تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1622 از 1783 اولاول ... 6221122152215721612161816191620162116221623162416251626163216721722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,211 به 16,220 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام ، با دقت بخونید که براتون مینویسم داستان 1 مگ سرعت دانلود چیه .... چون من هر روز با اینترنت سرو کار دارم ریز بینانه همه تغییرات رو متوجه میشم مدتهاس اینترنت و دانلود جز جدای ناپذیر زندگی من شده خب حالا بریم سر اصل مطلب

خط منم روی 12 مگ بسته شده ( اسمی ) اما سرعت دانلودم حداکثر 1 مگابیت هست صبانت همه اشترکها ارزان قیمت رو روی یک مگابیت میبنده! در واقع هیچ تفاوتی بین پهنایی باند 4 با 12 مگ وجود نداره ...

ترفند اصلی صبانت اینجاس !

حدود 6 ماه پیش صبانت یک بروز رسانی داشت دقیقا بعد همون بروز رسانی کیفیت خط همه اشتراکهای ارزون قیمت اومد پایین ( نویز خط رفت بالا ) در عمل کاری کردند چنانجه از طرف شما کیفیت خط مشکلی نداشته باشه اما نمیتونی از همه ظرفیت پهنای باندت استفاده کنی !

اگر هم اعتراض کنی با توجه به نویز خط و قدرت سیگنال دریافتی دست برتر پیدا کردن ! میگن نویز خط شما بالاس ایراد از طرف شما هست !!! در صورتی که خودشون با ترفندی کیفیت خط همه مشترکین ارزان قیمت رو پایین اوردن و جای اعتراض رو عملا از کاربرگرفتن ..

ا کافیه یک اشتراک گران قیمت خریداری کنیم ( مثلا پهنای باند 4 مگ 1ماهه 100 هزار تومنی ) خواهید دید به اذن پول بیشتر نویز خط شما به کمتر حد خودش میرسه !!! سرعت خط شما با پهنای باند 4 مگ حداقل به 2 مگابیت خواهد رسید

ایناها از اعجایب اینترنت ایران هست شیطون درس میدن
    باهات شدیدا موافقم موضی ترین شرکت همین صبانته
    من دوجا تو شهرکمون از دوستان رفتم برای نصب دیدم snr خونه ای که جدید ساخته شده سیم کشی تازه هست با خونه قدیمی خودمون snr رو 12 هست این snr و data rate تو سیستم صبانت کاملا فیکه ...
    شب ها دقت کنید من که محدود شدم از ساعت 4 تا 10 صب data rate ام رو 13500 هست ولی سرعتی که میگیرم رو 1 مگ هست .... کلا اعداد ارقامی که تو مودم نشون میده اصلی نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من دوجا تو شهرکمون از دوستان رفتم برای نصب دیدم snr خونه ای که جدید ساخته شده سیم کشی تازه هست با خونه قدیمی خودمون snr رو 12 هست این snr و data rate تو سیستم صبانت کاملا فیکه ...
    شب ها دقت کنید من که محدود شدم از ساعت 4 تا 10 صب data rate ام رو 13500 هست ولی سرعتی که میگیرم رو 1 مگ هست .... کلا اعداد ارقامی که تو مودم نشون میده اصلی نیست
    نویز و Snr فقط به سیم کشی خونه مربوط نمیشه کیفیت خط مخابرات و فاصله خونه تا مرکز مخابراتی هم اثر داره. ضمن اونکه در همون خونه هم فقط نو کهنگی نیست نوع سیم کشی که چه سیمایی استفاده کرده باشند و اینکه اصولی سیمکشی کرده باشند مثلا سیم تلفن و برق کنار هم نباشه وسعت خونه و تعداد پریزهایی که ازش گرفته شده همه اثر میگذاره. در کل سرویس های ارزان قیمت درواقع سرویس 128 هستند که پهنای باند براشون تا حد امکان باز گذاشته میشه بهمین دلیل هم مینویسه "تا 12 مگ" که اون کلمه تا نشان از همین حکایت داره. بهرحال بنظر من سرعت 800-1000 برای چنین سرویس هایی بد نیست و کاملا راضی کننده هست من از اسیاتک همین سرویس رو داشتم سرعتم 250-350 بود. سرعت دانلود یک مگا بایت اگر پهنای باند 12 مگابیتی واقعی نباشه 8 واقعی هست که.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ذقیقا این اعداد و ارقام ها همش فیکه با توجه به نوع بسته خریداری شده کیفیت خط هم تغییر میکنه

ویز و Snr فقط به سیم کشی خونه مربوط نمیشه کیفیت خط مخابرات و فاصله خونه تا مرکز مخابراتی هم اثر داره. ضمن اونکه در همون خونه هم فقط نو کهنگی نیست نوع سیم کشی که چه سیمایی استفاده کرده باشند و اینکه اصولی سیمکشی کرده باشند مثلا سیم تلفن و برق کنار هم نباشه وسعت خونه و تعداد پریزهایی که ازش گرفته شده همه اثر میگذاره. در کل سرویس های ارزان قیمت درواقع سرویس 128 هستند که پهنای باند براشون تا حد امکان باز گذاشته میشه بهمین دلیل هم مینویسه "تا 12 مگ" که اون کلمه تا نشان از همین حکایت داره. بهرحال بنظر من سرعت 800-1000 برای چنین سرویس هایی بد نیست و کاملا راضی کننده هست من از اسیاتک همین سرویس رو داشتم سرعتم 250-350 بود. سرعت دانلود یک مگا بایت اگر پهنای باند 12 مگابیتی واقعی نباشه 8 واقعی هست که.
    میدونیم کیفیت خط به مخابرات هم بستگی داره هر چقدر هم فاصله خونه به مخابرات کمتر باشه پینگ بهتری میگیریم عرض شد که اگر کیفیت خط از طرف خودمون خوب باشه با دستکاریهای که میکنند کیفیت خط رو از سمت خودشون پایین میارن !

