تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1620 از 1635 اولاول ... 62011201520157016101616161716181619162016211622162316241630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,191 به 16,200 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای 3200 لنزی که زوم بیشتر داشته باشه وجود داره ؟
    لرزشگیر اپتیکال و WIFI داخلی داره، میشه با موبایل کنترلش کرد ؟
    کیفیت صدای فیلمبرداریش که مونو خورده مشکلی نداره ؟
    میشه بگید اندازه لنزش چند اینچه؟
    Last edited by Saeed7Star; 26-02-2015 at 12:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    بهترین دوربین کامپکت از لحاظ کیفیت عکس بدون محدودیت قیمت رو چه گزینه یا گزینه هایی میدونید؟
    در ضمن سایزش اصلا مهم نیست. در کل میخوام بشه بدون داشتن دانش چندانی از عکاسی بهترین کیفیت عکس رو داشت. برای کسی میخوام و خودم canon g1x markII رو مد نظر دارم.
    شرمنده شاید سوال تکراری باشه ولی چون صفحات زیاده نمیشه ازشون سر درآورد
    Last edited by ali7321; 26-02-2015 at 18:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

از این نظر که تنظیمات منوال داره شاید ولی به لحاظ کیفیت عکس توصیه نمی کنم چقدر می خوایید هزینه کنید؟
    700 تومن تا 1 تومن واقعیتش چون بعد یه مدت یه دوربین سطح بالا میگیرم اول کار نمیخوام زیاد خرج کنم

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای 3200 لنزی که زوم بیشتر داشته باشه وجود داره ؟
    لرزشگیر اپتیکال و WIFI داخلی داره، میشه با موبایل کنترلش کرد ؟
    کیفیت صدای فیلمبرداریش که مونو خورده مشکلی نداره ؟
    میشه بگید اندازه لنزش چند اینچه؟
    جواب سوال های شما مثبته در مورد لرزشگیر بستگی به لنز داره ولی اگر دنبال گزینه ای هستید که زوم بیشتری رو پوشش بده لرزشگیرم داشته باشه و با توجه به قیمت عملکرد مناسب می تونید لنز 105-18 نیکون رو تهیه کنید که البته نسبتا لنز بزرگیه ولی برای اینکه به جواب سوالتون برسید بهتره از نزدیک ببینید فکر می کنم 850 هم قیمتش باشه. در مورد ضبط صدا هم بهتر از میکروفون اکسترنال استفاده کنید که این در این دوربین قابل استفاده است در ضمن مشکل ضبط صدای موتور فوکوس و حرکت لنز هم برطرف می شه در مورد WIFI هم اپشناله و باید آداپتورش رو تهیه کنید.

5. 3 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    بهترین دوربین کامپکت از لحاظ کیفیت عکس بدون محدودیت قیمت رو چه گزینه یا گزینه هایی میدونید؟
    در ضمن سایزش اصلا مهم نیست. در کل میخوام بشه بدون داشتن دانش چندانی از عکاسی بهترین کیفیت عکس رو داشت. برای کسی میخوام و خودم canon g1x markII رو مد نظر دارم.
    شرمنده شاید سوال تکراری باشه ولی چون صفحات زیاده نمیشه ازشون سر درآورد
    فکر می کنم پاناسونیک LX100 باشه در این رده مدل قدیمی کانن G1X و سونی Rx100 هم هست در ضمن اینکه اگر ابعاد جم و جور مد نظر شماست از دوربینهای بدون آینه سونی و فوجی و پاناسونیک هم می تونید انتخاب کنید و اینکه چون دوربین کامپکت هست پس الزاما تو حالت اتو خروجی بهتری از دوربینهای با قابلت تعویض لنز داشته باشه درست نیست و چیزیه که باید بررسی بشه.
    Last edited by naamre; 28-02-2015 at 11:02.

7. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

700 تومن تا 1 تومن واقعیتش چون بعد یه مدت یه دوربین سطح بالا میگیرم اول کار نمیخوام زیاد خرج کنم
    شاید بهتر باشه با توجه به نیازی که دارید یه دوربین کامپکت تهیه کنید که امکانات منوالم داشته باشه بعد هم که دوربین حرفه ای تر خریدید این دوربین رو به عنوان دوربین دم دستی و عکاسی های روز مره نگه دارید برای این منظور اولین پیشنهادم پنتاکس MX-1 هست در ضمن کانن S110 و نیکون P330 اگر پیدا بشه هم گزینه های دیگه ای هستن. به کانن G 15 هر چند ممکنه گرون تر از مبلغ مورد نظر شما بشه.

9. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اول بگم که اطلاعاتم درباره ی دوربین خیلی بالا نیست .
    دنبال یه دوربین عکاسی تو رنج قیمت 550-600 تومن هستم و تا اینجا با تحقیقاتم Canon PowerShot SX600 HS رو در نظر گرفتم .
    کیفیت عکس نسبت به کیفیت فیلم خیلی برام اهمیت بیشتری داره . و می خوام توی تاریکی هم عکس ها خوب بیافتن ( البته انتظاراتم در حد بودجه ست )
    و یه نکته ی دیگه هم که هست می خوام دوربین باریک باشه نسبتا .
    حالا به نظرتون انتخابم خوبه ؟ یا گزینه ی بهتری هست ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اول بگم که اطلاعاتم درباره ی دوربین خیلی بالا نیست .
    دنبال یه دوربین عکاسی تو رنج قیمت 550-600 تومن هستم و تا اینجا با تحقیقاتم Canon PowerShot SX600 HS رو در نظر گرفتم .
    کیفیت عکس نسبت به کیفیت فیلم خیلی برام اهمیت بیشتری داره . و می خوام توی تاریکی هم عکس ها خوب بیافتن ( البته انتظاراتم در حد بودجه ست )
    و یه نکته ی دیگه هم که هست می خوام دوربین باریک باشه نسبتا .
    حالا به نظرتون انتخابم خوبه ؟ یا گزینه ی بهتری هست ؟
    در مورد این موضوع بارها صحبت شده
    اگر دوربین کامپکتی می خوایید که عملکرد خوبی تو نور کم داشته باشه اول باید این دوربین لنز سریعی داشته باشه یعنی کوچکترین عدد دهانه دیافراگم لنز تا حد ممکن کوچک باشه مثلا 2 و کمتر از 2 مال مدلی که گفتید 3.8 هست. دوم چیپ تصویر و مگاپیکسل پایینی داشته باشه در حد 10 تا 12 مگ . در حال حاضر 2 تا گزینه تو بازار هست زیر 1 میلیون S110 کانن و پنتاکس MX-1 نیکون هم P330 رو داشت که کمیاب شده که همگی از بودجه ی شما گرونترن. کانن ایکسیوس 255 هم رزلوشن در حد 12 مگ و کیفیت عکس نسبتا خوبی داشت که الان نمی دونم تو بازار هست یا نه .
    یکی دیگه از گزینه ها کانن SX270 هست فقط توجه کنید که در بعضی مدلها مشکل باتری در حین فیلم برداری داشت که با آپدیت فریم ویر حل می شد.

12. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد این موضوع بارها صحبت شده
    اگر دوربین کامپکتی می خوایید که عملکرد خوبی تو نور کم داشته باشه اول باید این دوربین لنز سریعی داشته باشه یعنی کوچکترین عدد دهانه دیافراگم لنز تا حد ممکن کوچک باشه مثلا 2 و کمتر از 2 مال مدلی که گفتید 3.8 هست. دوم چیپ تصویر و مگاپیکسل پایینی داشته باشه در حد 10 تا 12 مگ . در حال حاضر 2 تا گزینه تو بازار هست زیر 1 میلیون S110 کانن و پنتاکس MX-1 نیکون هم P330 رو داشت که کمیاب شده که همگی از بودجه ی شما گرونترن. کانن ایکسیوس 255 هم رزلوشن در حد 12 مگ و کیفیت عکس نسبتا خوبی داشت که الان نمی دونم تو بازار هست یا نه .
    یکی دیگه از گزینه ها کانن SX270 هست فقط توجه کنید که در بعضی مدلها مشکل باتری در حین فیلم برداری داشت که با آپدیت فریم ویر حل می شد.
    ممنون .
    در مورد بودجه ی بیشتر باید فکر کنم .
    اما درباره ی دوربین های ارزونتری که پیشنهاد کردین ، مدل SX270 اینطور که من دیدم محدوده ی دیافراگمش از 3.5 شروع میشه ، سوالم اینه که 3.5 با 3.8 خیلی فرق میکنه ؟
    و اینکه عکسبرداری توی شب یکی از فاکتور هاست ، توی شرایط نوری دیگه چطور عمل می کنن ؟ به نظرتون SX270 توی روز هم از SX600 بهتره ؟
    IXUS 255 هم که گفتین اگه توی این مقایسه بذارید ممنون میشم .

در اصل دوربین رو برای خودم نمی خرم ، اما دنبال یه چیزی هستم که یه عکاس تازه کار رو راضی کنه .

ویرایش : بودجه تا 800 تومن افزایش پیدا کرد در این زمینه لطفا راهنمایی کنید
    Last edited by tekken god; 28-02-2015 at 18:08.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون .
    در مورد بودجه ی بیشتر باید فکر کنم .
    اما درباره ی دوربین های ارزونتری که پیشنهاد کردین ، مدل SX270 اینطور که من دیدم محدوده ی دیافراگمش از 3.5 شروع میشه ، سوالم اینه که 3.5 با 3.8 خیلی فرق میکنه ؟
    و اینکه عکسبرداری توی شب یکی از فاکتور هاست ، توی شرایط نوری دیگه چطور عمل می کنن ؟ به نظرتون SX270 توی روز هم از SX600 بهتره ؟
    IXUS 255 هم که گفتین اگه توی این مقایسه بذارید ممنون میشم .

در اصل دوربین رو برای خودم نمی خرم ، اما دنبال یه چیزی هستم که یه عکاس تازه کار رو راضی کنه .

ویرایش : بودجه تا 800 تومن افزایش پیدا کرد در این زمینه لطفا راهنمایی کنید
    نه 3.5 در SX270 خیلی 3.8 اون دوربین دیگه فرق نمی کنه ولی چون SX 270 دوربین 12 مگاپیکسلی هست نسبت به گزینه ی دیگه عملکرد بهتری تو ایزوهای بالا داره (در این مورد گزینه هایی هستن که رفتاری متفاوت دارن ولی عملکرد عمومی دوربینها همینه) شرایطی که در نور کم مورد استفاده قرار می گیره هر چند تا اونجا که ممکنه در دوربینهای کامپکت بهتر از ایزوهای بالاتر استفاده نکنید .در این زمینه لنز سریعتر کمک بزرگیه. در شرایط نوری دیگه تقریبا این دو مثل هم عمل می کنن و عکسهای خوبی می گیره. ixus 255 مشابه 270 هست ولی از تنظیمات منوال که 270 داره بی بهرست در ضمن ممکنه در شرایط نوری مختلف به طور جزیی عملکرد متفاوتی داشته باشه.

الان که بودجه رو افزایش دادید می تونید برید سراغ اون سه گزینه که اسم بردم .S110 کانن بیشتر به پول شما نزدیکه در ضمن دوربین به کیف و رم و محافظ نمایشگرم و (احیانا دستمال یا فرچه مناسب برای نظافت لنز) نیاز داره که ممکنه دست کم 50 به هزینه ها اضافه کنه.

15. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •