پس از این به بعد هرمشکلی داشتیم بیاییم پیش شما دیگه
کدوم دفتر هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس از این به بعد هرمشکلی داشتیم بیاییم پیش شما دیگه
کدوم دفتر هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
وقعاا متاسفم من دلیلی نمیبینم که بخام یه کاربر اندیشه باشم و ازش طرف داری بکنم اون عکسی هم که درست هست برای تست و سنجش رازی بودن یا نبودن کاربرها انجام شد دیگه خود دانید و خدای خود امیدوارم جای اینکه گنای دیگری رو با دروغ بشوید بشینید یه فکر کنید و به نتیجه برسید اخه برای من چه سودی داره که از اندیشه طرف داری کنم دوست عزیز رفته یه عکس از پنل شارژ گذاشته اینجا میگه من از اندیشه هستم من یه عکس دیگه از پنل مدیرت اینجا قرار میدم هر کی خواست باور کنه هرکسم نخواست باور نکنه راستش برام مهم نیست فقط باید بگم تا الان مشخصات 20 هزار نفر پیشه منه که اگه لازم باشه میتونم با حایلایت عکس قرار بدم
در اخر از یوزر woooow میخوام که جوابی برای من ارسال نکنه چون من فقط با کاربران اندیشه صحبت دارم و نمیتونم پاسخی برای شما ارسال کنم
یا حق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------\
دوست عزیز من عکس از پنل admin قرار دادم که اگر اگر شما هم کارمند انجا باشید تا حالا چشم شما به این پنل روشن نشده .
چون admin به این پنل دسترسی داره و گزینه های واحد های دیگر کم تر بسته به نیاز است.
در ضمن من نگفتم از اندیشه هستم و در انجا کار میکنم.
گفتم کسی چنین عکس به شما نشون بده شما فکر میکنید در اندیشه کار میکنه.
در اخر بنده هیچ ارتباطی به این 2 شرکت ندارم .
خیر دوست عزیز بنده هیچ سمتی نه در مخابرات نه در اندیشه نه در هیچ isp دیگری ندارم.
این عکس هم قرار دادم که اگر کاربری چنین عکسی هم قرار داد شما این موضوع را باور نکنید.که اره ایشون تو این شرکت کار میکنه.
دوست عزیز من قسمت فنی نیستم قسمت دفتری و ثبت هستم ثبت مشخصات کاربرها کار بنده هست
یا حق
سرویس 512 نامحدود مخابرات (ضحی کیش):
خطوط 727
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز اینجا دارم اعلام میکنم.
سرعت سرویس دهی مخابرات یا همون ضحی کیش به این زودی ها هیچ تغییری نمیکند.
و متوجه شدم این مجموعه هیچ صاحبی نداره.لطفا دوستان دیگر تماس بگیرن همین سوال ها به پرسن ببینید چه پاسخی میدن.
دوباره همین الان با 2020 تماس گرفتم.
اپراتور شماره 30:
من:گفتم دوست عزیز حدود 2 هفته است که با مشکل کمبود سرعت برخورد کردیم هر بار تماس میگیریم میگید درست میشه اخر کی درست میشه؟
اپراتور:مشکل پهنای باند داریم باید بخرند و به ما هم هیچ زمانی اعلام نمیکنند.سرعت شما چند است؟
من:سرعت من حداکثر 38 .
اپراتور:38؟
من:بله 38.دوستان دیگر بنده هم با 512 نامحدود همین سرعت را دارند .سرعت سرویس 512 حداقل باید 64 باشد.(منظور بنده از دوستان شما ها بودید)
اپراتور:درست است بایدحداقل 64 باشد.مشکل پهنای باند است.
من:شما چرا به مسئولین اعلام نمیکنید.
اپراتور:ما چرا اعلام کنیم واحد فروش باید اعلام کند.
من:مسئول اینجا چه کسی است؟
اپراتور:مسئول اینجا؟چه کار دارید ؟
من:می خوام موضوع را بهش اعلام کنم.
اپراتور:ما اعلام میکنیم.
من:شما من را با مسئول وصل کنید می خوام جمع اوری کنم امدم دفتر اعلام کردن 1 ماه طول میکشد.
اپراتور:1ماه؟کی این حرف را به شما زده؟
من:مسئول انجا اعلام کردن شما زیر این قرار داد را امضا کردید و اینجا نوشته زمان جمع اوری یک ماه.
اپراتور:شما یک برگه برای ما فکس کنید واعلام کنید می خواید جمع اوری کنید و امضا کنید.حداکثر 4 روز کاری وشاید زودتر جمع اوری می شود.
میشه اسمتون رو بفرمایید
چجوری به این پنل ADMIN دسترسی پیدا کردی؟؟؟
ببین میتونی یه خورده ذغال اینترنت رو بیشتر کنی سرعتموون بهتر بشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)