حجت صبر کن تا آخر بازی.
فعلا که غلام زده رو دست امیر
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
حجت صبر کن تا آخر بازی.
فعلا که غلام زده رو دست امیر
امروز کارشناس اصليه برنامه علي منصور نبود ؟!
کجاست اون هم به سرنوشت عليزاده دچار شده ؟
گل رو ايران پويان زده
استاد الان تو تي وي فرمودن
فکر میکنم هنوز تبعات بازی دختر پسرا گریبانگیرشه
اسمش ایران پویانهآره واقعه خیلی قشنگ بود ، کی بود زد ؟
پرسپولیس تو رویاهای شبانه ش هم 60 گلزده رو تا حالا ندیده دوست من. یا تفاضل گل+34 فکر کنم تو تاریخ فوتبال دنیا هم کم نظیر باشه. این بازی هم هنوز یه نیمه مونده. نمیدونم چرا یاد اون دربی افتادم که آخرش 3 بر 2 بازی رو بردیم : دیيعني اگه جدول پارساله رو بويلد کنيم روي استقلال : قرمز نميشن از خجالت ؟؟
امضاي نفريه پشت چک 40 ميليوني کريمي
آيا واعظ و فتح الله زاده بار ديگر رو در رو مي شوند؟
فيروز کريمي وقتي شنيد که کميته استيناف فدراسيون فوتبال راي خود را به نفع باشگاه استقلال صادر کرده است،عصباني شد و در جمع دستيارانش گفت: حالا که اينطور شد، 40 ميليون هم که به آنها تخفيف داده بودم را مي گيرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سرويس ورزشي برنا، فيروز کريمي سرمربي سابق استقلال که به دليل عدم دريافت مطالباتش از اين باشگاه، به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرده بود، وقتي راي صادره درباره اين پرونده را شنيد، در جمع دستيارانش گفت: حالا که اينطور شد، 40 ميليوني هم که به آنها تخفيف داده بودم را مي گيرم.
پس از آنکه مسئولان باشگاه استقلال ادله خود را در کميته انضباطي مطرح کردند و مدعي شدند که قرارداد کريمي با استقلال 130 ميليون تومان بوده و اين مربي 160 ميليون دريافتي دا شته است، راي صادره بازي را به نفع باشگاه استقلال عوض کرد،اما اين پايان داستان نبود.
يکي از آگاهان به مسائل باشگاه استقلال مي گويد: "مبلغ قرارداد کريمي با مديريت وقت استقلال 130 ميليون تومان بود،اما از آنجايي که کريمي مي بايست پولي که از باشگاه سابق خود (استقلال اهواز) گرفته بود استرداد مي کرد، باشگاه به او مبلغ 213 ميليون پرداخت کرد."
اين فرد در ادامه مي گويد:"دو فقره چک 40 ميليوني از چک هايي که به کريمي داده شده بود،پاس نشده بود که کريمي در لحظه جدايي اش از استقلال يکي از آن چک ها را به علي فتح الله زاده پس داد و گفت:"به استقلال تخفيف مي دهم"، اما چک 40 ميليوني ديگر نزد وي باقي مانده و اين چک همان محور مناقشات اخير است."
ديروز خبر رسيد که پشت چک مذکور دو امضاء وجود دارد؛ يکي امضاي علي فتح الله زاده و ديگري امضاي "محمد سعيد نفريه" عضو هيئت مديره استقلال.
فيروز کريمي با استناد به همين دو امضاء قصد دارد ماجرا را دنبال کند. يکي از دستياران کريمي در صباي قم گفت:" آقا فيروز اين ماجرا را دنبال مي کند و حق خود را مي گيرد،اما فعلاً قصد ندارد با مديرعامل استقلال رو در رو شود."
اين داستان شايد در روزهاي آينده به ورود علي فتح الله زاده به ماجرا منجر شود و اين احتمال مي رود که اين چک 40 ميليوني بارديگر به بهانه اي تبديل شود براي رو در رويي واعظ آشتياني و علي فتح الله زاده.
با اينکه يه نيمه مونده : قصه نخورين تا پايان ليگ از اين گلهاي قشنگ خيلي جا دارين که بخورين
توي همچين ليگي که اکثرا با خريد مدافعان هست هيچ هم بعيد نيست که هم نامتون رو توي دو بازي دو رقمي
ميکنين
پارسال رو هم توي روياي روزانتون با همه ي ستاره هاتون که مهتاب زده شده بودن به ريز و درشت ليگ باختين
جايگاهتون هم که ...
اعتراف خودتون بود که شانس آورديم ليگ تموم شد
والا الان بايد همگروه تراکتور سازي ميشدين
بالا برين پايين برين 300000000000 گل هم بزنين جنم قهرماني رو ندارين
صلابت قهرماني رو فصل پيش پرسپوليس داشت با وجود باخت و کسر 6 امتياز همه احساس قهرماني رو داشتن
ديروز باز هم توره زد به ديرک
اگه تمام ديرکهايي که توره زده رو ، به گل تبديل ميشد بدون از دست دادن اونهمه پنالتي : به هيچ وجه صدر دست ديگري نمي افتاد
ما همش چوب اين بي دقتي ها رو خورديم : لازم به ذکره که تا حالا هم جز بالاهاي جدوليم با اينهمه بدشانسي چه مصدوميت چه ناکامي در گل زني
مقاومت سپاسي 3 استقلال تهران 0
عجب کاري کرد اين شاغلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)