سلام ، با دقت بخونید که براتون مینویسم داستان 1 مگ سرعت دانلود چیه .... چون من هر روز با اینترنت سرو کار دارم ریز بینانه همه تغییرات رو متوجه میشم مدتهاس اینترنت و دانلود جز جدای ناپذیر زندگی من شده خب حالا بریم سر اصل مطلب
خط منم روی 12 مگ بسته شده ( اسمی ) اما سرعت دانلودم حداکثر 1 مگابیت هست صبانت همه اشترکها ارزان قیمت رو روی یک مگابیت میبنده! در واقع هیچ تفاوتی بین پهنایی باند 4 با 12 مگ وجود نداره ...
ترفند اصلی صبانت اینجاس !
حدود 6 ماه پیش صبانت یک بروز رسانی داشت دقیقا بعد همون بروز رسانی کیفیت خط همه اشتراکهای ارزون قیمت اومد پایین ( نویز خط رفت بالا ) در عمل کاری کردند چنانجه از طرف شما کیفیت خط مشکلی نداشته باشه اما نمیتونی از همه ظرفیت پهنای باندت استفاده کنی !
اگر هم اعتراض کنی با توجه به نویز خط و قدرت سیگنال دریافتی دست برتر پیدا کردن ! میگن نویز خط شما بالاس ایراد از طرف شما هست !!! در صورتی که خودشون با ترفندی کیفیت خط همه مشترکین ارزان قیمت رو پایین اوردن و جای اعتراض رو عملا از کاربرگرفتن ..
ا کافیه یک اشتراک گران قیمت خریداری کنیم ( مثلا پهنای باند 4 مگ 1ماهه 100 هزار تومنی ) خواهید دید به اذن پول بیشتر نویز خط شما به کمتر حد خودش میرسه !!! سرعت خط شما با پهنای باند 4 مگ حداقل به 2 مگابیت خواهد رسید
ایناها از اعجایب اینترنت ایران هست شیطون درس میدن