سلام بچه ها
رزولیشن چیه؟
سلام کیفیت و سایز تصویری که داری باهاش بازی میکنی بهش میگن رزولیشن.
مثل 480 و 720 و 1080 ...
رزولیشن به تلویزیون ربط داره یا کنسول.
با کدوم تنظیمش میکنن؟
این چیه؟
![]()
Last edited by ali 13; 08-07-2010 at 19:03.
سلام یه سوالی داشتم میدونم باید تو تاپیکش بزنم ولی پیدا نکردم تو این بازی red dead من الان شدم جک ولی هیچ ماموریتی وجود نداره باید چی کار کنم؟
این مال بازیه BUZZ هست . مثل از کی بپرسم زنده یاد نوذری .
سلام رفقا
باندل ادیشن چیه
کسی میدونه؟![]()
سلام بچه ها.
کسی می دونه از اینها رو از کجا و چند می تونم بخرم؟
اینجا:
که نوشته 9 دلار!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم ارزش داشته باشه!
----
یه سوال دیگه:
من وسط بازی Evil 5 تصویرم بریده میشه!
یعنی گاهی اوقات یه خط افقی میاد رو تصویر و اعصابم رو خورد می کنه!
معمولاً تو فیلم هاش این اتفاق می افته!
الان مشکل از کجاست؟
تلویزیونم؟ کابل HDMI م؟ خود XBox نمی کشه؟ DVD بازی مشکل داره؟ خود بازی مشکل داره؟ یا چی؟
مرسی
سلام
جواب اولی رو نمیدونم
اما سوال دومت
اگه تو کابلhdmiگرد و خاک باشه یا شل با شه این مشکل میتونه پیش بیاد
اگه زیاد بازی کنی وکنسول داغ کنه بازم ممکنه پیش بیاد
ولی من فکر میکنم مشکل شما از دی وی دی بازی باشه اگه کپی باشه صد در صد از اونه اگه هم اصله احتمالا خش داره
یه سوال دیگه هم پیش اومد!
من دیروز نشستم بازی Prince of Persia 2008 رو 100% کردم ولی الان که یه سر رفتم Live، دیدم که گویا یه DLC برای این بازی هست و باعث شد که من 100% نشم!
میگم راهی هست که من Microsoft Point نخرم و این DLC رو دانلود نکنم؟
مثلاً یه مغازه ای جایی که مثل آدمیزاد ازش بخرم؟
یا مثلاً یه DVD ی که DLC تعداد زیادی بازی توش باشه؟
مرسی
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.png[/IMG]آخرین سری ایکس باکس 360 لپ تاپ مانند یا Xbox 360 Laptop Version 5 ساخته شد.
بن هِک طراح این دستگاه می گوید: «چند ماه پیش اعلام کردیم که می خواهیم ایکس باکسی طراحی کنیم که کمی جمع و جورتر و پرتابل باشد. و الان ما موفق شده ایم. با اینکه این نسخه به نسخه های قبل شباهت دارد اما من آن را یکبار کامل و از ابتدا طراحی کردم.»
مشخصات این ایکس باکس عبارتست از:
یک پورت شبکه
WiFi
یک آمپلی فایر جدید که نسبت به قبلی ها صدای خیلی بهتری دارد
یک دستگاه دی وی دی خوان
حسگر مادون قرمز برای کنترل از راه دور
2 پورت USB
مادربورد جاسپر
این دستگاه نسبت به سری های قبل شباهت بیشتری به لپ تاپ دارد. طبق معمول مشکل اصلی این دستگاه نیز قیمت بالای آن است و شما برای داشتن آن احتمالا باید هزینه سنگینی پرداخت کنید.برای دیدن عکس هاش روی لینک ها بریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.png[/IMG]http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/amir/xrev5_8-narenji-ir.jpgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)