تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1621 از 1849 اولاول ... 6211121152115711611161716181619162016211622162316241625163116711721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,201 به 16,210 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درسته سرعت خیلی خوبه ولی نمیدونم بعضی وقتا چرا تو این دو روزه برام هیچ عکسی لود نمیشه ، انگار گیر میکنه ! ( البته زود تموم میشه این حالت )
    مشکلی که تو اینستاگرام گفتم هنوز برام وجود داره
    هم تو گوشی ، هم وقتی با مرورگر کامپیوتر اینستا رو باز میکنم
    عکس همین الان از نسخه وب :
    ( البته با قند ش.کن درست میشه ! )

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مشکلی که تو اینستاگرام گفتم هنوز برام وجود داره
    هم تو گوشی ، هم وقتی با مرورگر کامپیوتر اینستا رو باز میکنم
    عکس همین الان از نسخه وب :
    ( البته با قند ش.کن درست میشه ! )

کش مرورگرتو یه بار پاک کن باید درست شه !

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کجا رفتی حالا؟
    من ندیدم شرکتی یه طرحی مثل فشفشه های وب داشته باشه چون حجم بالا مهمه برام
    به این شکل شرکت دیگه ای حجم روزانه نمیده اما طرحهای تلفیقی دارن شرکتهای دیگه که طیفی از مشترکا رو راضی تر میکنه.

مثلا یک ماهه های وب+ فشفشه 70 گیگش حدود 57 هزار تومن میشه که با این قیمت از پارس انلاین میشه سرویس یک ماهه با 20 گیگ ترافیک گرفت که دارای دانلود شبانه هم هست!

هنوزم بخشی از نیازهای مربوط به دانلود میتونه مدیریت بشه و در قالب دانلود شبانه انجام بگیره. پارس هم سرعت رو محدود نمیکنه تو ساعات رایگان و برای خطی که حداکثر 8 مگ کشش داشته باشه (میانگین) ماهی 400گیگ میتونه کاربر نیازهاش رو دانلود کنه!

نکته دومش اینه برای مصارف تلگرامی و اینستاگرامی طرحهای فشفشه داره این شرکت و کاربرایی که میگن بخش عمده حجمشون در ماه توسط خانواده و با این نرم افزاراست میتونند مدیریت جدایی داشته باشند برای این نوع مصرف.

4. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کش مرورگرتو یه بار پاک کن باید درست شه !
    اصلا ربطی به کش نداره ! تو گوشی هم همین مشکل رو دارم
    البته معمولا زود ( 5 دقیقه ای ) درست میشه

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پس مودمو یه بار خاموش / روشن کن بزار یه ای پی دیگه بگیره !

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکل از های وبه (اگه با چیز شکن حل میشه حتما از شبکه های وبه ایراد)

الان من با پارس بدون قند شکن برام میاره و مشکلی نیست.
    قبلا هم یادم باشه یه سایتایی رو مشکل دار میشد های وب به طور دوره ای مثل سایت پرداخت رایتل که یه بازه زمانی بود اون موقع ها برام باز نمیشد بدون چیز شکن قسمت پرداخت رایتل!

8. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مشکل از های وبه (اگه با چیز شکن حل میشه حتما از شبکه های وبه ایراد)
    اره با اون حل میشه
    -------------------------
    البته الان بدون قند شک.ن برای خودم هم درست شد
    درسته که زود حل میشه ولی چند بار در طول روز اینجوری میشه برام !

پس مودمو یه بار خاموش / روشن کن بزار یه ای پی دیگه بگیره !
    اصلا نیازی به این کار نیست خودش 5 دقیقه ای درست میشه
    فقط زیاد اینجوری میشه در طول روز

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

تاخیری نداشتند این بیچاره ها. پنجشنبه و جمعه مخابرات تعطیله. شما چهارشنبه درخواست دادید و کمتر از چهل و هشت ساعت (اداری) نامه ارسال شده.
    دوست گرامی امروز تازه نامه ارسال شد فردا مخابرات تخلیه کنه پس فردا پاسخ رو بفرسته در نهایت
    چهارشنبه خط ازاد میشه
    کلا من جایی نبودم که یه هفته از درخواست تخلیه زمان بخواد
    هرجوریم حساب کنی پنجشنبه روز اداری بوده نامه رو باید همون روز ارسال میکردن نه ک**یشون تو سگ شنبه دیگ باید میفرستادن تخلیه نهایت امروز پاسخ نامه میومد خط من ازاد میشد من زنگ میزدم به شاتل
    بعد تاخیری نداشتن؟

درضمن کدوم شرکت شما دیدی یبار درخواست بدی بعد زنگ بزنه بگه کارشناس بفرستیم بگی نه بگه باشه بعد نامه رو نفرسته
    بعد خودت زنگ بزنی بگی درخواستتو ارجا دادم باز زنگ بزنه بگه ی سرویس بگیر برات بررسی کنیم بد بود اونقت تخلیه کن
    بعد بگی نه باز بگه فردا صبح بهتون تماس میگیریم درمورد تخلیه بعد باز بگی تخلیه کن و ... همینطوری
    شاید 8 بار تو تخلیه خواستن 4 بار خودم 4 بار خودشون تماس گرفتن
    Last edited by MMDFullHD; 03-09-2017 at 17:25.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

قابل توجه دوست خوبم ساسان عزیز و محمد و خیلی از دوستانی که مشکل خط دارن
    بهتره سیم دو زوج بگیرین از سیم مخابرات که اومده بکشید تا دقیقا مودم بکشید و به اسپلیتر وصل کنین خط بنده نهایت ریتی که داشت 8 مگ بود اونم قطع وصل داشت الان با این حرکت تونستم مکس ریت خط رو به نهایت 22 و شب هم 20 برسونم ! اون بقیش هم بذاریم به حساب یه 800 متر فاصله تا مرکز مخابراتیو و ...
    من طبقه اول هست خونمون سیم کشی خونرو کلا از بالای کنتور قطع کردم ی سیم جدا کشیدم حدود 27 متر تا اتاقم متری حدود 500 تومنه
    دقیقا سیمی که از بقل کنتور اومده مستقیم به اسپلیتر لحیم کردم اتصالات سیم کنتور هم لحیم کردم و سیمی که برای سیم کشی تلفن ساختمون بود هم قطع کردم فقط همین سیم از کنتور اومده به اسپلیتر وصل شده و تلفن هم چون بیسسم بود اونور با 10 متر کابل تک زوج وصل شده

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست گرامی امروز تازه نامه ارسال شد فردا مخابرات تخلیه کنه پس فردا پاسخ رو بفرسته در نهایت
    چهارشنبه خط ازاد میشه
    کلا من جایی نبودم که یه هفته از درخواست تخلیه زمان بخواد
    هرجوریم حساب کنی پنجشنبه روز اداری بوده نامه رو باید همون روز ارسال میکردن نه ک**یشون تو سگ شنبه دیگ باید میفرستادن تخلیه نهایت امروز پاسخ نامه میومد خط من ازاد میشد من زنگ میزدم به شاتل
    بعد تاخیری نداشتن؟

درضمن کدوم شرکت شما دیدی یبار درخواست بدی بعد زنگ بزنه بگه کارشناس بفرستیم بگی نه بگه باشه بعد نامه رو نفرسته
    بعد خودت زنگ بزنی بگی درخواستتو ارجا دادم باز زنگ بزنه بگه ی سرویس بگیر برات بررسی کنیم بد بود اونقت تخلیه کن
    بعد بگی نه باز بگه فردا صبح بهتون تماس میگیریم درمورد تخلیه بعد باز بگی تخلیه کن و ... همینطوری
    شاید 8 بار تو تخلیه خواستن 4 بار خودم 4 بار خودشون تماس گرفتن
    یه سری اشتباهات دارید که امیدوارم با توضیح بتونم متوجه کنم شما رو.

1- نامه؛ ببینید این بحث "نامه جمع آوری" یا "نامه رانژه" با اون چیزی که در ذهن شماست متفاوته. در واقع نامه ای در کار نیست که می فرمایید پنجشنبه میفرستادند و شنبه میرسید. روند اجرایی این پروسه بدین شرحه که شرکتها می بایست در ساعات اداری وارد پرتال انلاین شرکت مخابرات بشند و درخواست "رانژه" یا"جمع اوری" رو در داخل سیستم انلاین مخابرات ثبت کنند. بدیهیه که وقتی خود مخابرات پنجشنبه تعطیله کلیه فرایند پرتال انلاین این شرکت برای ثبت درخواستها متوقفه.
    و اما مفهوم رسیدن نامه؛ این به این معنیه که کارمند مستقر در مخابرات وارد پرتال شده و درخواست اون شرکت رو تیک بزنه که متعاقبا نامه تاییده برای شرکت به طور اتوماتیک فرستاده میشه.

2- فرمودید کدوم شرکت قبلش تماس میگیره؛ به جز مخابرات من تمام شرکتهایی که داشتم (محلی، شاتل، اسیاتک، های وب) قبل از جمع اوری تماس گرفته شده و دلایل رو خواستن و کمی بحث داشتن. در بین اینها اسیاتک بدترین مورد بود که 72 ساعت معطل کرد.
    الان هم همین پارس انلاین برای ثبت درخواست رانژه من 4 روز کاری طول داد در حالی که شرکتای دیگه بسرعت همین مرحله رو میرند.

3- خط بطور فیزیکی نیاز نیست از اول آزاد بشه بلکه تایید مخابرات که ارسال شد به های وب شرکت جدید میتونه درخواست رانژه رو بفرسته و کارمندای مخابرات فقط بعد از ارسال تایید به های وب مسئولیت زمان سپری شده رو دارند.

13. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •