سلا م
بله دوست من ایر ا ن هیرو همون تک تیر ندازست که قابلیت دارت بی حسی و ضد تانک داره
و یک فر مانده داره با دو قابلیت هر دو دقیقه شش سر باز آزاد می کنه و هر چهار دقیقه یک هواپیمای را یگان اف 14به شما هدیه می کنه .....
سلا م متشکرم به زودی
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلا م
بله دوست من ایر ا ن هیرو همون تک تیر ندازست که قابلیت دارت بی حسی و ضد تانک داره
و یک فر مانده داره با دو قابلیت هر دو دقیقه شش سر باز آزاد می کنه و هر چهار دقیقه یک هواپیمای را یگان اف 14به شما هدیه می کنه .....
سلا م متشکرم به زودی
بابا من كه از همون اول بهت گفتم آماده همكاري هستم و شما هم يك آدرس كه معلوم نبود چي بود و مال كجا بود ( چون اصلا وارد آدرس نميشد و حتي دانلود هم نبود) رو دادي و گفتي يه فايل اونجا گذاشتي و خواستي ببينم ميتونم باهاش كار كنم!
حالا با يه آدرس كه اصلا درست نبود و بنظر بيشتر سركاري بود ؛ به خودتم دو سه بار پيام دادم كه آدرس اشتباهه و اينكه اصلا توضيح بده ببينم اين فايلي كه ميگي چي هست و چطوري و با چه نرم افزاري بازش كنم و ...
خلاصه وقتي جوابي ندادي گفتم حتما دوست داري تنها حال كني و مونده بودم چرا اين موضوع رو با ما مطرح كردي وقتي هيچ كد و آدرس درستي نميدي!!!
بگذريم.
در مورد پولش هم من كه گفتم كه حقته و زحمت كشيدي ديگه چي بايد ميگفتم!؟!!!
چرا حرفا رو برعكس ميگيري؟!!! مثل اينكه با دل پر پست منو خوندي!!!
بقيه رو هم كه حدسم درست بود و اين پستت تائيديه حرفا وحدسايي بود كه تو پست قبليم گفتم.
ديدي بازم در مورد قولي كه قبلا براي آموزش اين كار داده بودي چيزي نداشتي!
مرده و قولش ها.![]()
اینجا هم از تاپیک جنرالز تبدیل شده به محل تبلیق و چت و ...
آیا ایران اتم دارد ؟؟؟
لطفا عکس هایی از اتم ایران وفرودگاه وهواپیماهاودفاعی خانه ی مادر و... بگذارید
باتشکر از زحمات شما![]()
Last edited by سیدعلی فلاح; 05-11-2009 at 20:21.
salam
ina bare 200 hast ke man ino minevisam khaheshan komak konid
من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات
cpu :2200 intel (dual core
ram : 3 gig
vga : 9500 gt giga
mb: p5 kpl-se
H.D.D : 500 GIG MAXTOR
در بازي ژنرال 2 ( zero hour ) بدون پچ بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد
با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره
من پچ رو هم آپديت كرد اما باز نشد كه نشد
تنظيمات رو كاملا كم كردم و با انواع resoulation هم تست كردم اما نشد
و تنها يك كرك تو اينترنت بود مثل هموني كه تو سي دي بود اين بازي قبلا رو دستگاهها با همين كرك به راحتي جواب ميداد
بازي رو چند بار مجدد نصب كردم اما نشد
خواهشا كمك كنيد
سلام دوست من
شاید سیدی یا دی وی دی بازیت مشکل داره ؟
تا حال سیدی یا دی وی دیا بازیت رو عوض کردی؟
اگر عوض نکردی
اول برو بازی رو بده به یک نفر دیگه تست کن ببینه رویه دستگاه اون به همین شکلی که شما می گید هست
اگر بود پس اشکال از سیدی یا دی وی دی بازی بود اگر نه
بگو تا باهم دیگه یک راه دیگه پیدا کنیم
با تشکر
آقا این مد کی میاد.دیگه نمیتونم صبر کنم.زود تر جواب بدید.
سلا م
بار ها گفتم تو صفحات قبل این مد در حال گرفتن مجوزه و تقر یبا 40 روز تا دو ماه طو ل می کشه تا مجوز بگیره و منتشر بشه در فر و شگاه ها ....
من مد رو خیلی وقته سا ختم بقیش دیگه کار ای دولتیه و اداری .....![]()
نخیر ایر ان اتم نداره ولی دو جور موشک داره یک موشک دور بر د نوترونی داره که تمام محوطه تحت پوشش رو از کار می اندازه و یک جور سا یت مو شکی زمین به زمین داره که مثل مال امر یکاست با قدر ت تخر یب تقر یبا بالا ........
عکس هم باشه به محض خلو ت تر شدن سر م یک معرفی مفصل به همراه عکس بر ای این مد می زارم .
میشه توجه کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)