تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1620 از 1746 اولاول ... 6201120152015701610161616171618161916201621162216231624163016701720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,191 به 16,200 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام ، كسي هست در مشهد كه اين بازي رو با آخرين آپديتش داشته باشه ؟ لطفا بگه كه منم بتونم بازي كنم . با هم از بازي لذت ببريم

داره خودمونی میشه sauronn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

هههههههههههههههههه
    داشتیم بازی میکردم اقا
    بعد دیگه تقریبا میخواستیم نکسوس رو بزنیم
    بعد tahm میرفت یار خودی برای ما از بیس می آورد ما می کشتیم =)) 2با این کار رو کرد. بعد خودش رو کشتیم گفت چرا من=)) خدایشش کلی خندیدم. چمپ لشیه. هانرش کردم =))
    یه چیزی تو همین مایه ها واسه من پیش اومد تو یه بازی می افتادیم دنبال yasuo بعد نمی دونم bard باهاش لج افتاده بود همش رو این بنده خدا اولتی می زد آخر بازی 4/14/3 بود فکر کنم

3. این کاربر از sauronn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

هههههههههههههههههه
    داشتیم بازی میکردم اقا
    بعد دیگه تقریبا میخواستیم نکسوس رو بزنیم
    بعد tahm میرفت یار خودی برای ما از بیس می آورد ما می کشتیم =)) 2با این کار رو کرد. بعد خودش رو کشتیم گفت چرا من=)) خدایشش کلی خندیدم. چمپ لشیه. هانرش کردم =))
    بلاخره شانس بهت رو کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بلاخره شانس بهت رو کرد
    فقط و فقط لطف خداست ^^ الببته من سیلور 2 رو گرفتم بارها . و انشالا پروموشنم رو امشب میبرم و برمیگردم به سیلور2

ولی یک نکته مهم اینکه
    رایون من معمولیه. مثلا جینارم 100 برابر بهتر از رایونم هستش ولی همانطور که مبینی بازی ها رو با رایون بردم؟
    و گنک پلانک رو دیروز خریدم. یک دست پایین ای دی باهاش بازی کردم و یک دست هم امروز باهاش بازی کردم بالا و همانطور که میبینی بار بردم
    خوب چه جوریه من با چمپی که جدیدم و یا معمولیم بردم؟ اسکیل ؟ تیم ورک ؟
    نه عزیزم. لطف خدا بوده که شانس بیارم و بازی کن خوب تو تیمم بیفته و بازی رو ببرم ( البته خودم هم لنه خودم رو بردم )
    حالا من میگم این بازی شانس میخواد ( لطف خدا ) بعضی ها میگن نه اسکیل و تیم ورک =))
    عیب نداره هرکی یک جور فکر می کنه

) جالب اینجاست که من مثلا اسکیل و تیم ورکم مثلا میگیم 60 هستش خوب؟
    بعد روی اکانت دوستم بازی میکردم از سیلور 1 بردمش سیلور 3 و چندین بار دوباره به سیلور 1 و 96 امیتاز رسیدم . با اینکه نه چمپ های من رو همش داشت. فقط جنگل و میدم رو داشت و نه رونه های من رو. بعد با اکانت خودم هنوز سیلور 1 نشدم؟ خوب شما به من بگو اگر اسکیل و تیم ورک؟ چرا من روی اکانت دوستم به سیلور 1 96 امتیاز بارها رسیدم با اون شرایط
    ولی با اکانت خودم که رونه خودم و چمپ هام رو دارم نرسیدم؟ یعنی اسکیل های من تغیری کرده؟ یا اینکه چی؟
    من بهت میگم
    جون اینجا چندین علت هستش
    این دنیا یک سری قوانین داره. مثلا یکیش قانون عدم وابستگی هستش ( که تو صحبت های دکتر فرهنگ علمیش رو توضیح میده )
    یعنی وقتی شما یک چیزی رو میخوای هرچی میدوی تلاش می کنی اون ازت فرار می کنه ولی وقتی بی محلی میکنه خودش میاد سراغت
    و قوانین دیگر
    من روی اکانت دوستم وابستگی نداشتم. مهم نبود برام سیلور چند بشه. برای همین راحت سیلور 1 با 96 امتیاز رسیدم ( و دقیقا اینچا وابستگی پیدا کردم که گلدش کنم و با یک باخت عصبانی شدم و حساسیت نشون دادم و به جای خوردن از اونجای ریوت به ریوت فوش دادم و اومدم سیلور 2 3 و دوباره سیلور 1 و ... ادامه دارد )

