داداش من اونجا نبودم ولی زیاد میرم همین صبحم میرم مشکین
اموزشی شهیدبیگلری وسط شهره
شهر خوب و خوش اب و هواییه،الان اونجا برخلاف اکثرجاها هواش کمی خنکتره دامنه سبلان
داداش من اونجا نبودم ولی زیاد میرم همین صبحم میرم مشکین
اموزشی شهیدبیگلری وسط شهره
شهر خوب و خوش اب و هواییه،الان اونجا برخلاف اکثرجاها هواش کمی خنکتره دامنه سبلان
سلام
هنوز معافی کف پای صاف میدن؟ اگه میدن راحت میدن یا نه..؟
ممنون
نه داداش دیگه معافی کف پا نمیدن قبلا از بس سرباز زیاد بوده همین جور انواع معافی از خودشون در وکردنحالا طرف میره نصف دندوناشو میکشه معاف بشه اونم اگه کمیسیون پزشکی قبول کنن!
بچه ها دیگه بار و بندیل سفر رو ببندین که شنبه صبح پرواز داریم ، ایشالله که همگی این دوران خیلی خیلی خیلی مضخرف و شاید یکم خاطره انگیز رو به خوبی و خوشی سپری کنیم ، چاره نداریم این شتریه که رو همه میخوابه![]()
سلام
بچه ها راستش من یه شایعه شنیدم توی این مدتی که اومدم مرخصی اونم اینه که میگن مرخصی استحقاق شده ماهی 1 روز، مثلا 12 ماه پادگان 12 روز مرخصی !! یه کم فیلم هندی میزنه. خواستم نظر شما رو بپرسم.
ارتش و هزارتا شایعه.
اینکه خیلی وقته داره اجرا میشه!
خسته نباشی برادر...
حدود 8 ماه داره از اجراش میگذره.
دوست عزیز شما متوجه منظور من نشدی,عرض کردم پدرم 6 ماه سابقه جبهه داشت براش تو کارت ایثارگری زدن 2 ماه جبهه,کلا سوال من این بود که چطور کسری بگیریم پس یعنی کسری رو نگرفتیم که همچین سوالی میپرسم دیگه![]()
آقا رفتم مدیریت ایثارگری میگه کسری نگیر حیفه سابقه ی کاریش لطمه میخوره!!خدایا مارو با کیا کردی 75 میلیون!!!
![]()
درسته ، ولی این قانون خیلی تبصره داره ،
12 روز در سال مرخصی پایه +
10روز مرخصی در سال برای افراد متاهل +
6 تا 10 روز برای خدمت در مناطق بد آب و هوا +
1 روز به ازای هر 100 کیلومتر دوری از محل زندگی +
3 روز در سال مرخصی در مسیر برای مسافت های بین 300 تا 600 کیلومتر دوری و 6 روز در سال برای مسافت های بیش از 600 کیلومتر +
30 روز مرخصی در سال در اختیار فرماندهان و مسئولان مربوط
ضمنا روز های تعطیل جزو مرخصی محصوب نمیشود
همچنی مدت پایه مرخصی برایمناطق جنگی، امنیتی و عملیاتی به ازای هر 45 روز10روز، مرخصی یگانهای پدافندی و انتظامی مناطق مهم به ازای هر 30 روزهفتروز و مرخصی میباشدبا این حساب ممکن است مرخصی یه سرباز همان سالی 12 روز منهای روزهای تعطیل باشد ، و مرخصی سرباز دیگری از 2 ماه در سال هم بیشتر باشد
در شرایط خاص هم ممکن است مرخصی سربازی بیش از 5 ماه در سال باشد
مثلا دوستم که از تهران به یه شهر جنوبی اعزام شده بود با این که مجرد بود با این قانون سالیانه 68 روز مرخصی بهش تعلق میگرفت
Last edited by icao; 20-06-2013 at 12:22.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)