درایو BenQ این چه صیغه اییه دیگه؟قیمت امروز مشهد : الایت 420 با درایو Liton و با درایو BenQ میشه 440 تومن.
آرکید هم که 320 تومن.
باندل ادیشن هم 530![]()
![]()
درایو BenQ این چه صیغه اییه دیگه؟قیمت امروز مشهد : الایت 420 با درایو Liton و با درایو BenQ میشه 440 تومن.
آرکید هم که 320 تومن.
باندل ادیشن هم 530![]()
![]()
چه طور می تونم رو هارد XBOX فایلی رو کپی کنم. خیلی این ور و اون ور گشتم برنامه xplorer360 رو هم پیدا کردم که البته بعضی گفته بودن ممکنه هارد رو خراب کنه. آیا راه بهتری هم هست؟ آیا اصلاً با این برنامه می شه فایلی رو توی هارد کپی کرد یا فقط برای backup گرفتن به درد می خوره؟
ممنون می شم اگه جواب بدید.![]()
بر و بچز 360 دار یه سری به پست من تو این تاپیک بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با ف ی ل ت ر شکن شما میاین؟
سایت p30world ف ی ل ت ر شده
من نمیتونم وصل شم
الانم از یه جای دیگه به زور وصل شدم
کی از ف ی ل تر ینگ در میاد؟
حالم گرفته شده بدجور
با دامنه .net بیاین بالا مشکلی نداره....
سلام دوستان.
من یه دسته ایکس باکس رو واسه کامپیوتر خریدم.خیلی خیلی دسته توپیه(مشتاق شدم برم یه ایکس باکس بگیرم!) اما یه مشکلی دارم:
این دسته چه جوری خاموش میشه؟ من هر دفعه مجبورم واسه خاموش کردنش باتریشو در بیارم
ممنون
دسته خود کنسول که با خاموش کردن کنسول , خود به خود خاموش میشه و دکمه ای برای خاموش کردن خود دسته نداره
البته توی X360 اگه دکمه وسط دسته رو 3 یا 4 ثانیه نگه داری یک منو با 3 گزینه میاد که یکیش برای خاموش کردن دسته هست
تو PC تاحالا تست نکردم
منم بهش گفتم که تا اونجایی که میدونم همشون liton هستن ولی گفت خوده مایکروسافت برای آمریکایی ها BenQ میزنهمنم گفتم عجیبه
ولی خیلی غول بود طرف, توی مغازش پره ایکس باکس بود, همونجا که بودم داشت به یک نفری فورزا ادیشن میفروخت. فکر کنم اصلا بازی های PC نداشت, خوراکش 360 بود.
فروزا رو گفتی 530؟؟؟؟؟؟
تا اونجایی که من خبر دارم 400 تا 420 هستش
فکر کنم داری اشتباه می کنی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)