ولی روی اکانت خودم دوست دارم دیاموند بشم و به نتیجه که گلد یا دیاموند هستش وابسته هستم و وقتی مثلا میبازم انرژی منفی زیاد میدم. چون برام مهم هستش نبازم.و دقیقا دنیا یکی از قوانینش که قانون اقای نیوتن هم هستش این هستش که مقاومت نشون میده
    یعنی تو زندگی وقتی میخوای یکی کاری بکنی .دقت کرده باشی در و دیوار دست در دست هم میدن گاهی که شما اون کار رو نتونی انجام بدی؟ اسمش مقاومت هستش. یادم نیست قانون چند نیوتن هستش
    حالا اگر نسبت به این مقاومت حساسیت نشون بدی ؟ خوب دنیا بیشتر مقاومت می کنه ولی اگر انرژی و حساسیت نشون ندی بعد از یک مدتی از بین میره و به خواستت میرسی. البته گفتم این قوانین فقط چند تا از قوانین این دنیا هستند.

البته بعضی دوستان که تو عمرشون تاحالا 2 تا کتابی مقاله ای سخنرانی چیزی علمی چیزی نخوندن و ندیدن و خوشانس هم هستند میرن بالا و به این حرفها خیلی اعتفاد ندارند. و میان من رو مسخره می کنند
    مثل گالیله که میگفت زمین گرده ولی کلیسا میگفت چرا میگی. حالا علم و قران میگه بله زمین گرده.

ولی این حرفها مثل نور خورشید هستش. یا جاذبه چه شما قبول داشته باشید چه نداشته باشید روی زندگی شما اثر می کنه
    بهت پیشنهاد می کنم پرنس جان حتما سخنرانی ها اقای دکتر فرهنگ در مورد موفقیت رو از شهرتون یا از اینترنت بخری( نری زرنگ گری کنی دانلود کنی چون نه میبینی نه عمل می کنی نه روت اثر می کنه. اینکه میگم روی 50 نفر بیشتر امتحان کردم ) و اگر 100% حرفهایی که ایشون میزنه رو توسنتی اجرا کنی به هر چیزی که تو این دنیا صلاحت باشه میرسی

برای همین یک توصیه به دوستان میکنم
    شما چه جوش بکنی ؟ چه عصبانی شی ؟ چه فوش بدی به ریوت ؟ چه .....
    بازی رو قرار باشه ببری. میبری . قرار باشه ببازی هم میبازی
    من بارها خوب بازی کردم ولی بازی رو باختم. ولی گاهی هم با نیسوس یا رایون بازی کردم که معمولیم نسبت به اننیه ولی جینکس جینار و ... و بازی رو بردم ( بعضی موقع ها اصلا تو بازی نقش خاصی نداشتم )
    ولی هرچی بیشتر حساسیت نشون بدید. بیشتر عصبانی شید. بیشتر احساسات نشون بدید. دنیا هم ترول افک و ... بیشتری به شما میده
    پس اگر میخوای بری بالا؟ فقط چمپی که باهاش تو بازی حال می کنی رو بردار و فقط سعی کن لنه خودت رو ببری. همین . اگر تیمت خوب باشند؟ اون ها هم لنه خودشون رو میبرن بازی رو هم میبرید. به اینکه اگر بد باشن خودت رو بکشی. هی بگی پلی سیف . یا بری بهشون کمک کنی. بازی یارو کار خودش رو می کنه و برای کیل گرفتن دله هستش و کاری نداره 10 بار مرده باز میره میمیره.
    پس بیخیال باشید. بعد میبینید که مثلا دیاموند شدید

من خودم هرموقع بیخیال هستم تو بازی. بازی رو میبرم. هرچی بیشتر جوش میکنم میبازم. بیخیال باشید و از بازی سعی کنید لذت ببرید
    گور پدر سیلور طلا بابا. من که زدم تو کار رایون. باهاش بازی می کنم کیف می کنم. اصلا هم تب رو نمیگیرم ببینم کی چند بار مرده کشته. فقط رو بازی خودم فوکوس می کنم. یک موقع ببینم میشه کمک هم کرد پورتال میکنم. ولی باید یک چیزی بازی کنید که حال می کنید. اقلا اگر باختید خودتون از بازی لذت بردید

Last edited by kamron_devil; 12-10-2015 at 18:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

فقط و فقط لطف خداست ^^ الببته من سیلور 2 رو گرفتم بارها . و انشالا پروموشنم رو امشب میبرم و برمیگردم به سیلور2

ولی یک نکته مهم اینکه
    رایون من معمولیه. مثلا جینارم 100 برابر بهتر از رایونم هستش ولی همانطور که مبینی بازی ها رو با رایون بردم؟
    و گنک پلانک رو دیروز خریدم. یک دست پایین ای دی باهاش بازی کردم و یک دست هم امروز باهاش بازی کردم بالا و همانطور که میبینی بار بردم
    خوب چه جوریه من با چمپی که جدیدم و یا معمولیم بردم؟ اسکیل ؟ تیم ورک ؟
    نه عزیزم. لطف خدا بوده که شانس بیارم و بازی کن خوب تو تیمم بیفته و بازی رو ببرم ( البته خودم هم لنه خودم رو بردم )
    حالا من میگم این بازی شانس میخواد ( لطف خدا ) بعضی ها میگن نه اسکیل و تیم ورک =))
    عیب نداره هرکی یک جور فکر می کنه

) جالب اینجاست که من مثلا اسکیل و تیم ورکم مثلا میگیم 60 هستش خوب؟
    بعد روی اکانت دوستم بازی میکردم از سیلور 1 بردمش سیلور 3 و چندین بار دوباره به سیلور 1 و 96 امیتاز رسیدم . با اینکه نه چمپ های من رو همش داشت. فقط جنگل و میدم رو داشت و نه رونه های من رو. بعد با اکانت خودم هنوز سیلور 1 نشدم؟ خوب شما به من بگو اگر اسکیل و تیم ورک؟ چرا من روی اکانت دوستم به سیلور 1 96 امتیاز بارها رسیدم با اون شرایط
    ولی با اکانت خودم که رونه خودم و چمپ هام رو دارم نرسیدم؟ یعنی اسکیل های من تغیری کرده؟ یا اینکه چی؟
    من بهت میگم
    جون اینجا چندین علت هستش
    این دنیا یک سری قوانین داره. مثلا یکیش قانون عدم وابستگی هستش ( که تو صحبت های دکتر فرهنگ علمیش رو توضیح میده )
    یعنی وقتی شما یک چیزی رو میخوای هرچی میدوی تلاش می کنی اون ازت فرار می کنه ولی وقتی بی محلی میکنه خودش میاد سراغت
    و قوانین دیگر
    من روی اکانت دوستم وابستگی نداشتم. مهم نبود برام سیلور چند بشه. برای همین راحت سیلور 1 با 96 امتیاز رسیدم
    ولی روی اکانت خودم دوست دارم دیاموند بشم و به نتیجه که گلد یا دیاموند هستش وابسته هستم و وقتی مثلا میبازم انرژی منفی زیاد میدم. چون برام مهم هستش نبازم.

البته بعضی دوستان که تو عمرشون تاحالا 2 تا کتابی مقاله ای سخنرانی چیزی علمی چیزی نخوندن و ندیدن و خوشانس هم هستند میرن بالا و به این حرفها خیلی اعتفاد ندارند
    ولی این حرفها مثل نور خورشید هستش. یا جاذبه چه شما قبول داشته باشید چه نداشته باشید روی زندگی شما اثر می کنه
    بهت پیشنهاد می کنم پرنس جان حتما سخنرانی ها اقای دکتر فرهنگ در مورد موفقیت رو از شهرتون یا از اینترنت بخری( نری زرنگ گری کنی دانلود کنی چون نه میبینی نه عمل می کنی نه روت اثر می کنه. اینکه میگم روی 50 نفر بیشتر امتحان کردم ) و اگر 100% حرفهایی که ایشون میزنه رو توسنتی اجرا کنی به هر چیزی که تو این دنیا صلاحت باشه میرسی
    سخنرانی های ایشون رو گوش ندادم ولی ب شدت ب قانون جذب اعتقاد دارم
    اگه تونستم حتمن میگیرم

------------------

من الان چندین و چند بازی رو پشت سر هم باختم(ب دلیل تیم مونگول و عقب مونده) ی بازی رو هم داشتیم میباختیم ولی کشککی کشکی بردیم ک حساب نمیاد

الان هم ی بازی کردم طرف نوشت mid or feed مرتیکه من تلاش کردم ک این بره مید دیدم نشد کلی خواهش کردم ک عاقا جون مادرت بیا برو adc و ادم باش (همین ک اقای mey123 گفتن) ولی کو گوش شنوا طرف رفت و عین خر ب ahri فید داد و جای تعجبی نداره ک بازیو باختیم

عایا من اسکیل و تیم ورک نداشتم ک نزارم خانم tristana فید بده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سخنرانی های ایشون رو گوش ندادم ولی ب شدت ب قانون جذب اعتقاد دارم
    اگه تونستم حتمن میگیرم

------------------

من الان چندین و چند بازی رو پشت سر هم باختم(ب دلیل تیم مونگول و عقب مونده) ی بازی رو هم داشتیم میباختیم ولی کشککی کشکی بردیم ک حساب نمیاد

الان هم ی بازی کردم طرف نوشت mid or feed مرتیکه من تلاش کردم ک این بره مید دیدم نشد کلی خواهش کردم ک عاقا جون مادرت بیا برو adc و ادم باش (همین ک اقای mey123 گفتن) ولی کو گوش شنوا طرف رفت و عین خر ب ahri فید داد و جای تعجبی نداره ک بازیو باختیم

عایا من اسکیل و تیم ورک نداشتم ک نزارم خانم tristana فید بده؟
    خدا رو شکر یکی بالاخره فهمید من چی میگم. وقتی من میگم ملت زبان نفهم میفتن. بعضی ها میگفتن بهشون بگی گوش می کنند. اینم شاهد.

من این همه تایپ کردم گوش نکردی
    برای عمه ام که حرف نزدم
    قانون جذب تازه یکی از قوانین این دنیاست
    مثل اینکه شما از قم یا اصفهان یا تهران یا ... هر جایی میخوای بری مشهد
    رانندگیت هم 20
    ولی قوانین راهنمایی رانندگی رو ندونی
    خوب تلاش می کنی پشت ماشین میشینی
    ولی تا مشهد نمی تونی بری. چرا؟ تو که داری تلاش میکنی. چون 4راه اول تصادف می کنی و یا جریمه میشی به علت سرعت غیر مجاز
    قانون جذب مثلا مثل سرعت غیر مجاز هستش. شما هنوز قوانین دیگه مثل چراغ قرمز و .. رو نمیدونی
    حتی اگر شما کتاب مکمل راز ( که بیل هریس نوشته ) و تو اون چند تن از کسانی که تو راز صحبت کردند توش صحبت می کنند بخونی. میبینی که خودشون میگن فیلم راز ناقصه و فقط در مورد قانون جذبه
    برای اینکه کل قوانین رو بدونی باید سخنرانی های دکتر فرهنگ رو ببینی. به خود خدا اگر من این هم جز میزنم تبلیغش رو می کنم یک یک قرونی یک ریالی برای من یا بابای من سودی نداره
    فقط و فقط هدفم این هستش ملت به یک جایی برسن ( که باعث میشه خودم به جایی برسم. یعنی از این دست میدی از اون دست 10 برابرش رو میگیری. قانون کارما )

راستی
    حرف های دکتر فرهنگ رو برای گرفتن اسکین مجانی امتجان کردم
    و 3 4 تا اسکین مجانی تو کمتر از 2 هفته فکر می کنم گرفتم
    اسکین جدید جینکس
    اسکین سیون
    اسکین کاتارینا
    یکی دوتا دیگه هم بود یادم رفته =))
    اسکین جدید جینار رو هم که گفتم. یارو میخواست برام بفرسته. رفتم دیدم نوبه الان بفرسته باید باهاش بازی کنم بیخیال شدم =))
    Last edited by kamron_devil; 12-10-2015 at 18:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

خدا رو شکر یکی بالاخره فهمید من چی میگم. وقتی من میگم ملت زبان نفهم میفتن. بعضی ها میگفتن بهشون بگی گوش می کنند. اینم شاهد.

من این همه تایپ کردم گوش نکردی
    برای عمه ام که حرف نزدم
    قانون جذب تازه یکی از قوانین این دنیاست
    مثل اینکه شما از قم یا اصفهان یا تهران یا ... هر جایی میخوای بری مشهد
    رانندگیت هم 20
    ولی قوانین راهنمایی رانندگی رو ندونی
    خوب تلاش می کنی پشت ماشین میشینی
    ولی تا مشهد نمی تونی بری. چرا؟ تو که داری تلاش میکنی. چون 4راه اول تصادف می کنی و یا جریمه میشی به علت سرعت غیر مجاز
    قانون جذب مثلا مثل سرعت غیر مجاز هستش. شما هنوز قوانین دیگه مثل چراغ قرمز و .. رو نمیدونی
    حتی اگر شما کتاب مکمل راز ( که بیل هریس نوشته ) و تو اون چند تن از کسانی که تو راز صحبت کردند توش صحبت می کنند بخونی. میبینی که خودشون میگن فیلم راز ناقصه و فقط در مورد قانون جذبه
    برای اینکه کل قوانین رو بدونی باید سخنرانی های دکتر فرهنگ رو ببینی. به خود خدا اگر من این هم جز میزنم تبلیغش رو می کنم یک یک قرونی یک ریالی برای من یا بابای من سودی نداره
    فقط و فقط هدفم این هستش ملت به یک جایی برسن ( که باعث میشه خودم به جایی برسم. یعنی از این دست میدی از اون دست 10 برابرش رو میگیری. قانون کارما )

راستی
    حرف های دکتر فرهنگ رو برای گرفتن اسکین مجانی امتجان کردم
    و 3 4 تا اسکین مجانی تو کمتر از 2 هفته فکر می کنم گرفتم
    اسکین جدید جینکس
    اسکین سیون
    اسکین کاتارینا
    یکی دوتا دیگه هم بود یادم رفته =))
    اسکین جدید جینار رو هم که گفتم. یارو میخواست برام بفرسته. رفتم دیدم نوبه الان بفرسته باید باهاش بازی کنم بیخیال شدم =))
    ناموسن میگی گیفت کنین اونام گیفت میکنن؟
    مردم چقد مهربون شدن

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان سایتی مثل champion.gg میشناسید که داده هاش بیشتر باشه؟ مثلا build های بیشتری رو برا هر کس بررسی کرده باشه و بر اساس اون درصد برد بگیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ناموسن میگی گیفت کنین اونام گیفت میکنن؟
    مردم چقد مهربون شدن
    نه به این راحتی
    ولی وقتی فرهنگ رو دیدم. تو 2 روز 2 تا اسکین گرفتم =))
    البته گاهی میگن میکنیم نمی کنن. راستی یکدفعه هم یک یارو قرار بود اسکین گارن استیل لجین رو برام گیفت کنه که مشتری اومد محل کارم از بازی رفتم بیرون مایه شد
    یعنی من تو بازی های مختلف گفتم یکیش یکی فرستاده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

نه به این راحتی
    ولی وقتی فرهنگ رو دیدم. تو 2 روز 2 تا اسکین گرفتم =))
    البته گاهی میگن میکنیم نمی کنن. راستی یکدفعه هم یک یارو قرار بود اسکین گارن استیل لجین رو برام گیفت کنه که مشتری اومد محل کارم از بازی رفتم بیرون مایه شد
    یعنی من تو بازی های مختلف گفتم یکیش یکی فرستاده.
    چ جالب فک نمیکردم کسی اسکین گیفت کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •