حمید خان کم پیدایی داداش
دوستان و اساتید فن هم که به سوال من که اتفاقا سوال یه دوست دیگه هم بود پاسخی نمیدن.....
حمید خان کم پیدایی داداش
دوستان و اساتید فن هم که به سوال من که اتفاقا سوال یه دوست دیگه هم بود پاسخی نمیدن.....
دوستان یه نگاهیی به پست من بندازن
عرض تبریک عید سعید غدیر رو دارم خدمت تک تک شما سروانم.از اینکه چند روز نتونستم خدمتتون باشم از همگی پوزش میخوام.
اگر بلوتوث لازم داری x700 رو بردار.460 تومن.
سلام
متاسفان با این آمپ هیچ ساب ووفری که بتونه سلیقه شما رو برآورده کنه نیست.حد اقل ساب ووفری که میتونم پیشنهاد کنم گلیدن RS12Free Air هست که حدود 340 قیمتش هست.همچنین راکفورد فازگیت p2 که اون رو قیمت ندارم.برای درایو کردن این ساب ها هم حد اقل آمپ 5602 پایونیر لازم هست که 305 تومن قیمتش هست.
کلا هرگونه صدا نامتعارف اگر از درایورها شنیده بشه باید چک و رفع عیب شود.
دوست عزیز این اسپیکر 110 وات RMS و 2 اهمی هست. آمپ شما خیلی قوی هست رو 2 اهم و احتمال آسیب دیدن اسپیکر هست.(من به یکی از دوستان هم تو صفحات قبل برای کاپای جدید که مدلش 693.11i هست به اشتباه این آمپ رو پیشنهاد کردم چون حواسم به امپدانسش نبود)پس حتما مراقب باشید و آمپتون رو عوض کنید.
سلام
در مورد پخش های سونی اطلاعی ندارم ولی اختلاف قیمت 100 تومنیش با x700 رو حاضر بودم بپردازم / اگر جایی رو میشناسید بهتره ک برید تست کنید و صدا هارو بشنوید
کیفیت x700 همون x400 ! قیمت x700 هم حدود 430
باند 13 سانتی 1344 پایونر گزینه خوبیه / حدود 70 تومن قیمتشه یا 1365 کنوود ....
سلام
داغ کردن تا حدی عادیه
کمبود برق تاثیر زیادی روی داغ کردن امپ داره !!
خیر مشکلی پیش نمیاد .
گین رو درست تنظیم کنید .
Last edited by hoseinsps; 14-10-2014 at 09:55.
سلام خدمت دوستان و آقا حمید گل.
من قبلا با راهنماییه آقا حمید عزیز که بسیار محبت نمودن و کلی مزاحمشون شدم یه پخش 7056 کنوود و یه باند 7158 جی وی سی گرفتم.
حالا میخوام یه آمپ و یه ساب هم اضافه کنم . سیم کشی هم نکردم و فقط پخشو باند دارم الان. روی تاقچه هم فک نکنم جا داشته باشه برای ساب چون فاصله باندا کمه یکم. ماشین هم پرایده صندوق داره پس باکس باید بزاریم قاعدتا.
فقط اگه ممکنه یه سابی معرفی کنید که بیسه نرمی داشته باشه و کوبشی نباشه زیاد.
در مورد محدوده قیمت هم معمولیه رو به پایین باشه که جفتش باهم زیاد نشه. سیستم رو هم دیگه چیزی نمیخوام بهش اضافه کنم.
پیشاپیش بسیار تشکر از آقا حمید و بقیه دوستان.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
Last edited by rezadc; 14-10-2014 at 11:19.
یه سوال سیستم من وقتی زیادش می کنم وبیس می ده داخل ماشین صداش خوبه ولی بیرون ماشین صدای گیژ گیژ میاد چه جوری این صدا را حذف کنم از جعبه می یاد ماشین هم سمنده/؟
سلام رضا جان. ارادت دارم.
رضا اگر میتونی RS 10 VB برات بگیرم از شرکت باکس فابریک و بسیار خوش صدا 710 مصرف کننده هست من 690 میگیرم برات.شک نکن تو خریدش.آمپ خیلی گشتم چیزی که براش مناسب باشه ساند استریم STL-2.350 گیر آوردم 300 تومن قیمتش هست.البته تخفیف گرفتم.کسی نداره و کمیابه.اگر هم 4 کانال میخوای که 7158 رو هم زیر بار ببری باید 8604 بگیری که کمی گرون شده. 440 تومن قابل تهیه هست.ممکنه کمی گرون به نظر بیاد ولی در عوض صدائی کم نظیر خواهید داشت.شده تک تک هم بخری این کار رو بکن ولی جنس خوب بخر حالا که قصد تعویض نداری
خواستی pmبده بهم.
منظورتون از جعبه،باکسه؟
آقا حميد من مخلصم. واقعا دمتون گرم بابت راهنماييهاتون. من كه اصلا به گفته هاي شما شك نميكنم و هرچي بگيد همونه ولي حقيقتش خيلي گرون شد!!! من آمپ رو رو همين 400 اينا فك ميكردم ولي ساب رو حداكثر تا 300 مد نظرم بود ولي ايني كه شما گفتي بدجور منو به وسوسه انداخت. يعني شما ميگي مثلا يه jbl كه دوروبر 300 تومنه كاره منو راه نميندازه؟؟؟ خيلي فرقه بين اين سابو سابهاي ديگه؟؟؟ اگه آره كه پس فعلا نميتونم بگيرم. يا اينكه فعلا آمپ رو بگيرم ببندم به 7158 تا بعدا ساب بگيرم. البته سيمكشي هاشو كامل بكنم كه بعدا نخوام كاري انجام بدم.
نظر شما چيه؟؟؟ ميارزه واقعا 700 تومن؟؟؟ خيلي نيس برا ساب؟؟
Last edited by rezadc; 14-10-2014 at 15:56.
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید
امیدوارم جای درستی پرسیده باشم سوالمو
من یه باند Pioneer 6050 داشتم که ماشینو دزد زد کفی رو برد فقط پنل مونده الان 2 سالی هست گوشه خونه افتاده میخواستم ظبط بگیرم خواستم ببینم به صرفه هست کفی واسش گیر بیارم از همین استفاده کنم ؟
خودم که خیلی دوسش دارم
اصلا گیر میاد ؟
یا به نظر شما با هرینه ی کفی یه ظبط بگیرم حالا سوال اینجاست تو محدوده ی قیمت کفی ظبط درست حسابی پیدا میشه
باندمم 6975ــه اصلیه
مرسی دوستان
سلام به دوستان عزیز
امشب هر چی گشتم تو شیراز x700 گیرم نیومد...میخاستم خرید اینترنتی کنم از --- کسی تا حالا خرید کرده ؟از عزیزان یکی راهنماییم کنه
تــشـــکـــر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)