سلام
من برای بازی NFS Most Wanted پچ ورژن 1.3 رو نصب کردم ولی بعد با ارور no cd/dvd مواجه شدم که از اینترنت یک کرک پیدا کردم و کپی کردم ولی حالا اصلا اجرا نمیشه! میشه لطف کنید یک کرک سالم بهم بدی.
ممنون
سلام
من برای بازی NFS Most Wanted پچ ورژن 1.3 رو نصب کردم ولی بعد با ارور no cd/dvd مواجه شدم که از اینترنت یک کرک پیدا کردم و کپی کردم ولی حالا اصلا اجرا نمیشه! میشه لطف کنید یک کرک سالم بهم بدی.
ممنون
سلام
من داخل اکثر بازیا به ویژه ghost recon این مشکل رو دارم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون مشکل از کرکه یا مشکل از بازیه و یا مشکل از سخت افزاره ؟و یا اینکه نرم افزاریو نصب نکردم ؟
درضمن داخل همه بازی ها بعضی صدا ها رو ندارم که برای حل این مشکل گفتن توی device manager فلان گزینه رو disable کنم اما من همچین گزینه ای ندارم :
![]()
Last edited by camry; 06-07-2012 at 10:04.
بازی daynasty warrios 7 اجرا نمیشه و ارور
the application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail
رو میده دو بار هم نصب کردم ولی بی فایده بود ویندوز هم 7 64 bit هست
من بازی مبارزه در خلیج عدن رو گرفتم ولی بعد از نصب رو آیکون بازی که کلیک می کنم . اینو می نویسه scripts could not be run on this computer . you are not able to continue the registration process ویندوز xp sp3 هست و تمام فایل های توی dvd رو هم نصبیدم
دوستان سلام
این مشکل ارور stop working چیه ؟
من اینو دانلود و نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون بازی رو اجرا می کنم stop working می ده
ممنون می شم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان ..
كسي تا حالا Midtown2 بازي كرده .. يه بازي ماشين قديمي هستش![]()
من نميدونم چرا صداش نمياد![]()
به محض اینکه می خوام بازی street fighter x -tekken رو نصب کنم ارور زیر می ده مشکل از کجاست؟
![]()
سلام
هوس کردیم دوباره stronghold 2 رو بازی کنیم !
نصبش کردم . کرک رو میای کپی کنی پیغام میده که این فایل فقط خواندنی هست و نمیشه کپی شه !
تو سایتا هم گشتم نبود .
راهنمایی لطفا
تو بازی rayman origin دکمه ضربه زدن چیست ؟
چون هر چی دکمه رو عوض میکنم جواب نمیده ! مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)