تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 942 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايرانسل گفت: تا پايان تيرماه سال‌جاري تعداد شهرهاي تحت پوشش اين شركت به ‪ ۲۵۰‬شهر مي‌رسد.

"عليرضا قلمبر دزفولي" روز چهارشنبه و درمراسم پيوستن شهرقزوين به شبكه ارتباطي ايرانسل در گفت وگو با ايرنا افزود: در حال حاضر ‪ ۸۰‬شهر تحت پوشش اين شبكه است كه تا پايان ارديبهشت ماه سال جاري ‪ ۵۰‬شهر و تا پايان تيرماه امسال ‪ ۱۲۰‬شهر ديگر تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

وي با بيان اينكه شبكه ايرانسل تا دو ماه آينده با ‪ ۲۰۰‬كشور جهان مرتبط خواهد شد اظهار داشت: در حال حاضراين شبكه با ‪ ۹۷‬كشور جهان ارتباط داشته و با ‪ ۲۰۰‬اپراتور ديتا قرارداد رومينگ بين‌الملل دارد.

"قلمبر دزفولي" دسترسي به‌اينترنت،ارسال و دريافت فايلهاي صوتي و تصويري از طريق گوشي‌هاي تلفن همراه و محاسبه نرخ مكالمه به‌صورت ثانيه‌اي را از مزاياي استفاده از شبكه ايرانسل عنوان كرد.

وي همچنين گفت: تا ماه آينده شهرهاي اقباليه، آبيك، محمديه و تاكستان در استان قزوين تحت پوشش شبكه تلفن ايرانسل قرار مي‌گيرند.

مديرعامل شركت ايرانسل تاكيدكرد كه تاپايان تابستان امسال تمام جاده‌هاي استان قزوين تحت پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
    ای ول بابا ایرانسل اگه عمل کنه میترکونه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

الان وضعیت آنتن دهی ایرانسل در تبریز و مشهد چطور هست دوستانی که در آنجا هستند ؟؟ چون این دو شهر به لحاظ جمعیت و وسعت تقریبا مانند اصفهان هست . البته یک نکته هم در مورد اصفهان هست و آن اینکه اصفهان تنها شهری هست که در آن 4 تا اپراتور فعالیت می کنند و ممکن هست ایرانسل برای نصب دکل با مشکل مکان مواجه شده . یک نکته جالب هم در مورد همکاری ایرانسل و اسپادان برای استفاده مشترک از سایت های دو طرف در سایت اسپادان آمده ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز اون موقعی که تو تبریز راه نیفتاده بود همین طوری که شما عزیزهای اصفهانی میگین بود یعنی تو یه کوچه آنتن بود یه کوچا بالاتر آنتنی وجود نداشت.
    ولی الان وضعیت آنتن دهیش خیلی خوبه تو داخل تبریز من حدود 3 - 4 ماهه که دارم استفاده میکنم به یه مورد قطع و وصل برخورد نکردم. یعنی تو جایی که TCI قطع و وصل میشه میتونم با کیفیت عالی حرف بزنم.

عزیزای اصفهانی یه دندون رو جگر بذارین بابا به خدا حل میشه

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

.
    ِمنم همینا میگم بابا همشهریا وقتی شبکه رسمی نیست انتظارم نباید داشت دیگه نه؟ الان خود منم که اصفهانم هرروز یه مشکل دارم باش اما بی خیالش فعلا شمام برین با همون دولتیا حال کنین تا این شبکه افتتاح شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزیز اون موقعی که تو تبریز راه نیفتاده بود همین طوری که شما عزیزهای اصفهانی میگین بود یعنی تو یه کوچه آنتن بود یه کوچا بالاتر آنتنی وجود نداشت.
    ولی الان وضعیت آنتن دهیش خیلی خوبه تو داخل تبریز من حدود 3 - 4 ماهه که دارم استفاده میکنم به یه مورد قطع و وصل برخورد نکردم. یعنی تو جایی که TCI قطع و وصل میشه میتونم با کیفیت عالی حرف بزنم.

تو تهران به طور کامل پوشش نداره وهنوز کار ادامه داره اما من بعضی جاها که میرفتم 91 آنتن نمیداد ولی ایرانسل فول آنتن بود

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

سمنان هنوز پوشش نداره

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اقا چه چیز عجیب:
    من خودم سیم ایرانسل دارم حدود 1 ساعتی یه موبایل دولتی هم پیشم بود یه sms از دولتی به ایرانسل خودم فرستادم همون وقت رسید ولی 5 دقیقه بعد یک یار دیگر همون sms و 3 دقیقه ی دیگر دوباره همون sms رسدید یعنی یک بار فرستادم 3 بار رسید!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا چه چیز عجیب:
    من خودم سیم ایرانسل دارم حدود 1 ساعتی یه موبایل دولتی هم پیشم بود یه sms از دولتی به ایرانسل خودم فرستادم همون وقت رسید ولی 5 دقیقه بعد یک یار دیگر همون sms و 3 دقیقه ی دیگر دوباره همون sms رسدید یعنی یک بار فرستادم 3 بار رسید!!!!!!
    براي من همون اولش براي تست يه مسيج فرستادم به خط پسر عموم بعدش صبح به من زنگ زد گفت ديشب **** مارو ... : گفتم چرا گفت تا صبح همين جوري اين مسيج 100 بار اومد ...
    از اعتبارم هم كم شد...
    خدا به همه ايرانسلي ها صبر بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

5

عزیزای اصفهانی یه دندون رو جگر بذارین بابا به خدا حل میشه[/quote]
    اينو از كجا فهميدي ؟ زمانشم بگو پس ...ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

براي من همون اولش براي تست يه مسيج فرستادم به خط پسر عموم بعدش صبح به من زنگ زد گفت ديشب **** مارو ... : گفتم چرا گفت تا صبح همين جوري اين مسيج 100 بار اومد ...
    از اعتبارم هم كم شد...
    خدا به همه ايرانسلي ها صبر بده
    از ایرانسل اس ام اس زدی یا از 91 اس ام اس زدی؟
    فرستنده اس ام اس چه اپراتوری بوده گیرنده چه اپراتوری بوده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

13

اينو از كجا فهميدي ؟ زمانشم بگو پس ...ممنون[/quote]

وقتی تو سایت ایرانسل اسم اصفهان و به عنوان جایی که پوشش کامل داره نوشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •