تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1621 از 4751 اولاول ... 621112115211571161116171618161916201621162216231624162516311671172121212621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,201 به 16,210 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه tandos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بخاطر این چند ساعت قطعی که امروز داشت میرم ازشون شکایت میکنم
    به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، قطعی رخ داده طی لحظات گذشته براساس اعلام برخی شرکت های تامین کننده اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به وقوع پیوسته و موجب شد تا ارتباط تمامی کاربران و شرکت ها با اینترنت برای دقایقی ممکن نباشد.

این اختلال مقطعی لحظاتی پیش برطرف شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، قطعی رخ داده طی لحظات گذشته براساس اعلام برخی شرکت های تامین کننده اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به وقوع پیوسته و موجب شد تا ارتباط تمامی کاربران و شرکت ها با اینترنت برای دقایقی ممکن نباشد.

این اختلال مقطعی لحظاتی پیش برطرف شد.
    برای دقایقی ؟ من 6 ساعت قطعی داشتم
    بچه ها شماها چقدر قطع بودین ؟ البته اینجا نه ایرانسل ، نه دایل آپ و نه ADSL هیچکدام دیتا نداشت و قطع بود

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

میشه بگید اینجا چه خبره؟من چند روزه نیستم
    این قطعی اینترنت که میگید کی بود؟
    هنوزم سرعت ها افتضاحه؟برا من نیستهمین 1 ساعت پیش با 90 تا از رپید میگرفتم بدون اکانت!!!

کل اتفاقارو تو یه پست خلاصه کنید بگید

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من امروز یه چیزی رو پیله کردم به پشتیبانی و تقریبا هم جواب داد.
    ما این 10 روز مشکل داریم شک نکنید، طبق یکی از بند های قرار داد شاتل تعهد کرده که در برابر خرابی و قطعی خسارت بده.
    امروز که زنگ زدم پشتیبانی حدود ساعت 4 طرف گفت مشکل از دیتای مخابراته و از شاتل نیست، بهش گفتم به من چه، گفت خوب من چه کمکی میتونم بکنم، گفتم اینترنتم قطع شده وصلش کن، گفت عرض کردم که از دیتای مخابراته، گفتم منم گفتم به من چه
    گفت پس مشکل چیه؟ گفتم اینترنت من قطعه، گفتم اگر امر دیگه ای دارید در خدمتم، گفتم طبق این بند قرار داد من با شاتل قرار داد بستم، شما میگی از مخابرات قطع هست باشه ولی خسارت رو باید بدی، اگر خواستی شاتل بره از مخابرات خسارت بگیره اونش به من ربطی نداره، قرار داد من با شاتل هست و شاتل طبق این قرار داد باید پاسخ گوی من باشه...
    خلاصه طرف قبول کرد، به نظر هر وقت اینها گفتند مشکل از مخابراته همگی بگیم به من چه؟
    اتفاقا خدایی داشتم همین امروز با خودم این حرف رو میزدم که شاتل باید غرامت بده. چون تو بند قرارداد نامه نوشته در صورت قطعی باید خسارت بدن. چطور اگر کسی شارژ نکنه اونا تو حسابش مینویسن (و یا از مخابرات پورتش رو خالی میکنن) و هی میگن ما حق پیگیری مطالبات خود را داریم.

به من ربطی نداره که مشکل قطعی اینترنت از مخابرات هست یا از زری خانم, من با شاتل قرارداد بستم که اینترنت من تامین کنه و اگر مشکلی پیش اومد باید خسارت بده. اگر قرار باشه این مشکل رو بگه از مخابرات, اون مشکل از آب و هوا, فلان مشکل از دستگاه های ارتباطی, فلان... پس چی شد دیگه؟

با ما چه؟ شاتل میخواد اینترنت ما رو از مخابرات تامین کنه از فضا یا از زیر زمین یا کره مریخ. غلط کرده چنین تعهدی داده. شاید اگر تعهد نمیداد من میرفتم اینترنت ماهواره ای میگرفتم.

5. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

وصل شد
    سرعت اوکیه !

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای من از صبح تا ساعت 4 قطع بود از 4 تا 10 سرعت 1~3 کیلو بایت از 10 به بعد درست شد

8. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به رفقای شاتلی
    من از شاتل اومدم بیرون رفتم پارس آنلاین! اینجا هم اوضاع زیاد خوب نیست! یک روز سرعت 120 یک روز 50! یک شب 800 مگ میگیری یک شب 200 تا! کلا اینجا ایرانه فرقی زیاد نداره کدوم شرکت برید! وضعیت اینترنت افتضاح است. البته دو روز دیگه هم به خاطر 22 بهمن سرعت ها محدود میشه پس زیاد نارحت نکنید خودتون رو. اینم گفتم برای اونهایی که به فکر تغییر شرکت هستند.

10. 8 کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام به رفقای شاتلی
    من از شاتل اومدم بیرون رفتم پارس آنلاین! اینجا هم اوضاع زیاد خوب نیست! یک روز سرعت 120 یک روز 50! یک شب 800 مگ میگیری یک شب 200 تا! کلا اینجا ایرانه فرقی زیاد نداره کدوم شرکت برید! وضعیت اینترنت افتضاح است. البته دو روز دیگه هم به خاطر 22 بهمن سرعت ها محدود میشه پس زیاد نارحت نکنید خودتون رو. اینم گفتم برای اونهایی که به فکر تغییر شرکت هستند.

پارس آنلاین سرعتش میگن بدک نیست تو تبلیغاتش هم زده 256 ماهی 7500
    میگن سرعت 256 اون بعضی وقت ها رو 180 دانلود میکنه صحت داره؟

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پارس آنلاین سرعتش میگن بدک نیست تو تبلیغاتش هم زده 256 ماهی 7500
    میگن سرعت 256 اون بعضی وقت ها رو 180 دانلود میکنه صحت داره؟
    قیمتهاش که خیلی عالیه. من 256 دارم سه ماه ماهی 3 گیگ 40 تومن. میشه ماهی 13 و خوردی.
    سرعت من تا 130 هم رفته. البته 1-2 هفته قبل اینکه من برم پارس دوستام که داشتن با سرعت 200 هم دانلود داشتن.

13. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

قیمتهاش که خیلی عالیه. من 256 دارم سه ماه ماهی 3 گیگ 40 تومن. میشه ماهی 13 و خوردی.
    سرعت من تا 130 هم رفته. البته 1-2 هفته قبل اینکه من برم پارس دوستام که داشتن با سرعت 200 هم دانلود داشتن.
    پس با این حساب مثل شاتل downstream رو بالاتر از مشخصات سرویس ست کرده
    لطفا بی زحمت تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه نگاه بنداز ببین دانلود استریم و آپلود استریمت رو رو چه عددی ست کردن؟

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

از بچه های شاتلی که آرت 1 تا آرت 8 دارن کسی براش downstream بالاتر از 1 مگ هم ست شده؟ لطفا هر کسی میزنه آپ استریمش هم بنویسه...
    Last edited by Exir; 01-02-2010 at 23:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •