سلام.
میشه فایل gsrld.dll واسه max payne 3بزارید؟
همونجایی که بازی نصب شده
لطــــــــــفا![]()
سلام.
میشه فایل gsrld.dll واسه max payne 3بزارید؟
همونجایی که بازی نصب شده
لطــــــــــفا![]()
روی آیکون اجرایی بازی کلکی و در قسمت compatibilty تیک تموم گزینه هم رو بزن ضمنا بازی رو هم در حالت شبیه ساز xp اجرا کن....خلاصه این بازی با ویندوز ویستا به بالا سازگاری نداره!!
اصلا توی ورژن کامل بازی چنین فایلی وجود نداره...البته black box رو خبر ندارم!
ولی یکی از دوستان توی تاپیک مشکلات خود بازی دقیقا مشکل شما رو داشت ولی رفعش کرد(دقیق نمیدونم چطوری)ولی ازش بپرس شاید تونست بهت کمک کنه....
آقا کسی نبود جواب ما رو بده؟
یکی جواب ما رو بده.
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه
اما الان که بازیو نصب کردم وقتی بازش کردم میخواست اپدیت کنه قطعش کردم ( به دلیل حجم بالا )
حالا که باز میکنم رمز میخواد
لطفا رمز رو زودتر بگین
راستی سیستمم همه رو با قدرت ساپورت میکنه
فکر کنم شما داری یکی از پچ یا نسخه های جانبی sims رو نصب میکنی...دقیق نمیدونم ولی زیاد بودند بچه هایی که توی اجرای این بازی چنین اخطارهایی گرفتن اگه یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مخصوصا توصیه پست اول) بزنی بهتر متوجه میشی...
اگه یه بازی خاصه ممکنه بازی یا کرک مشکل داشته باشه ولی اگه توی تموم بازیها اینطور میشه احتمال بد افزار یا ویروس روی سیستم وجود داره....
احتمالا وقتی وصل اینترنت شده و وقتی به سرور بازی نصب شده متوجه دزدی بودن بازی شده و بازی از کار افتاده...شاید با ریختن دوباره کرک درست ش
اگه درست نشد احتمالا باید دوباره بازی رو نصب کنی!!
Last edited by mehdy.z; 04-07-2012 at 17:10.
بازی Tom Clancys Splinter Cell Conviction. رو نصب و با کرک SKidrow اجرا کردم ، بعد از اينکه آپديت 1.3 رو ريختم موقع باز کردن بازی ميخواد به سرور وصل بشه و اينا ، اگرم نت قطع باشه که ميگه اينترنت قطع و نميشه !! کرک قبلی رو هم که دوباره ميريزم موقع اجرا ارور ميده !
چيکار بايد بکنم ؟
خوب به احتمال زیاد همون کرک مشکل داره...
میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوضش کین...
متاسفم ولی مجبورم دوباره بگم که:
بازی the settlers 7:path to a kingdom
اخر نصب بازی گفت که این فایل 1911.dll نیست .من رفتم این 1911.dll رو از اینترنت گرفتم! و ریختم در فایلی که میخواست ولی بازم میخواست!
من ignore 'کردم ولی موقع اجرای بازی دوباره این ارور اومد!!! ایناهاش:
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)