مشکلی که تو اینستاگرام گفتم هنوز برام وجود داره
هم تو گوشی ، هم وقتی با مرورگر کامپیوتر اینستا رو باز میکنم
عکس همین الان از نسخه وب :
( البته با قند ش.کن درست میشه ! )
![]()
مشکلی که تو اینستاگرام گفتم هنوز برام وجود داره
هم تو گوشی ، هم وقتی با مرورگر کامپیوتر اینستا رو باز میکنم
عکس همین الان از نسخه وب :
( البته با قند ش.کن درست میشه ! )
![]()
کش مرورگرتو یه بار پاک کن باید درست شه !
به این شکل شرکت دیگه ای حجم روزانه نمیده اما طرحهای تلفیقی دارن شرکتهای دیگه که طیفی از مشترکا رو راضی تر میکنه.
مثلا یک ماهه های وب+ فشفشه 70 گیگش حدود 57 هزار تومن میشه که با این قیمت از پارس انلاین میشه سرویس یک ماهه با 20 گیگ ترافیک گرفت که دارای دانلود شبانه هم هست!
هنوزم بخشی از نیازهای مربوط به دانلود میتونه مدیریت بشه و در قالب دانلود شبانه انجام بگیره. پارس هم سرعت رو محدود نمیکنه تو ساعات رایگان و برای خطی که حداکثر 8 مگ کشش داشته باشه (میانگین) ماهی 400گیگ میتونه کاربر نیازهاش رو دانلود کنه!
نکته دومش اینه برای مصارف تلگرامی و اینستاگرامی طرحهای فشفشه داره این شرکت و کاربرایی که میگن بخش عمده حجمشون در ماه توسط خانواده و با این نرم افزاراست میتونند مدیریت جدایی داشته باشند برای این نوع مصرف.
اصلا ربطی به کش نداره ! تو گوشی هم همین مشکل رو دارم
البته معمولا زود ( 5 دقیقه ای ) درست میشه
پس مودمو یه بار خاموش / روشن کن بزار یه ای پی دیگه بگیره !
مشکل از های وبه (اگه با چیز شکن حل میشه حتما از شبکه های وبه ایراد)
الان من با پارس بدون قند شکن برام میاره و مشکلی نیست.
قبلا هم یادم باشه یه سایتایی رو مشکل دار میشد های وب به طور دوره ای مثل سایت پرداخت رایتل که یه بازه زمانی بود اون موقع ها برام باز نمیشد بدون چیز شکن قسمت پرداخت رایتل!
اره با اون حل میشهمشکل از های وبه (اگه با چیز شکن حل میشه حتما از شبکه های وبه ایراد)
-------------------------
البته الان بدون قند شک.ن برای خودم هم درست شد
درسته که زود حل میشه ولی چند بار در طول روز اینجوری میشه برام !
اصلا نیازی به این کار نیست خودش 5 دقیقه ای درست میشهپس مودمو یه بار خاموش / روشن کن بزار یه ای پی دیگه بگیره !
فقط زیاد اینجوری میشه در طول روز
دوست گرامی امروز تازه نامه ارسال شد فردا مخابرات تخلیه کنه پس فردا پاسخ رو بفرسته در نهایت
چهارشنبه خط ازاد میشه
کلا من جایی نبودم که یه هفته از درخواست تخلیه زمان بخواد
هرجوریم حساب کنی پنجشنبه روز اداری بوده نامه رو باید همون روز ارسال میکردن نه ک**یشون تو سگ شنبه دیگ باید میفرستادن تخلیه نهایت امروز پاسخ نامه میومد خط من ازاد میشد من زنگ میزدم به شاتل
بعد تاخیری نداشتن؟
درضمن کدوم شرکت شما دیدی یبار درخواست بدی بعد زنگ بزنه بگه کارشناس بفرستیم بگی نه بگه باشه بعد نامه رو نفرسته
بعد خودت زنگ بزنی بگی درخواستتو ارجا دادم باز زنگ بزنه بگه ی سرویس بگیر برات بررسی کنیم بد بود اونقت تخلیه کن
بعد بگی نه باز بگه فردا صبح بهتون تماس میگیریم درمورد تخلیه بعد باز بگی تخلیه کن و ... همینطوری
شاید 8 بار تو تخلیه خواستن 4 بار خودم 4 بار خودشون تماس گرفتن
Last edited by MMDFullHD; 03-09-2017 at 17:25.
قابل توجه دوست خوبم ساسان عزیز و محمد و خیلی از دوستانی که مشکل خط دارن
بهتره سیم دو زوج بگیرین از سیم مخابرات که اومده بکشید تا دقیقا مودم بکشید و به اسپلیتر وصل کنین خط بنده نهایت ریتی که داشت 8 مگ بود اونم قطع وصل داشت الان با این حرکت تونستم مکس ریت خط رو به نهایت 22 و شب هم 20 برسونم ! اون بقیش هم بذاریم به حساب یه 800 متر فاصله تا مرکز مخابراتیو و ...
من طبقه اول هست خونمون سیم کشی خونرو کلا از بالای کنتور قطع کردم ی سیم جدا کشیدم حدود 27 متر تا اتاقم متری حدود 500 تومنه
دقیقا سیمی که از بقل کنتور اومده مستقیم به اسپلیتر لحیم کردم اتصالات سیم کنتور هم لحیم کردم و سیمی که برای سیم کشی تلفن ساختمون بود هم قطع کردم فقط همین سیم از کنتور اومده به اسپلیتر وصل شده و تلفن هم چون بیسسم بود اونور با 10 متر کابل تک زوج وصل شده
![]()
یه سری اشتباهات دارید که امیدوارم با توضیح بتونم متوجه کنم شما رو.
1- نامه؛ ببینید این بحث "نامه جمع آوری" یا "نامه رانژه" با اون چیزی که در ذهن شماست متفاوته. در واقع نامه ای در کار نیست که می فرمایید پنجشنبه میفرستادند و شنبه میرسید. روند اجرایی این پروسه بدین شرحه که شرکتها می بایست در ساعات اداری وارد پرتال انلاین شرکت مخابرات بشند و درخواست "رانژه" یا"جمع اوری" رو در داخل سیستم انلاین مخابرات ثبت کنند. بدیهیه که وقتی خود مخابرات پنجشنبه تعطیله کلیه فرایند پرتال انلاین این شرکت برای ثبت درخواستها متوقفه.
و اما مفهوم رسیدن نامه؛ این به این معنیه که کارمند مستقر در مخابرات وارد پرتال شده و درخواست اون شرکت رو تیک بزنه که متعاقبا نامه تاییده برای شرکت به طور اتوماتیک فرستاده میشه.
2- فرمودید کدوم شرکت قبلش تماس میگیره؛ به جز مخابرات من تمام شرکتهایی که داشتم (محلی، شاتل، اسیاتک، های وب) قبل از جمع اوری تماس گرفته شده و دلایل رو خواستن و کمی بحث داشتن. در بین اینها اسیاتک بدترین مورد بود که 72 ساعت معطل کرد.
الان هم همین پارس انلاین برای ثبت درخواست رانژه من 4 روز کاری طول داد در حالی که شرکتای دیگه بسرعت همین مرحله رو میرند.
3- خط بطور فیزیکی نیاز نیست از اول آزاد بشه بلکه تایید مخابرات که ارسال شد به های وب شرکت جدید میتونه درخواست رانژه رو بفرسته و کارمندای مخابرات فقط بعد از ارسال تایید به های وب مسئولیت زمان سپری شده رو دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)