سلام
کسی میدونه تو 06 تهران , برای لباس مرخصی چند روز ه میدن یا نه؟
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
سلام
کسی میدونه تو 06 تهران , برای لباس مرخصی چند روز ه میدن یا نه؟
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
Last edited by matin724; 19-06-2013 at 11:37.
اگه منظورت مالک اشتر اراک (نیروی انتظامی) هست
احتمال خیلی زیاد نگهتون میدارن
برای لباس و اینجور چیزا هم امکانات دارن ، برادرم 6 ماه پیش رفت (از تهران) نگهش داشتن
فکر نمیکنم همون اول ولتون کنن
الانو نمیدونم ولی برج 10 پارسال یکی از دوستام رفت ، تقریبا 5 روز مرخصی دادن بهشون
اون دوره کلا تعطیلات بود ، یه میان دوره یک هفته ای هم دادن ، آخرشم یک هفته زودتر ولشون کردن
دوست گرامی ... شما باید این قدر روحیه داشته باشی که بتونی 60 روز رو توی پادگان بخوابی و محیط رو تحمل کنی ...
حالا یک یا دو روز مرخصی بخاطر لباس چیزی کم نمیکنه ار دوران آموزشی شما ...
شما فکر کن از شمالی ترین شهر ها بیفتی یه شهر جنوبی آموزشی رو ...
به هر صورت آموزشی دوران بسیار بدی هست که به امید خدا هر چی زود تر تمومش کنید .
ما که دیپلم رفتیم آموزشی ... تنبیه نصف شب ... بدبختی ... خدمات ... اگر خوب رژه نمیرفتیم توی گرما ما رو تا ساعت 12 رژه میبردن! ...
به هر صورت همیشه و هر جا هستین به افرادی که بیشتر از شما هم سختی میکشن توجه کنید .
توی دوره ما شخصی بود که آموزشیش اداری بود!!!! یعنی از بچه ها میپرسیدیم کو فلانی ... میگفتن رفته! ... یا ارجاع بود ... یا مرخصی یا ... اما شخصی هم بود که براش نمیصرفید دو روز مرخصی از پنج شنبه تا جمعه رو بره ...
یا اینکه یه گروهان زیر دیپلم داشتیم که بنده خدا ها رو هر روز و به هر بهانه ای تنبیه میکردن! بخصوص شب ها و نصف شب ها ...
امیدوارم آموزشی راحتی داشته باشید.
دوستان من سپاه هستم امروز تو یگان تقسیم کردن .مارو منو انداختن گردان قرارگاه حفاظت فیزیکی پشت کامپیوتر کسی میدونه حفاظت فیزیکی چطوریاست؟
بچه ها من مشکین شهر اردبیل افتادم نیروی انتظامی...لیسانس از رشت...کسی هست؟چه جور جاییه؟میشه راهنماییم کنین
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
شما رو کردن مسئول تقسیم مردانی که باید پست بدن (اگه اشتباه نکنم) ... مرد باش و هواشون رو داشته باش ... شما اداری هستی و اونا شب توی پادگان روی برجک.
جای خوبی هستی خود شما ... اما خیلی بهت مراجعه میشه برای مرخصی ... و....
والا سه نفر بودیم اول یکی رو کرد فعلا 24-24 دژبانی, ما دو نفر دیگه هم گفت دو تا کامپیوتر یکیتون لوحه نگهبانی و... رو انجام میده اون یکی هم آمار غیبت و ورود خروج
فقط هی میگفت کارتون راحته ولی حساسه مهم ترین چیز اینجا امانت داری و سالم بودنه و...
منظورش از این حساس بودنو موارد دیگه چیه؟
سلام
برادر من سربازه 7 8 ماه از خدمتش مونده
پدرم کارت ایثارگری داره 6 ماه جنگ بود 2 ماه و نیم تو کارت براش زدن گفتن پرونده هارو سوزوندیم!!
الان میخواستم بدونم با این کارت باید کجاها بریم و چکار کنیم تا برای برادرم کسری بگیریم؟
بعد اینکه منی که 3 سال دیگه دانشگام تموم میشه میرم سربازی باید همون موقع واسه کسری اقدام کنم دیگه؟البته اگر تا اونموقع قانونش پا برجا بود
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ممنون
ولیعصر تبریز رو کجا فرستادن واسه یگان
هست کسی؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)