بعد از مدت ها واسه brand اسکین دادن جان
بعد از مدت ها واسه brand اسکین دادن جان
امیدوارم این راهنمایی مفید فایده واقع بشه
یک دست با اکالی رفتم کلی حال داد سه دقیقه دیر اومدم به بازی به خواطر اینترنتم که نمی رفت تو بعدش جینکس ای دی کریمون هم ای اف کا بود از اول بازی روبروییم ای دی کری اومده بود مید تا لول شیش کلا اتک دستش روم بود مجبور بودم برا تو لاین موندن پنج تا هل بگبرم بگذریم. تازه اگر بگذریم از واردی که منو تو دبیلو نشون می داد گرفته بود یعنی کلا راه افتادم تو مپ بعد لول شیش از لاینا دیگه کیل می گرفتم از اخر بازی 25/2/5 تمومش کردم. از کل بازی کنایه دو طرف با هم به غیر از من هفده تا کیل داشتن. خداییش خیلی حال داد بد بخت ای دی کریه که حرفه ای بود افتاده بود جلوم شرط می بندم نوبایه لاینا دیگه که ازشون کیل گرفته بودم بهش می گفتن چرا به من فید داده در حالی که بیشتر کیلام از لاینایه دیگه بود بدبخت لول یازده رفت ای اف کا![]()
Last edited by mehdi951; 14-10-2015 at 14:12.
اقا حتما این سینماتیک امومو رو تو یوی بوق ببینید . خدایشش قشنگهمن خیلی وقت پیش دیدم گفتم دوستان اگر کسی ندیده ببینه . ارزش داره اینترنت حروم کنی ببینی
The Curse of the Sad Mummy
حالا امروز اومدم چمپ جدید امتحان کنم مگه نت میزاره . تو هر بازی چند بار گند میزنه تو بازیم . 10 دفعه قطع میشه نتم تو یه بازی .
طرف میگه چرا فید میکنی . میگم نتم خرابه . میگه مگه زیمبابوه زندگی میکنی . گفتم یه جایی بدتر از زیمبابوهمرز پرگهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Fiddle; 15-10-2015 at 12:45.
این امروز اومد ؟ چون امروز اپدیت شد .
یعنی چی الان ؟ منظور از restriction یعنی چی ؟ نظارتشون شدید تر میشه ؟ بعد منظور از بن چت بنه یا اکانت بن ؟ اگه کسی میدونه بگه که سوتی ندیم یه وقت .
امروز تا شد از چت dc شدم . نمیدونم حالا به خاطر این اپدیته بود یا نتم مشکل داشت .
دوستان ، پست هایی که به نظرتون خلاف قوانین هستن رو از طریق خود انجمن ریپورت بدید . مطمئن باشید که رسیدگی میشه به همشون .
هر چیزی تحمل بشه ، فحاشی به هیچ وجه تو اینجا جایی نداره و تو زمان خودش به همه ی کسایی که تو تاپیک مرتب فحش میدن یا تهدید به فحش دادن میکنن رسیدگی میشه و باهاشون برخورد هم میشه .
Permanent این یعنی کلا بن می کنند اکانت رو . اوکی من دیگه باید تو بازی خفه شم =)) حالا این همه اسکین خریدی. جوش کردی. وقت گزاشتی .نوشته شده توسط Fiddle [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد:
Here’s how we’re fixing these issues:
Punishments will rapidly escalate for those who don’t reform. Here’s how it works: First offense: 10 game chat restriction Second offense: 25 game chat restriction Third offense: 2 week ban Fourth offense: Permanent ban We’re reducing the delay between action and consequence (which we’ve observed significantly increases rates of reform) by handing out chat restrictions within 15 minutes of a game’s end. Along those same lines, restricted players now receive escalated punishments as they ‘earn’ them, rather than waiting until their restriction expires to learn what’s next. The offending player now receives direct feedback about their behavior. Players now receive in-client reform cards containing the chat logs their peers found troubling.
این امروز اومد ؟ چون امروز اپدیت شد .
یعنی چی الان ؟ منظور از restriction یعنی چی ؟ نظارتشون شدید تر میشه ؟ بعد منظور از بن چت بنه یا اکانت بن ؟ اگه کسی میدونه بگه که سوتی ندیم یه وقت .
امروز تا شد از چت dc شدم . نمیدونم حالا به خاطر این اپدیته بود یا نتم مشکل داشت .
من که دیگه همه رو میوت می کنم که این برنزا کل کل کردن جوابشون رو ندم. ولی خوبه ریوت اینجوری سخت بگیره. البته مثلا 1 ماه بن نه کلی بن
چون یارو خودش نوبه تو بازی فلیم می کنهبچه ها مواظب باشید. به نظرم همه رو میوت کنید
من شما رو به عادل بودن قبول دارمدوستان ، پست هایی که به نظرتون خلاف قوانین هستن رو از طریق خود انجمن ریپورت بدید . مطمئن باشید که رسیدگی میشه به همشون .
هر چیزی تحمل بشه ، فحاشی به هیچ وجه تو اینجا جایی نداره و تو زمان خودش به همه ی کسایی که تو تاپیک مرتب فحش میدن یا تهدید به فحش دادن میکنن رسیدگی میشه و باهاشون برخورد هم میشه .
انشالا دوستانی رو هم که میان کرم میریزن و رو مخ میرن رو هم در نظر بگیریدشاهد بودید کی اول شروع کرد.
آپدیت امروز برای مود جدید بود ONE FOR ALL
من هیج مدی رو اندازه این مد دوست ندارم
love u riot
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)