تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1623 از 2365 اولاول ... 62311231523157316131619162016211622162316241625162616271633167317232123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,221 به 16,230 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حمید خان کم پیدایی داداش
    دوستان و اساتید فن هم که به سوال من که اتفاقا سوال یه دوست دیگه هم بود پاسخی نمیدن.....

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

دوستان یه باگس لوله ای دارم

یه بار قبلن فکر کنم شل شده بود وقتی بیس میزد صدا میداد خر خر میکرد

بردمش گفت چسبش شل شده برام چسب زدو درست شد دوباره الان به صدا افتاده دست میزارم رو ساب صدا میفته

مشکل جدی ایه؟ دوباره بدم درستش کنن؟ طبیعیه این مشکل؟
    دوستان یه نگاهیی به پست من بندازن

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از حمید عزیز که پاسخگوی همه دوستان هست
    حمید جان فرمودین x400 بردارم اما من نیاز به بلوتوس هم دارم میشه لطف کنید بگید چه پخشی بگیرم که صداش مثل x400 باشه و بلوتوس هم داشته باشه؟
    مــــــرســــی
    سلام
    عرض تبریک عید سعید غدیر رو دارم خدمت تک تک شما سروانم. از اینکه چند روز نتونستم خدمتتون باشم از همگی پوزش میخوام.
    اگر بلوتوث لازم داری x700 رو بردار.460 تومن.
    سلام،آقا حمید ساب خوب که بیس ویبره ایه خوبی داشته باشه(زیاد کوبش مورد نظر نیست) که امپ کنوود526 بتونه داریوش کنه چی پیشنهاد میدین؟ پیشاپیش تشکر
    سلام
    متاسفان با این آمپ هیچ ساب ووفری که بتونه سلیقه شما رو برآورده کنه نیست.حد اقل ساب ووفری که میتونم پیشنهاد کنم گلیدن RS12Free Air هست که حدود 340 قیمتش هست.همچنین راکفورد فازگیت p2 که اون رو قیمت ندارم.برای درایو کردن این ساب ها هم حد اقل آمپ 5602 پایونیر لازم هست که 305 تومن قیمتش هست.
    سلام
    دوستان یه باگس لوله ای دارم
    یه بار قبلن فکر کنم شل شده بود وقتی بیس میزد صدا میداد خر خر میکرد
    بردمش گفت چسبش شل شده برام چسب زدو درست شد دوباره الان به صدا افتاده دست میزارم رو ساب صدا میفته
    مشکل جدی ایه؟ دوباره بدم درستش کنن؟ طبیعیه این مشکل؟
    کلا هرگونه صدا نامتعارف اگر از درایورها شنیده بشه باید چک و رفع عیب شود.
    داداش این 5602 پایونیر دارم رو ماشین داداشمه یه جفت 693.9i اینفینیتی بهش وصله بعضی اوقات (خیلی کم) داغ میکنه اون وقت اگه من بریج کنم به این 1260 وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
    دوست عزیز این اسپیکر 110 وات RMS و 2 اهمی هست. آمپ شما خیلی قوی هست رو 2 اهم و احتمال آسیب دیدن اسپیکر هست.(من به یکی از دوستان هم تو صفحات قبل برای کاپای جدید که مدلش 693.11i هست به اشتباه این آمپ رو پیشنهاد کردم چون حواسم به امپدانسش نبود)پس حتما مراقب باشید و آمپتون رو عوض کنید.

4. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

از راهنماییت ممنونم
    وقتی گفتی اگه نمیخوای سیستم ببندی لازم نیست 400خرج کنم،دیگه به یه قیمت مناسب راضی هستم،x700قیمتش 470که بالاست،نمیخوام کیفیت رو فدای بلوتوث کنم،پایونیر هم دیگه از چشمم افتاد چون حالم از صدای تیز بهم میخوره.خودش بلندگو نداره،از مارک های سونی کنوود پایونیر یا جی بی ال نمیتونی بلندگو 13 بهم معرفی کنی،بودجه هم 100تومن
    راستی آقا حسین نظرت در مورد Sony DSX-A55BT

این چیه بلوتوث هم داره،در مقایسه با x400میگم،ارزش داره اینو به جای کنوود بردارم

سونی اینترفیس هم داره؟
    سلام
    در مورد پخش های سونی اطلاعی ندارم ولی اختلاف قیمت 100 تومنیش با x700 رو حاضر بودم بپردازم / اگر جایی رو میشناسید بهتره ک برید تست کنید و صدا هارو بشنوید
    کیفیت x700 همون x400 ! قیمت x700 هم حدود 430
    باند 13 سانتی 1344 پایونر گزینه خوبیه / حدود 70 تومن قیمتشه یا 1365 کنوود ....
    داداش این 5602 پایونیر دارم رو ماشین داداشمه یه جفت 693.9i اینفینیتی بهش وصله بعضی اوقات (خیلی کم) داغ میکنه اون وقت اگه من بریج کنم به این 1260 وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
    سلام
    داغ کردن تا حدی عادیه
    کمبود برق تاثیر زیادی روی داغ کردن امپ داره !!
    خیر مشکلی پیش نمیاد .
    گین رو درست تنظیم کنید .
    Last edited by hoseinsps; 14-10-2014 at 09:55.

6. 5 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و آقا حمید گل.
    من قبلا با راهنماییه آقا حمید عزیز که بسیار محبت نمودن و کلی مزاحمشون شدم یه پخش 7056 کنوود و یه باند 7158 جی وی سی گرفتم.
    حالا میخوام یه آمپ و یه ساب هم اضافه کنم . سیم کشی هم نکردم و فقط پخشو باند دارم الان. روی تاقچه هم فک نکنم جا داشته باشه برای ساب چون فاصله باندا کمه یکم. ماشین هم پرایده صندوق داره پس باکس باید بزاریم قاعدتا.
    فقط اگه ممکنه یه سابی معرفی کنید که بیسه نرمی داشته باشه و کوبشی نباشه زیاد.
    در مورد محدوده قیمت هم معمولیه رو به پایین باشه که جفتش باهم زیاد نشه. سیستم رو هم دیگه چیزی نمیخوام بهش اضافه کنم.
    پیشاپیش بسیار تشکر از آقا حمید و بقیه دوستان.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
    Last edited by rezadc; 14-10-2014 at 11:19.

8. 2 کاربر از rezadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال سیستم من وقتی زیادش می کنم وبیس می ده داخل ماشین صداش خوبه ولی بیرون ماشین صدای گیژ گیژ میاد چه جوری این صدا را حذف کنم از جعبه می یاد ماشین هم سمنده/؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و آقا حمید گل.
    من قبلا با راهنماییه آقا حمید عزیز که بسیار محبت نمودن و کلی مزاحمشون شدم یه پخش 7056 کنوود و یه باند 7158 جی وی سی گرفتم.
    حالا میخوام یه آمپ و یه ساب هم اضافه کنم . سیم کشی هم نکردم و فقط پخشو باند دارم الان. روی تاقچه هم فک نکنم جا داشته باشه برای ساب چون فاصله باندا کمه یکم. ماشین هم پرایده صندوق داره پس باکس باید بزاریم قاعدتا.
    فقط اگه ممکنه یه سابی معرفی کنید که بیسه نرمی داشته باشه و کوبشی نباشه زیاد.
    در مورد محدوده قیمت هم معمولیه رو به پایین باشه که جفتش باهم زیاد نشه. سیستم رو هم دیگه چیزی نمیخوام بهش اضافه کنم.
    پیشاپیش بسیار تشکر از آقا حمید و بقیه دوستان.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
    سلام رضا جان. ارادت دارم.
    رضا اگر میتونی RS 10 VB برات بگیرم از شرکت باکس فابریک و بسیار خوش صدا 710 مصرف کننده هست من 690 میگیرم برات.شک نکن تو خریدش.آمپ خیلی گشتم چیزی که براش مناسب باشه ساند استریم STL-2.350 گیر آوردم 300 تومن قیمتش هست.البته تخفیف گرفتم.کسی نداره و کمیابه.اگر هم 4 کانال میخوای که 7158 رو هم زیر بار ببری باید 8604 بگیری که کمی گرون شده. 440 تومن قابل تهیه هست.ممکنه کمی گرون به نظر بیاد ولی در عوض صدائی کم نظیر خواهید داشت.شده تک تک هم بخری این کار رو بکن ولی جنس خوب بخر حالا که قصد تعویض نداری
    خواستی pmبده بهم.
    یه سوال سیستم من وقتی زیادش می کنم وبیس می ده داخل ماشین صداش خوبه ولی بیرون ماشین صدای گیژ گیژ میاد چه جوری این صدا را حذف کنم از جعبه می یاد ماشین هم سمنده/؟
    منظورتون از جعبه،باکسه؟

11. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام رضا جان. ارادت دارم.
    رضا اگر میتونی RS 10 VB برات بگیرم از شرکت باکس فابریک و بسیار خوش صدا 710 مصرف کننده هست من 690 میگیرم برات.شک نکن تو خریدش.آمپ خیلی گشتم چیزی که براش مناسب باشه ساند استریم STL-2.350 گیر آوردم 300 تومن قیمتش هست.البته تخفیف گرفتم.کسی نداره و کمیابه.اگر هم 4 کانال میخوای که 7158 رو هم زیر بار ببری باید 8604 بگیری که کمی گرون شده. 440 تومن قابل تهیه هست.ممکنه کمی گرون به نظر بیاد ولی در عوض صدائی کم نظیر خواهید داشت.شده تک تک هم بخری این کار رو بکن ولی جنس خوب بخر حالا که قصد تعویض نداری
    خواستی pmبده بهم.
    آقا حميد من مخلصم. واقعا دمتون گرم بابت راهنماييهاتون. من كه اصلا به گفته هاي شما شك نميكنم و هرچي بگيد همونه ولي حقيقتش خيلي گرون شد!!! من آمپ رو رو همين 400 اينا فك ميكردم ولي ساب رو حداكثر تا 300 مد نظرم بود ولي ايني كه شما گفتي بدجور منو به وسوسه انداخت. يعني شما ميگي مثلا يه jbl كه دوروبر 300 تومنه كاره منو راه نميندازه؟؟؟ خيلي فرقه بين اين سابو سابهاي ديگه؟؟؟ اگه آره كه پس فعلا نميتونم بگيرم. يا اينكه فعلا آمپ رو بگيرم ببندم به 7158 تا بعدا ساب بگيرم. البته سيمكشي هاشو كامل بكنم كه بعدا نخوام كاري انجام بدم.
    نظر شما چيه؟؟؟ ميارزه واقعا 700 تومن؟؟؟ خيلي نيس برا ساب؟؟
    Last edited by rezadc; 14-10-2014 at 15:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید
    امیدوارم جای درستی پرسیده باشم سوالمو
    من یه باند Pioneer 6050 داشتم که ماشینو دزد زد کفی رو برد فقط پنل مونده الان 2 سالی هست گوشه خونه افتاده میخواستم ظبط بگیرم خواستم ببینم به صرفه هست کفی واسش گیر بیارم از همین استفاده کنم ؟
    خودم که خیلی دوسش دارم
    اصلا گیر میاد ؟
    یا به نظر شما با هرینه ی کفی یه ظبط بگیرم حالا سوال اینجاست تو محدوده ی قیمت کفی ظبط درست حسابی پیدا میشه
    باندمم 6975ــه اصلیه
    مرسی دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    امشب هر چی گشتم تو شیراز x700 گیرم نیومد...میخاستم خرید اینترنتی کنم از --- کسی تا حالا خرید کرده ؟از عزیزان یکی راهنماییم کنه
    تــشـــکـــر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •