تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1621 از 1746 اولاول ... 6211121152115711611161716181619162016211622162316241625163116711721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,201 به 16,210 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چ جالب فک نمیکردم کسی اسکین گیفت کنه
    میگم. من قبلش یک سری دعاها کردم ^^ یک سری جملات تاکیدی دعایی. شما فرهنگ رو ببینی راه میفنی گدایی رو =)) ( این قسمتش شوخی بود )
    خوب به لطف خدا امروز به سیلور 2 برگشتم ^^
    با رایون هم بیشتر بازی کردم. بیشتر هم سولو. فقط 2تا بازی فکر کنم دوئه رفتم. اونم ساپورت بود طرف.
    فقط و فقط لطف خدا ^^

انشالا اگر خدا کمک کنه بتونم قبل از سیزن تموم بشه گلد بشم خوبه
    Last edited by kamron_devil; 12-10-2015 at 22:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

میگم. من قبلش یک سری دعاها کردم ^^ یک سری جملات تاکیدی دعایی. شما فرهنگ رو ببینی راه میفنی گدایی رو =)) ( این قسمتش شوخی بود )
    با رایون هم بیشتر بازی کردم. بیشتر هم سولو. فقط 2تا بازی فکر کنم دوئه رفتم. اونم ساپورت بود طرف.
    فقط و فقط لطف خدا ^^

من الان با خواندن این متن مطمئن شدم که تو به هیچ وجه نمیتونی قبل سیزن گولد بشی اینا جدی میگم

- - - Updated - - -

فقط و فقط لطف خدا ^^

من الان با خواندن این متن مطمئن شدم که تو به هیچ وجه نمیتونی قبل سیزن گولد بشی اینا جدی میگم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب نشم
    حالا میگی چه کار کنم؟

اگر ما هم مثل بعضی ها که خوشانسن بازی کن خوب بهمون بیفته ( لطف خدا ) دیاموند هم میشیم. نشدیم هم نشدیم دیگه . حالا بشیم هم پولی چیزی که بمون نمیدن
    هر کی هم هرجور میخواد در مورد من یا بازی من فکر کنه فکر کنه
    به اونجام. بیخیال باش جیگر. این همه استرس عصبانیت به خودت وارد می کنی که ببری گلد بشی که مثلا اقای ریپ بیاد بگه شما نوبی یا حرفه ای ؟ لول
    من که دارم رایون بازی می کنم کیف می کنم. حالا بردیم بردیم. نبردیم نبردیم.

یک بار یک برنامه تو ماه عسل گزاشته بود. در مورد یک دختری بود که نمیتونست دیگه راه بره. به خاطر یک تصادف رانندگی
    بعد میگفت ماه های اول در و دیوار فوش میداده و فلان
    بعد یواش یواش به لطف خدا می تونه اروم اروم راه بره
    ولی نمی تونه بدوه
    بعد مجری ازش پرسید نمی تونی بدوی ناراحت نیستی؟
    بعد دختره میدونی چی جواب داد؟ گفت اونهایی که دویدن کجای دنیا رو گرفتن؟
    حالا اونهایی که گلد شدن یا بالاتر کجای دنیا رو گرفتن؟ من بازی اسپک می کنم میبینم تو رنک دیاموندش هم افک ترول هست. حالا ممکنه کمتر
    بازی کن عشق کن. چیزی که حال میکنی رو بازی کن. قرار باشه ببری بری بالا میری. قرار هم نباشه میبازی. حالا تو هی اسکیل و تیم ورک به کار ببر
    مثلا یک بازی بود همین دیشب راحت میتونستیم ببریم. ولی ولی ترول فید کرد. فلیم کرد. افک هم شد. باختیم. حالا به اونجام. هر چی بهش گفتم بابا 20 تا لول پوینت مجانی میگیری راحت. گوش نکرد
    ما هم ریپورتش کردیم گله ای ریوت پیغام داد و تشکر کرد گفت بنش کردیم. حقش بود. بن شدنش بیشتر از برد به من حال داد.
    حالا من بیام جوش کنم که اقا این ترول کرد بازی برده رو باختیم؟
    یا بازی قبلیش
    ما راحت می تونستیم بازی رو با نتیجه 20 5 مثلا ببریم. ولی چی شد؟ یک اسمورف پلات 2 جلوی من افتاد جینار من رو جر داد تیم نوبش رو هم کری کرد
    حالا اگر قرار باشه من که با سیلورها بازی می کنم بتونم یک پلات 2 که با دیاموندا بازی می کنه رو بزنم اون باید بره بمیره. حالا باز من بیام جوش کنم . مثلا چمپ دیگه ای برمیداشتم میتونستم بزنمش ؟ البته که نه. چون اون تجربش و بازیش از من چندین مرتبه بالاتره. خوب اینجوریاس
    پس به این نتیجه رسیدم برای فان بازی کنم و چیزی که دوست دارم. اقلا اگر باختم از بازی لذت بردم . جوش هم نکردم. ولش کن بابا حوصله داری. به قول این سریال بی نمک اقای خانم سنگی جمعش کن بابا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من الان لول هشتم تو وست حتی فکرشم نمی کردم چنین بازی داشته باشن خدایش یک سرو گردن از سرور نوردیک بالاترن حتی منو به زحمت می ندازن اما با این حال تعداد بردم چهارده و باختم هفتاست
    ولی خداییش خیلی حال می کنم حتی واردم می زارن من تو سیلور و برنز یک بودم اصلا معنی وارد نمی دونستن چیه این جماعت

