ای ول بابا ایرانسل اگه عمل کنه میترکونه![]()
ای ول بابا ایرانسل اگه عمل کنه میترکونه![]()
عزیز اون موقعی که تو تبریز راه نیفتاده بود همین طوری که شما عزیزهای اصفهانی میگین بودیعنی تو یه کوچه آنتن بود یه کوچا بالاتر آنتنی وجود نداشت.
ولی الان وضعیت آنتن دهیش خیلی خوبه تو داخل تبریز من حدود 3 - 4 ماهه که دارم استفاده میکنم به یه مورد قطع و وصل برخورد نکردم. یعنی تو جایی که TCI قطع و وصل میشه میتونم با کیفیت عالی حرف بزنم.
عزیزای اصفهانی یه دندون رو جگر بذارین بابا به خدا حل میشه![]()
ِمنم همینا میگم بابا همشهریا وقتی شبکه رسمی نیست انتظارم نباید داشت دیگه نه؟ الان خود منم که اصفهانم هرروز یه مشکل دارم باش اما بی خیالش فعلا شمام برین با همون دولتیا حال کنین تا این شبکه افتتاح شه![]()
تو تهران به طور کامل پوشش نداره وهنوز کار ادامه داره اما من بعضی جاها که میرفتم 91 آنتن نمیداد ولی ایرانسل فول آنتن بود
اقا چه چیز عجیب:
من خودم سیم ایرانسل دارم حدود 1 ساعتی یه موبایل دولتی هم پیشم بود یه sms از دولتی به ایرانسل خودم فرستادم همون وقت رسید ولی 5 دقیقه بعد یک یار دیگر همون sms و 3 دقیقه ی دیگر دوباره همون sms رسدید یعنی یک بار فرستادم 3 بار رسید!!!!!!
براي من همون اولش براي تست يه مسيج فرستادم به خط پسر عموم بعدش صبح به من زنگ زد گفت ديشب **** مارو ... : گفتم چرا گفت تا صبح همين جوري اين مسيج 100 بار اومد ...
از اعتبارم هم كم شد...
خدا به همه ايرانسلي ها صبر بده
عزیزای اصفهانی یه دندون رو جگر بذارین بابا به خدا حل میشه[/quote]
اينو از كجا فهميدي ؟ زمانشم بگو پس ...ممنون
از ایرانسل اس ام اس زدی یا از 91 اس ام اس زدی؟
فرستنده اس ام اس چه اپراتوری بوده گیرنده چه اپراتوری بوده؟
اينو از كجا فهميدي ؟ زمانشم بگو پس ...ممنون[/quote]
وقتی تو سایت ایرانسل اسم اصفهان و به عنوان جایی که پوشش کامل داره نوشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)