ما که از این شرکت کندیم دیگه.
به شما هم توصیه می کنم اگه می تونید بکنید![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ما که از این شرکت کندیم دیگه.
به شما هم توصیه می کنم اگه می تونید بکنید![]()
اینکه چیزی نیست سرعت من 2 مگ بر ثانیه هست کجاشو دیدی
ا
Last edited by amin885; 13-10-2013 at 23:07.
آقا تو رو خدا كمك كنيد چه جوري مودم رو خودكار ري استارت كنم
مدل مودمت چیه؟
یه برنامه برای ریست مودم هایی که تویه حالت PPPOE هستن.
فقط کافیه که تویه قسمت task scheduler ویندوز زمانی که میخواین مودم ریست بشه رو برای اجرای برنامه بدین.
این برنامه از طریق telnet به مودم وصل میشه، پس باید telnet هم رویه سیستمتون فعال باشه که با یه سرچ کوچولو میتونین طریقه فعال کردن اون برای ویندوز های مختلف رو پیدا کنین.
http://forum.soft 98.ir/thread23946-2.html
فاصله بین soft و 98 را بردارید
مرگ بر اسیاتک حجم دزد
Last edited by ahriman323; 19-09-2013 at 21:01.
من کیمیا نا محدود نقره ای با 20 گیگ هدیه سرعت بالا دارم و الآن که خواستم تمدید کنم، گزینه هاش کاملا عوض شده و گزینه 4 مگ هم اضافه شده. جریانش چیه؟! گزینه ای که من تمدید میکردم کلا حذف شده. این رو بگیرم خوبه؟:
اینترنت پر سرعت کولاک 4 مگ، نا محدود برنزی با امکان تبادل حداقل 50 گیگ، 98900 تومان + آبونمان.
این جمله ی: ( با امکان تبادل حداقل 50 گیگ )، دقیقا یعنی چی؟!
نه نامحدود دیگه نگیر. دیگه مثل قبل نیست و جدیدا قانون مصرف منصفانه گزاشتن. سرعت دانلودت بعد از 50 گیگ میاد خیلی پایین. الان 2 مگ نقره ای سرعت ش میاد روی 60 و قیمت ش هم 180 تومنه در ماه ! ، مثل قبل نیست که ثابت روی 1 مگ باشه و تقریبا همون 512 هست. تازه این سرویس 180 تومنیه، دیگه اون ماهی 100 تومن که جای خود داره !
فقط طرح های نامحدود طلایی بر اساس سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی تنظیم میشه؟یعنی اگه طرح های نامحدود به جز طلایی کاهش سرعت داشته باشیم حق شکایت نداریم؟
کلاً هدف از این طرح های نامحدود چیه؟
مثلا 2 مگ نقرهایی با 512 طلایی سرعتش یکی نیست؟
کسی میدونه سرعت های نامحدود طلایی از 128 تا اخر چنده ؟
منم بعد ۵ روز انتظار خطم رو تخلیه کردن ، زنگ زد که چرا میخوای تخلیه کنی منم هرچی تونستم بهش گفتم ، راحت شدم،
ممنون. مثلا سرویس 4 مگ بعد از 50 گیگ، مثلا سرعتش چقدر میخواد بشه؟ اگه بشه 128 بد نیست!!! اینترنت ایرانه دیگه. سرعت معمولی دانلود سرویس 2 مگشون روی 128 بود. اگر 4 مگش روی 256 باشه خوبه، اما اینکه شما میگی باید مینوشت تبادل حداکثر تا 50 گیگ، اما این نوشته حداقل! من این کلمه حداقل رو نمیدونم واسه چی نوشتن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)