5. این کاربر از mehdi951 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من الان لول هشتم تو وست حتی فکرشم نمی کردم چنین بازی داشته باشن خدایش یک سرو گردن از سرور نوردیک بالاترن حتی منو به زحمت می ندازن اما با این حال تعداد بردم چهارده و باختم هفتاست
    ولی خداییش خیلی حال می کنم حتی واردم می زارن من تو سیلور و برنز یک بودم اصلا معنی وارد نمی دونستن چیه این جماعت
    البته اون ها اسمورف هستند که اکانتشون بن شده یا اینکه دارن یک اکانت دیگه آپ می کنند. ولی من هردو سرور رو اسپک کردم نوردیک نوبن

7. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دیگه اونجا فکز کن توش پر از روس و ترکیه ای هست . همه هم این دو کشور رو مسخره میکنن واسه نوع رفتار ادماش .

یه ویدئو میدیدم از تصادفا تو روسیه . واقعا ادمای ...
    چی بگم به خدا که یه وقت توهین نباشه به این کشور دوست و برادر

راستی چند روزیه این نت مخابرات مشهد بهم ریخته رفته رو اعصابم . یه دفعه پینگ 120 یه دفعه 250 . یعنی گند زده تو بازی . حالا این پینگ ها یه طرف قطعی ها هم یه طرف . خیر سرمون اومدیم بعد از چند وقت LOL بازی کنیم . نشد یه دو سه روز پینگ زیر 150 رو تجربه کنیم .
    Last edited by Gregar; 13-10-2015 at 15:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دیگه اونجا فکز کن توش پر از روس و ترکیه ای هست . همه هم این دو کشور رو مسخره میکنن واسه نوع رفتار ادماش .

یه ویدئو میدیدم از تصادفا تو روسیه . واقعا ادمای ...
    چی بگم به خدا که یه وقت توهین نباشه به این کشور دوست و برادر

راستی چند روزیه این نت مخابرات مشهد بهم ریخته رفته رو اعصابم . یه دفعه پینگ 120 یه دفعه 250 . یعنی گند زده تو بازی . حالا این پینگ ها یه طرف قطعی ها هم یه طرف . خیر سرمون اومدیم بعد از چند وقت LOL بازی کنیم . نشد یه دو سه روز پینگ زیر 150 رو تجربه کنیم .
    ماله منم همینجوریه
    صبادز
    یکدفعه بازی فریز میشه
    بعد میبینی دشمن داره میکشتت یا پینگ میره بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

فردا پتچ 5.20 میاد
    Last edited by Fiddle; 14-10-2015 at 08:35.

11. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

از طرفی موندو رو بدجور نرف کردن ولی این Abysal Scepter که عوض شده خیلی به دردش میخوره . کلا دیگه hp بساز w بزن و برو وسط تیم حریف هیچ کاری نکن .

- - - Updated - - -

از طرفی موندو رو بدجور نرف کردن ولی این Abysal Scepter که عوض شده خیلی به دردش میخوره . کلا دیگه hp بساز w بزن و برو وسط تیم حریف هیچ کاری نکن .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرور های این بازی فیلترند؟
    چیزی مانند GArena برای Dota داشت برای این هم داره؟
    برای اینکه تو بازی موفق باشی باید پول خرج کنی؟
    با نت داغون این مملکت میشه بازی کرد یا اصلا سمتش نری بهتره؟
    مثل Dota اعتیاد اوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •