تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1623 از 2376 اولاول ... 62311231523157316131619162016211622162316241625162616271633167317232123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,221 به 16,230 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

تقسیم قوای استقلال برای لیگ و آسیا محمود فكری:‌ برای قهرمانی در آسیا برنامه داریم بی‌برنامگی لیگ به ضرر تیم ملی است

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال
    مربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: با تقسیم قوا آماده موفقیت همزمان در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا می‌شویم.
    محمود فكری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: در بسیاری از سال‌ها تیم‌های قهرمان فوتبال ایران كه در لیگ قهرمانان آسیا نیز حضور داشتند دچار مشكل شدند، با این حال تیم بزرگ استقلال تهران از هم‌اكنون باید به فكر این روزها باشد تا هم در بازی‌های لیگ برتر و هم بازی‌های آسیایی موفق به نتیجه‌گیری شود. باید تعادل و تقسیم قوا را در تیم ایجاد كنیم و با استفاده از تمامی نفرات در بازی‌های سنگینی كه پیش رو داریم از خستگی و آسیب دیدگی بازیكنان جلوگیری كنیم تا همزمان در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا موفق شویم.
    وی افزود: بی‌تردید استقلال برای قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا برنامه‌ریزی كرده است، البته می‌دانیم كه هر مرحله جلوتر برویم كار ما سخت‌تر خواهد شد، در هر صورت باید برای قدم اول از گروه خود بالا بیاییم و در مراحل بعدی نیز با برنامه‌ریزی اصولی جزء مدعیان قهرمانی در آسیا باشیم و اطمینان دارم كه استقلال توانایی قهرمانی در آسیا را دارد.
    فكری خاطر نشان كرد: البته كار ما آسان نخواهد بود، استقلال حتی زمانی كه مقابل یك تیم ته‌ جدولی در لیگ برتر به میدان می‌رود به دلیل انگیزه بالای حریف كه مقابل استقلال بازی می‌كند دچار دشواری می‌شود. به همین دلیل باید تلاش كنیم تا در كنار موفقیت در لیگ برتر در آسیا نیز دچار مشكل نشویم.
    مربی تیم استقلال تهران درباره گروه این تیم در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیز به ایسنا گفت:‌ حریفان استقلال بسیار خوب هستند، به خصوص دو تیم الاتحاد عربستان و الجزیره امارات كه معتقدم به اندازه استقلال شانس صعود از گروه را دارند. در هر صورت ما به زودی تلاش خود برای شناخت از این تیم‌ها را آغاز می‌كنیم و نفرات آن‌ها را زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم تا بازیكنان را نسبت به شیوه این حریفان توجیه كرده و در بازی مقابل آن‌ها با آشنایی كامل به میدان برویم و به امید خدا نتیجه بگیریم.
    فكری درباره بازی‌های لیگ برتر نیز گفت: امیدواریم از این پس بازی‌های لیگ برتر منظم‌تر برگزار شود چرا كه هر چه لیگ برتر منظم‌تر باشد سودش را تیم ملی می‌برد. اما اگر لیگ بخواهد بی‌برنامه پیش برود فشار مضاعفی به بازیكنان وارد می‌شود و بازیكنان خوب لیگ برتر در زمانی كه باید در خدمت تیم ملی باشند یا خسته هستند یا مصدوم و بدین ترتیب تیم ملی ضرر خواهد كرد، بنابراین باید با برنامه‌ریزی دقیق شرایط به گونه‌ای پیش برود كه هم بازی‌های لیگ برتر منظم برگزار شود و هم بازیكنان به موقع و با نهایت آمادگی در خدمت تیم ملی قرار بگیرند تا نه باشگاه‌ها و نه تیم ملی از این نظر دچار مشكل نشود.
    فكری درباره بازی استقلال مقابل صبای قم نیز گفت: همان طور كه گفتم در لیگ برتر باید به دنبال كسب حداكثر امتیاز باشیم، به خصوص اكنون كه هنوز درگیر لیگ قهرمانان آسیا نشدیم. طبیعی است كه در بازی خانگی مقابل صبا تنها برای سه امتیاز به میدان می‌رویم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

منیعى: نیمكت نشینى عذابم مى دهد
    تیم استقلال در حال حاضر با ۴۳ امتیاز و ۵۰ گل زده در صدر جدول رقابت هاى لیگ جاى گرفته است. میثم منیعى، هافبك چپ پاى این تیم در بازى هاى اخیر فرصت چندانى براى بازى كردن پیدا نكرده، شرایط فعلى استقلال را خوب توصیف كرد. او از نیمكت نشینى اش ناراضى است و عذاب مى كشد. گفت وگوى وی با امیر صادقی پناه خبرنگار ابرار ورزشی را بخوانید:
    • از بازى با برق شروع كنیم.
    - بازى بسیار خوبى بود. قبل از شروع مسابقه مى دانستیم بازى سختى را در پیش داریم چرا كه برق در زمین خودش بازى مى كرد. به هرحال خوشحالم كه ۳ امتیاز را كسب كردیم.
    • فكر مى كردى ۴ گل به برق بزنید؟
    - ما براى پیروز شدن به شیراز رفته بودیم و به همین منظور تمام توان خود را به كار گرفتیم و پیروز شدیم.
    • اما این جواب سؤال من نبود!
    - به هر حال پیروز شدن دور از انتظار نبود اما زدن ۴ گل كمى غیر قابل باور بود كه با همت بچه ها بدست آمد.
    • قبل از بازى گفته مى شد با تیم به شیراز نمى روى اما مقابل برق بازى هم كردى. در این مورد صحبت كن.
    - من مصدومیت جزئى داشتم و قرار نبود با تیم به شیراز بروم اما با نظر كادر فنى استقلال را در این سفر همراهى كردم و با نظر سرمربى براى استقلال به میدان رفتم.
    •با این كه دقایق زیادى براى استقلال بازى نكردى، از عملكرد خودت راضى بودى؟
    - من فرصت زیادى براى خودنمایى نداشتم اما در همان دقایق اندك هم سعى كردم بهترین بازى ام را به معرض نمایش بگذارم و فكر مى كنم بد بازى نكردم. بعد از بازى نیز امیرخان از عملكرد من راضى بود.
    • از نیمكت نشینى در استقلال ناراحت نیستى؟
    - قطعاً ناراحت هستم. نیمكت نشینى مرا عذاب مى دهد اما همواره یاد گرفته ام خودم را با حرف تحمیل نكنم. آنقدر تلاش مى كنم تا نظر مثبت قلعه نویى را جلب كنم. مطمئن هستم در آینده شرایط بهتر از قبل خواهد شد چرا كه انگیزه ام بسیار زیاد است.
    • با این وجود امكان دارد از استقلال جدا شوى؟
    - خیر، من استقلال را از ته قلب دوست دارم و فقط تلاش مى كنم تا جایگاه ثابت خودم در استقلال را دوباره بدست آورم.
    • قلعه نویى گفته رینالدو هافبك چپ بازى خواهد كرد. با آمدن این بازیكن جا براى تو تنگ تر نمى شود؟
    - اصلاً، منظور امیرخان پیستون چپ نبود. رینالدو یك هافبك كلاسیك است و به عنوان هافبك هجومى چپ بازى خواهد كرد.
    •به نظرت رینالدو مى تواند به استقلال كمك كند؟
    - او هنوز در هیچ دیدارى براى استقلال بازى نكرده و فعلاً نمى توان در این مورد صحبتى انجام داد. در تمرینات بد نبوده و امیدوارم در آینده به كار استقلال بیاید.
    • دیدار با صباى قم را چگونه ارزیابى مى كنى؟
    - صبا تیم خطرناكى است. آنها روى زمین خوب فوتبال بازى مى كنند و با توجه به شرایط مساعد ورزشگاه آزادى كار بسیار سختى را مقابل این تیم در پیش داریم. از این گذشته صبا مربى خوب و با دانشى را بالاى سر خود دارد.
    تدابیر فیروزخان همواره كارساز بوده است. به هرحال ما نیاز مبرمى به ۳ امتیاز این دیدار داریم وتنها هدفمان در این بازى رسیدن به پیروزى است.
    • رویارویى استقلال با فیروز كریمى این بازى را به حاشیه نمى برد؟
    - نه، چرا باید حاشیه درست شود. فیروزخان مربى بزرگى است و من هم افتخار شاگردى ایشان را داشته ام. به هرحال وى سال گذشته مربى استقلال بوده و احترامش واجب است.
    • فكر نمى كنى با شروع لیگ قهرمانان آسیا، از قدرت استقلال در لیگ كاسته شود؟
    - واقعاً سخت است به صورت همزمان در ۳ جبهه رقابت كنى. من در پاس این تجربه را دارم. این كار تنها با حضور ۲۵ بازیكن آماده امكان پذیر است.
    • استقلال این بازیكنان آماده را دارد؟
    - بازیكنان خوبى در تیم ما حضور دارند اما یك سرى از بازیكنان از شرایط مسابقه دورتر اند. به هرحال موفقیت استقلال در آسیا دور از دسترس نیست.
    •آینده استقلال چگونه است؟
    - هدف اصلى ما قهرمانى در لیگ است كه به امید خدا آن را بدست مى آوریم.
    بعد از آن به دنبال صعود از گروه خود هستیم و در وهله آخر هم نیم نگاهى به جام حذفى داریم. با توجه به شناختى كه از تیم خود دارم فكر مى كنم این انتظارات از استقلال بیجا نیست و بازیكنان بزرگ استقلال مى توانند این كارها را ممكن سازند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

جانواریو در گفت و گو با ایپنا: برای بازی با صبا انگیزه زیادی دارم

فابیو جانواریو با اخطاری كه در دیدار استقلال و برق شیراز دریافت كرد كادر فنی استقلال را برای حضور وی در دیدار مقابل صبای قم دچار سردرگمی كرد.

جانواریو در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) در این باره گفت: "هنوز جواب استعلام ما نیامده و نمی‌دانم در دیدار مقابل صبای قم حضور دارم یا نه اما برای این دیدار انگیزه زیادی دارم و خوشحال می‌شوم اگر در این دیدار به میدان بروم."

وی افزود: "دیدار مقابل برق شیراز بهترین بازی استقلال بود كه این تیم برابر قدرت ما كم آورد و نتیجه را واگذار كرد."

وی در پایان گفت:‌ "این استقلال در رقابت‌های لیگ برتر قهرمان خواهد بود چرا كه می‌داند برابر هر حریفی چگونه بازی كند."

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با آریا: علاقمند بازی هجومی هستم

خبرگزاری آریا – هر زمان که هدایت تیمی را قبول کرده ام پس از مدتی آن را تبدیل به یک تیم هجومی کرده ام چون همیشه از این سبک بازی لذت برده ام و همواره تمایل دارم که با تعداد گلهای بالا حریفان را مغلوب کنم که فکر می کنم در حال حاضر استقلال دارای این شرایط شده است .

امیر قلعه نوعی سرمربی استقلال تهران در گفتگو با آریا ضمن بیان مطلب فوق تصریح کرد : هر چند درمقابل تیم برق شیراز توانستیم 4 بر 1 پیروز شویم اما به دلیل فاصله زیاد گلهای زده نفرات ما در نیمه دوم عقب کشیدند که این باعث شد برق فشار زیادی به استقلال وارد کرد و باید اعتراف کنم که تاکنون هیچ تیمی موفق نشده بود که در 20 دقیقه پایانی تا این حد به استقلال حمله کند .

وی ادامه داد : هر چند تمایل بسیاری به بازیهای هجومی دارم اما واقعیت این است که تیم برق سه بازیکن کلیدی (یزدانی ، کریمیان ، شیری) خود را در اختیار نداشت و طبیعی است که در چنین شرایطی نظم تیمی تا حدودی برهم می خورد اما مربی جوان این تیم یعنی محمد عباسی توانست بسیار خوب در مقابل ما ظاهر شود .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

قلعه نويي: استقلال تهران ناگزير به شكست صباي قم است
    تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۰۱/۱۱/۸۷‬

سرمربي تيم استقلال تهران گفت: اين تيم براي تداوم صدرنشيني خود در ليگ برتر ناگزير به شكست صباي قم است.

امير قلعه نويي عصر سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار ايرنا، افزود: هميشه ديدارهاي استقلال تهران و صباي قم زيبا و تماشاگرپسند برگزار شده است.

وي با بيان اينكه استقلال در هفته‌هاي گذشته به لطف تفاضل گل بهتر در صدر جدول ليگ برتر قرار داشت، گفت : اين تيم با پيروزي برابر برق شيراز براي نخستين بار با امتياز در صدر جدول رقابت‌ها قرار گرفت كه اين موضوع شرايط را براي تداوم صدرنشيني اين تيم دشوار خواهد كرد.

سرمربي استقلال ادامه داد: رقبا از اين پس برنامه‌هاي ويژه‌اي را براي رويارويي برابر صدرنشين پيش بيني خواهند كرد كه اين امر راه استقلال تهران را براي قهرماني سخت تر از گذشته مي‌كند.

وي به ديدار حساس استقلال برابر صبا اشاره كرد و اظهار داشت : به بازيكنان توصيه كرده ام كه تمركز خود را در اين بازي حساس حفظ كرده و كمتر اشتباه كنند.

سرمربي استقلال تهران خاطر نشان كرد : اگر بازيكنان نظم تيمي و تاكتيكي خود را در طول ‪۹۰‬دقيقه بازي حفظ كنند مي‌توانند سه امتياز اين ديدار را بدست آورند.

قلعه نويي يكدلي و صميميت را رمز موفقيت‌هاي اخير استقلال تهران اعلام كرد و گفت: اين امر باعث شد تا حاشيه‌ها از تيم دور شده و تيم روند رو به رشدي را آغاز كند.

وي از آمار گلزني استقلال در ليگ برتر ابراز رضايت كرد و افزود : نبود آرش برهاني (به دليل محروميت) در بازي برابر صبا تاثير چنداني بر عملكرد تيم نخواهد گذاشت زيرا استقلال در فصل جاري ليگ برتر از مهاجمان خوبي بهره مي‌برد.

ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و صباي قم در هفته بيست و سوم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران عصر جمعه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود.

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام دوستان شنيديد ديشب قرار بوده مسابقه اس ام اس نود چي باشه و چي شده؟
    قرار بوده اين باشه:
    شما مقصر اصلي اتفاقات افتاده اخير را چه كسي مي دانيد؟
    1 - برنامه نود
    2 - فدراسيون فوتبال

اما به پيش بيني بازي استقلال صبا تغيير يافت.

در مورد سكوت پر معناي ديشب فردوسي پور ميشه اين شعر زيبا كه سياوش قميشي خونده رو بگم

سكوتم از رضايت نيست دلم اهل شكايت نيست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

1 - برنامه نود
    2 - فدراسيون فوتبال
    چه خفن میشد اس ام اس این بود....
    Last edited by M_Abieteh; 20-01-2009 at 19:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

طرح جالبیه....

اقدام باشگاه راه آهن
    اشتباهات داوري cd مي شود

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه راه آهن براي نشان دادن اشتباهات داوري قصد تهيه cd دارند تا آن را به كميته داوران ارائه دهند.
    به گزارش خبرگزاري فارس مسئولان باشگاه راه آهن از ابتداي فصل تا به حال به قضاوت داوران در بازي هاي تيم خود معترض بوده اند و معتقدند به دليل اشتباهات داوران تا كنون 12 امتياز خود را از دست داده اند.
    اين باشگاه قصد دارد از اشتباهات داوري در بازي هاي خود cd تهيه كند و آن را براي كميته داوران براي دادخواهي ارسال كند.
    انتهاي پيام/ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

حمایت از سیاست‌های برنامه ۹۰ و عادل فردوسی‌پور

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

طیری:
    برای سه امتیاز به صبا رحم نمی كنیم

مربی تیم فوتبال استقلال اعلام کرد برای كسب سه امتیاز به صباباتری رحم نمی كنیم و با شكستی سنگین آنها را بدرقه می كنیم.

امیر طیری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: برای كسب سه امتیاز و تداوم صدرنشینی در لیگ برتر به صباباتری رحم نمی كنیم و با شكستی سنگین آنها را بدرقه می كنیم.

وی ادامه داد:‌ ما در لیگ یك بازی را به ناحق و اشتباه داوری باختیم كه مقابل صباباتری بود. در این بازی آن را جبران می كنیم. صباباتری تیم بزرگ و پرمهره ای است كه یكی از مربیان كاربلد فوتبال ما را در كادرفنی خود دارد كه باعث می شود بازی زیبایی از دو تیم شاهد باشیم.

طیری اظهار داشت: این بازی برای ما كه در كادر فنی حضور داریم حساسیتی ندارد و فقط برای هواداران حساس است.

وی خاطر نشان کرد: این بازی برای صبایی ها حساس تر است. زیرا مهاجری مربی آنها به دنبال اثبات سه اخطاره بودن جانواریو است، اما استقلال متكی به چند بازیكن نیست و بدون جانواریو و برهانی هم شكست شان می دهیم.

طیری خاطرنشان كرد: موضوع پرداخت پول توسط من به لیدرها در پی همان حاشیه هایی است كه در چند هفته گذشته برای ما درست كرده اند. ما با هر تیمی بازی می كنیم خبر از مذاكره با بازیكن آنها قبل از بازی را رواج می دهند.
    حرف زدن رو حال کنین.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •