تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1620 از 4751 اولاول ... 620112015201570161016161617161816191620162116221623162416301670172021202620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,191 به 16,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه hamidkashani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كاتالونيا

پيش فرض

من Art5 دارم در حدود 7 ماهه که این سرویس رو دارم و خوب بود و همیشه سرعت دانلودم 50-55 بوده امــــا الان دو هفته است از اول بهمن تا امروز یعنی 12 بهمن بشدت مشکل دارم و سرعت دانلودم از سایت موزیلا در حدود 10 و مایکروسافت حدودا 15هست که اصلا ارزش حق اشتراک ماهی 65000 تومن رو نداره و سرعت در حد Dial-up شده با اینکه پشتیبانی اونها مدعیه سرعت سرویسها رو گذاشتند روی یک مگابیت! یعنی سرویس یک مگ اینها الان سرعت 10-15 کیلوبایت هست! در ضمن پشتیبانی شاتل واقعا افتضاحه هم از نظر اشغال بودن و هم از نظر جواب های اشتباه یا الکی که میدن الان دقیقا 11 روزه به پشتیبانی ، نظارت بر کیفیت و... زنگ میزنم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم جز اعصاب خردی و .. با چند تا سیستم هم سرعت رو چک کردم، متاسفانه این شرکت اصلا اینکه مشترک مشکل داره براشون مهم نیست و هیچ اقدامی برای رفع این مشکل افت سرعت در این 11 روز نکردند. به هر حال من به این نتیجه رسیدم که دیگه با شاتل ادامه ندم.
    شما واقعا ماهي 65000 تومن ميريزي تو حلقوم شاتل ، اونوقت سرعت دانلودت در بهترين حالت 55 است؟
    آقا يه تجديد نظر حتما بكن

2. 3 کاربر از hamidkashani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هر بار تماس می گیریم اینها را می گویند :
    1- مشکلی نیست.
    2- محدودیتی اعمال نشده.
    3- باید همان ساعت افت سرعت اقدام کنید
    4- اشکال از سایتی هست که دانلود می کنید. - فکر کن Rapidshare مشکل پیدا کرده!

خلاصه " کی بود کی بود من نبودم!"
    همه مقصرند و این همه آدمی که اینجا شاکی هستند بی کارند که هر روز اعتراض کنن، اما شاتل مشکلی نداره!
    Customer Is The King تو شاتل معنی نداره. حیف پول. اگر زود درست نشه این سری که تمام بشه من میرم سراغ یک شرکت دیگه.
    دقیقا به من هم همین ها رو میگفتند من فکر میکردم فقط من مشکل دارم و با با این فرو م آشنا نبودم و اون پشتیبان های شاتل هم بقدری دروغگو هستند که به من گفتن فقط شما افت سرعت دارید و مشکل از شماست نه ما.ولی اینجا که بقیه هم این مشکل و دارند متوجه دروغ اینها شدم. سیستم تون مشکل داره! رپید شر معتبر نیست! ولی وقتی دیدند من با مایکروسافت و موزیلا و دانلود دات کام و kernel.org و هزار یک سایت دیگه که خودشون گفتن از اونها دانلود کنم هم مشکل دارم پشتیبانشون به اسم آقای احمدی گفت خوب مهم نیست اینها مشکل از آی اس پی ما نیست!!! و سرعت همینه که هست و مشکلی از سمت ما نیست اون سایتها هستند که مشکل دارند چون شما از سایت opera.comخیلی خوب دانلود میکنید! وضعیت منهم مثل بقیه دوستان حدودا دوهفته هست که سرعت اینجوریه و همونطور که بقیه گفتن چند روز بده و یک روز خیلی خوب میشه و دوباره بد میشه برای چند روز و یک روز خوب میشه. شاتل بدون شک یکی از گرونترین سرویس دهنده های اینترنت در دنیاست و با این قیمت و کیفیت و این دروغ گفتنهای پشتیبانیش اصلا ارزش نداره.حداقل قبول کنند که مشکل افت سرعت دارند با اینکه سرعت ها رو یک مگابیت گذاشتن، حداقل بگن مشکل از ماست و براتون جبران میکنیم نه اینکه دروغ بگن.

4. این کاربر از athryal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما واقعا ماهي 65000 تومن ميريزي تو حلقوم شاتل ، اونوقت سرعت دانلودت در بهترين حالت 55 است؟
    آقا يه تجديد نظر حتما بكن
    چون مجبور بودم بین دایال آپ و آرت 5 یکی رو انتخاب کنم مجبور بودم. مرکز مخابرات ما فقط شاتل سرویس می داد شاتل نامرد هم میگفت به مرکز شما زیر آرت 5 سرویس نمیدم بنابراین مجبور بودم... ولی پولش به کنار این دروغ گفتنشون که فقط وفقط شما مشکل افت سرعت دارید و سایران کاربران با سرعت عالی دانلود میکنند حال من رو بهم زد! الان از اول بهمن تا امروز هر روز مشکل داشتم... کاش روزی برسه همه اینترنت پر سرعت و ارزون و بدون محدویت داشته باشن و شرکتها و یا مخابرات هم با کاربر رو راست باشن و فقط مشترک رو به شکل پول نگاه نکنند.

6. 2 کاربر از athryal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ای بابا همه ی اینها حرف هستش
    پشتیبانی همش چرت و پرت تحویلت میده
    من دیشب از یه خط که 512 بود تونستم 500MB دانلود کنم جالب تر اینجاست پشتیبانی هم گفت منطقه شلوغه
    ولی همسایه ما که 128 داره دیشب 1Gig دانلود کرد

واقعا دزد تر از این هم میتونه باشه شاتل ؟

8. این کاربر از masoud_9861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

شب ها طبیعیه همه میریزن و میزنن رو دانلود چون رایگانه ولی روزها چون از ترافیک کم میکنه کسی دانلود غیرضروری انجام نمیده و فکر کن روزها هم اگه رایگان بود دیگه سرعت چی میشد

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شب ها طبیعیه همه میریزن و میزنن رو دانلود چون رایگانه ولی روزها چون از ترافیک کم میکنه کسی دانلود غیرضروری انجام نمیده و فکر کن روزها هم اگه رایگان بود دیگه سرعت چی میشد
    اصلا طبیعی نیست.چطور بعضی سایتها سرعت درسته بعضی نه؟این نشون دهنده اینه که شاتل محدودمون کرده

11. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان من امروز یه چیزی رو پیله کردم به پشتیبانی و تقریبا هم جواب داد.
    ما این 10 روز مشکل داریم شک نکنید، طبق یکی از بند های قرار داد شاتل تعهد کرده که در برابر خرابی و قطعی خسارت بده.
    امروز که زنگ زدم پشتیبانی حدود ساعت 4 طرف گفت مشکل از دیتای مخابراته و از شاتل نیست، بهش گفتم به من چه، گفت خوب من چه کمکی میتونم بکنم، گفتم اینترنتم قطع شده وصلش کن، گفت عرض کردم که از دیتای مخابراته، گفتم منم گفتم به من چه
    گفت پس مشکل چیه؟ گفتم اینترنت من قطعه، گفتم اگر امر دیگه ای دارید در خدمتم، گفتم طبق این بند قرار داد من با شاتل قرار داد بستم، شما میگی از مخابرات قطع هست باشه ولی خسارت رو باید بدی، اگر خواستی شاتل بره از مخابرات خسارت بگیره اونش به من ربطی نداره، قرار داد من با شاتل هست و شاتل طبق این قرار داد باید پاسخ گوی من باشه...
    خلاصه طرف قبول کرد، به نظر هر وقت اینها گفتند مشکل از مخابراته همگی بگیم به من چه؟

13. 4 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بخاطر این چند ساعت قطعی که امروز داشت میرم ازشون شکایت میکنم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

بخاطر این چند ساعت قطعی که امروز داشت میرم ازشون شکایت میکنم
    قطعی فقط برای شاتل نبوده!

اختلال مقطعی در اینترنت کشور

forum.p30world.com/showthread.php?t=385155

16. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

3 شبه که کامل قطه !
    اینجا سمنان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •