سلام دوست عزیز،من الا بسته رو خریداری کردم ،و دقیقا از ساعت 2 برام فعال شد ،مشکلی نداره هر موقع بسته رو خریداری کنید از ساعت 2 همون شب شروع میشه
سلام دوست عزیز،من الا بسته رو خریداری کردم ،و دقیقا از ساعت 2 برام فعال شد ،مشکلی نداره هر موقع بسته رو خریداری کنید از ساعت 2 همون شب شروع میشه
دوستان ایرانسل هم میتونه سرعت یک خط رو به علت دانلود زیاد محدود کنه ؟
دیشب سرعتم یک مگ بود ولی الان 200 کیلو هم نمیرسه !
Last edited by Rhodes; 27-10-2015 at 02:45.
الان طرح 10 گیگ رو فعال کردم. سرور خارجی مشکلی نداره دانلود و 1 مگ با 3g ولی سرور داخلی به زور 150 میده ... برای همه اینطوریه ؟
از چه سایتی میگیرید ؟
من از سرور خارجی ( سایت تاینی موویز ) سرعتم یک مگ ثابت و از سرور داخلی ( پی سی دانلود یا آپارات ) هم یک مگ هست.
تاینی سرورش داخلیه. هم از تاینی هم از دانلودها سرعت پایین . ولی از سرور سایت خودمون که سرور فرانسه هست سرعت 1 مگِ.
کاملا درسته چون توان موج بصورت لگاریتمی کاهش پیدا میکنه یعنی مثلا اگر یک خط آنتن حتی اضافه بشه توان موج ده برابر یا دهها برابر قوی تر میشه، عدد درستش یادم نیست
سلام.
سرعت دانلود من رو اسپیدتست می زنه 700 ولی تو دانلود از چند سایت و سرور بیشتر از 100، 150 نمی ره.
دلیلش چی می تونه باشه؟
ممنون
اسپید تست تازگی یه موردی داره سرعت رو خیلی بالاتر نشون میده حالا یا اینا یه انگولکی بهش کردن یا کش سرور هست خلاصه یه موردی هست که سرعت رو ۲-۳ برابر بعضی اوقات بیشتر نشون میده
از یه سایت تست دیگه امتحان کنی بهتره واسه اطمینان
Sent from my iPad using Tapatalk
احتمال داره به خاطر نصب آنتی ویروس جدید باشه؟
نه اصلا
اين كه گفتم اصلا ربطي به سيستم شما نداره ماله كانكشن و ارتباط اي اس پي ها و سرورهاي اسپيد تست هست
شما از اينا استفاده كن.com/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)