اينجا همه مي پرسن ... كسي جواب نميده![]()
اينجا همه مي پرسن ... كسي جواب نميده![]()
اينجا همه مي پرسن فقط .. كسي نيست جواب بده
توی بازی company of heroes tales of valor وسط لودینگ میپره بیرون.
کمک کنین اینو درست کنم.
پ.ن:تو کف بازی موندم.![]()
دوستان مشکل صدام هنوز تو بازی ها حل نشده هر برنامه ای - هر اپدیتی که بگین نصب کردم - سیستم نو هست - نمیدونم چشه و چرا بعضی صدا ها تو بازی به گوش نمیرسه
مشکل از مادربرده ؟ تنظیماتی داره که من انجام ندادم ؟
اگه توی تمام بازیهاست باید dx رو به روز و حتما کارت sound سیستم رو هم نصب کیند...
ولی اگه توی چند بازی خاص هست(مثل nfs run)نه این مشکل به بازی برمیگرده و ربطی به سیستم نداره...
بازی Mafia 2 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده:
PhysX SDK not intialized.....
بعد از اینکه پچش رو ریختم این ارور رو میده و همینطور ارور قبلی:
Mafia II Application has stopped working
.
.
مشخصات سیستم هم اینه:
Processor: AMD 4100 Quad-Core 3.60 GHz
Ram: 4 Gb
Video Card: ATI Radeon HD 6570
نوشته هایی در این مورد در انجمن دیدم ولی با خوندنشون مشکلم حل نشد. PhysX فکر کنم آخرین ورژن، دانلود کردم که در پوشه بازی نبود.
کسی میتونه این مشکل رو حل کنه؟
سلام، دوستن کمک کنید چند مرحله از call duty 4 بازی کردم الن برنامه گیر می کنه و این پیقام رو میده
it appears that ca;; of duty 4: modern warfare did not quit properly the last time it ran. do you want to run the game in safe mode?
بازی اجرا نمیشه.
فقط 3 تا گزینه میاد
1, yes
2, no
3, cancel
هر کدومشم میزنم هیچی نمیاد
اکس پی سرویس پک 2
اجرا میشد تا چندین مرحله هم جلو رفتم
وسطای بازی اینجوری شد
آنتی ویروسمم غیر فعاله و مطمعنم ربطی به این نداره.
Last edited by farzadtop; 18-07-2012 at 17:00.
آخرین ورژن PhysX رو نصب کردم درست شد.
آقا چرا بازی rayman origins روی کامپیوتر برای من بازی آهسته میاد؟یه حالت اسلومشن میاد.سیستم هم قویه در حد crysis!
سلام به برو بچ پی سی
آقا من یه لپ تاپ دارم که گرافیکش اینتل هست یعنی رم خودش پایینه و از رم سیستم شر میکنه ورژنهای قدیمی pes رو که روش نصب میکنم pes 2010 با رزولیشن 600*800 اجرا میشه و بالاتر هم نمیره واسه همین قسمتی از صفحه مانیتور سیاه هست چون رزولیشن مانیتور بالاتر هست به نظر شما چطوری میشه رزولیشن رو برد بالا یا چه تغییراتی میشه اعمال کرد که فول اسکرین بشه بازی کرد ؟
اگر زودتر جواب بدن دوستان که توی این گرما و این ماه رمضونی تو خونه بازی کنیم که ثواب داره....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)