با خرید بسته ترکیبی 12 مگ به حدی نویز خطم زیاد شده بود که مدام نتم قطع وصل میشد ، انقدر زنگ زدم به صبانت ( به انداز قیمت بسته هزینه تلفن باید بدم ) که کمی نویز خطم رو اوردن پایین ، باز دمشون گرم جوابگو هستن هر چند از ترس از دست دادن مشترکه وگرنه راحت میگفتن به ما مربوط نمیشه ایراد از طرف شماست در صورتی که قبل از خرید بسته ترکیبی در تنظیمات ثبت شدی مودمم تا بیست مگابیت رو میتونست ساپورت کنه اما الان زده 8 مگابیت

همین ( تا ) یعنی دروغ یعنی کلاهبرداری خب راستش بنویسند نه اینکه به اسم 12 مگ بفروشن بعد 800 کیلو سرعت دانلود باشه چرا کیفیت خط رو میارید پایین
    Last edited by AMIN 2014; 05-09-2016 at 08:14.

4. این کاربر از AMIN 2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستانی که فکر میکنن کیفیت این شرکت خیلی بده پیشنهاد میکنم از اسیا تک یا های وب سرویس بگیرن تا دستشون بیاد کیفیت یعنی چی !
    --------------------------------------
    تست سرعت سرور خارجی - خط روی 4 مگ

Last edited by MOHAMMAD2010; 05-09-2016 at 16:34.

6. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستانی که سرویس جشنواره دارن ، هر شب سرعتتون بالای 120 نمیره ؟
    یکی از دوستانم حدودا یکماهه که شبا با سرعت 1 مگابایت دانلود میکنه ! اما برای من اینطور نیست متاسفانه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستانی که سرویس جشنواره دارن ، هر شب سرعتتون بالای 120 نمیره ؟
    یکی از دوستانم حدودا یکماهه که شبا با سرعت 1 مگابایت دانلود میکنه ! اما برای من اینطور نیست متاسفانه
    نه دیگه برای من که همون 120 شده
    عجیبه ! تو پنل برای این دوستتون نزده : اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه ؟
    چون منعمولا بعد چند شب دانلود زیاد تو پنل این پیام میاد و سرعت میره رو 120

9. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستانی که فکر میکنن کیفیت این شرکت خیلی بده پیشنهاد میکنم از اسیا تک یا های وب سرویس بگیرن تا دستشون بیاد کیفیت یعنی چی !
    تست سرعت سرور خارجی - خط روی 4 مگ

کاملا موافقم
    تو همین انجمن دیدم بعضیا میان از پارس مینالن میخوان برن به های وب و آسیاتک پناه ببرن!! در صورتی که من که های وب داشتم میدونم پارس چقد کیفیتش عالیه و گرون تر بودنش نسبت به بای وب بی دلیل نیست (تو پارس علاوه بر اینکه خط رو تا جایی که کشش داشته باشه میبندن عملا چیزی به اسم شیرینگ هم وجود نداره و حداقل سرعت همون سرعت سرویس خریداری شده است و از اون کمتر نیست، ضمن اینکه پینگ و تک کانکشن هم عالیه و فرق چندانی بین سرعت تک کانکشن و سرعت دانلود با idm نیست)

11. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض ADSL Sabanet / شرکت صبانت

به نظر شما اين خط روي صبانت حداقل چند بايد بسته بشه
    ميگه ٤
    بهتر شد

لينك پريد دوباره وصل كردن
    تا ١٢ وصل شد
    هم مودم خاموش روشن شد اومد رو ٦ باز دوباره زنگ زدم گذاشتن روي ٨
    جالبه. مكث ريد اول روي ١٦ بود حالا اومده روي ٩

--------------------------------------------
    اينم از شاتل

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
    Last edited by srx190d; 05-09-2016 at 23:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستانی که سرویس جشنواره رو گرفتن کسی اطلاع داره این اعمال محدودیت شبانش چطور حساب میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اینکه بگیم این isp خوبه اونی یکی بده اشتباهه ! شرکت خدماتهای اینترنتی تو هر شهر کیفیت متفاوتی دارند علاوه بر اون فاصله شما به isp و مخابرات هم در هر منطقه از شهر روی کیفیت تاثیر گذاره ! طبق رده بندی که مخابرات صورت داده صبانت فقط تو استان فارس از دیگر شرکتها بهترین کیفیت رو رو ارائه میده

در مجموعه رتبه بندی همه شهرها اگر اشتباه نکنم بعداز اسیاتک شاتل و پارس انلاین مقام چهارم داره .

دوستانی که سرویس جشنواره رو گرفتن کسی اطلاع داره این اعمال محدودیت شبانش چطور حساب میشه؟
    بسته جشنواره ترکیبی ، شبانه تا بیست درصد از حجم مصرفی روزانه بدون محدودیت سرعت هست ،مثلا شما 5 گیگ روزانه خریداری کردین در ازای ان 1 گیگ سرعت شبانتون به مانند روزانه هست بعد از ان سرعت میاد پایین به 120 کیلو میرسه از 4 تا 10 صبح
    Last edited by AMIN 2014; 06-09-2016 at 06:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •