تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 190 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

داره خودمونی میشه samanran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز ،شهر آرزوهایم

پيش فرض

سلام به همه، هر چی تو فروم گشتم چیزی پیدا نکردم برای همین تصمیم گرفتم مشکلم رو اینجا مطرح کنم:
    کلید راست کلید چپ (left selection key & right) و همچنین کلید راست پیما و چپ پیما ( navigation key left & right) گوشیم چند وقته که بازی در اوردن و کار نمیکنن مطمئن هم هستم که اشکال از خود صفحه کلید نیست چون یک دفعه هر چهارتا کلید با هم از کار می افتن یک دفعه هم، باهم شروع به کار کردن میکنن، یعنی جدا از هم فعال یا غیر فعال نمیشن پس یک اشکال نرم افزاری این وسط هست که با انواع ریست هم حل نشد (* سبز 3) ( *#7370#) ( *#7780#) هیچ کدوم از این کد ها مشکل رو حل نکرد . رم گوشیم رو هم فرمت کردم با کامپیوتر بعد با موبایل هم فرمت کردم. بازم حل نشد . ولی یک دفعه اتفاقی با هم 4 تا کلید یعنی فقط همون چهارتا با هم راه میافتن دوباره با هم از کار میافتن .
    وای خسته شدم از بس تایپیدم آقایان ،خانمهای متبحر در موبایل راهی بجز فلش کردن به من بگین البته بجز از بین بردن خود گوشی نیز. ( مدل گوشیم ان 70 هستش اما مشابه این ایراد رو تو 6630 و 6600 هم دیده بودم)
    با تشکر بینهایت قبلی از پاسخ دهندگان.

سلام
    دوست عزیز من فکر نمی کنم مشکل شما نرم افزاری باشه
    چند وقت پیش من گوشی 6600 داشتم تقریبا یه مشکلی شبیه مشکل شما داشت، (دکمه جواستیکش کار نمی کرد) مجبور شدم برم به طور کامل قسمت جواستیکش رو عوض کنم ، البته این رو هم بگم که خراب شدن هر قطعه موبایل هیچ دلیلی لازم نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminmousavi86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14 مشکل صفحه سفيد گوشی N70

با سلام

گوشی N70 من مشکل صفحه سفيد پيدا کرده يعنی وقتی روشنش می کنيم يه صفحه سفيد خالی میاد که به هیچ وجه و با هیچ دکمه ای خاموش نمیشه مگر اینکه باطری گوشی رو دربیارم. لطفآ راهنمایی کنید.

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز . اگه به تازگی این گوشی روگرفتید ، یااینکه مدت زیادی است فرقی نمیکنه . این مشکل برای گوشی من هم که n70 پیش آمد.تنها راه رفع عیب، فلش کردن گوشی بود،که درست شد.درضمن چون درنصب برنامه قسمتی از فایل درهارد گوشی نصب میشه حتمآ برای نصب فایل، ( مموری کارت ) را انتخاب کنید . چراکه ظرفیت هاردگوشی کمه وقدرت ساپورت کوشی رو بشدت پایین میاره .ودراکثر مواقع حتی گوشی (( هنگ )) میکنه.بایکبار فلش کردن مشکلتون حل میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminmousavi86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14

سلام دوست عزیز . اگه به تازگی این گوشی روگرفتید ، یااینکه مدت زیادی است فرقی نمیکنه . این مشکل برای گوشی من هم که n70 پیش آمد.تنها راه رفع عیب، فلش کردن گوشی بود،که درست شد.درضمن چون درنصب برنامه قسمتی از فایل درهارد گوشی نصب میشه حتمآ برای نصب فایل، ( مموری کارت ) را انتخاب کنید . چراکه ظرفیت هاردگوشی کمه وقدرت ساپورت کوشی رو بشدت پایین میاره .ودراکثر مواقع حتی گوشی (( هنگ )) میکنه.بایکبار فلش کردن مشکلتون حل میشه.
    با تشکر از جواب شما

ولی گوشی اصلآ فلش نشد، مثل اینکه مشکل سخت افزاری داره
    لطفآ بگید احتمالآ مشکل از کدوم قسمتشه و تقریبآ چقدر خرج داره؟

داره خودمونی میشه mohsenmsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض خودم اشکالشو رفع کردم

سلام
    دوست عزیز من فکر نمی کنم مشکل شما نرم افزاری باشه
    چند وقت پیش من گوشی 6600 داشتم تقریبا یه مشکلی شبیه مشکل شما داشت، (دکمه جواستیکش کار نمی کرد) مجبور شدم برم به طور کامل قسمت جواستیکش رو عوض کنم ، البته این رو هم بگم که خراب شدن هر قطعه موبایل هیچ دلیلی لازم نداره
    مشکلی که در بالا گفته بودم نرم افزاری نبود چون با اینترنت آپدیتش کردم درست نشد. اشکال از خود صفحه کلید هم نبود. ایراد از روش کار کردنم با گوشی بود که خیلی خشن وارانه بود.
    بلاخره اعصابم خورد شد و دست به آچار گوشیمو باز کردم فهمیدم که کنتاکت های رابط بین صفحه کلید و برد اصلی گوشیم (چون وقتی هندز فری یا کابل رو وصل و یا جدا میکردم لطافت کمی بکار میبردم ) یک فاصله افتاده و کثیف هم شده بود . که با تمیز کردن اون قسمت مشکل تا الان حل شده تا ببینیم بعدا چه پیش آید.
    پس خرابی موبایلم بی علت نبوده و همه خرابیا بی علت نیست.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز ،شهر آرزوهایم

پيش فرض

مشکلی که در بالا گفته بودم نرم افزاری نبود چون با اینترنت آپدیتش کردم درست نشد. اشکال از خود صفحه کلید هم نبود. ایراد از روش کار کردنم با گوشی بود که خیلی خشن وارانه بود.
    بلاخره اعصابم خورد شد و دست به آچار گوشیمو باز کردم فهمیدم که کنتاکت های رابط بین صفحه کلید و برد اصلی گوشیم (چون وقتی هندز فری یا کابل رو وصل و یا جدا میکردم لطافت کمی بکار میبردم ) یک فاصله افتاده و کثیف هم شده بود . که با تمیز کردن اون قسمت مشکل تا الان حل شده تا ببینیم بعدا چه پیش آید.
    پس خرابی موبایلم بی علت نبوده و همه خرابیا بی علت نیست.

دوست عزیز من قصد بی احترامی یا اذیت کردن نداشتم، فقط چیزی که دیده بودم یا برام اتفاق افتاده بود رو گفتم که شاید بتونم کمکتون کنم

اتفاقا وسایل برقی هیچ دلیلی برای خراب شدن ندارن
    تقریبا 2 سال پیش یه گوشی 6300 داشتم که بدون دلیل (بدون دلیل یعنی اینکه روی میز بود و حتی شرایط خراب شدن هم نداشت) خاموش شد، بعد از اینکه فهمیدم خاموش شده ،هر کاری کردم تا روشن بشه ولی نشد. تقریبا یک هفته بدون استفاده توی کشوی میزم بود ،بعد از یک هفته که می خواستم امتحانش کنم به راحتی روشن شد و دیگه هم اون مشکل براش پیش نیومد. هیچ وقت هم نفهمیدم مشکلش چی بوده !!!!

امیدوارم به شما بی احترامی نکرده باشم و از حرفام ناراحت نشده باشید.
    از گوشیتون لذت ببرید
    ما همه با دوستیم
    bye

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز ،شهر آرزوهایم

پيش فرض

دوست عزیز من قصد بی احترامی یا اذیت کردن نداشتم، فقط چیزی که دیده بودم یا برام اتفاق افتاده بود رو گفتم که شاید بتونم کمکتون کنم

اتفاقا وسایل برقی هیچ دلیلی برای خراب شدن ندارن
    تقریبا 2 سال پیش یه گوشی 6300 داشتم که بدون دلیل (بدون دلیل یعنی اینکه روی میز بود و حتی شرایط خراب شدن هم نداشت) خاموش شد، بعد از اینکه فهمیدم خاموش شده ،هر کاری کردم تا روشن بشه ولی نشد. تقریبا یک هفته بدون استفاده توی کشوی میزم بود ،بعد از یک هفته که می خواستم امتحانش کنم به راحتی روشن شد و دیگه هم اون مشکل براش پیش نیومد. هیچ وقت هم نفهمیدم مشکلش چی بوده !!!!

امیدوارم به شما بی احترامی نکرده باشم و از حرفام ناراحت نشده باشید.
    از گوشیتون لذت ببرید
    ما همه با دوستیم
    bye

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.وقتی که در قسمت Messag حافظه را روی Memory Card میزارم, بقل Inbox یه علامتی شبیه الماس کوچک و به رنگ قرمز ظاهر میشه که نمیتونم وارد Inbox بشم.لطفا راهنمایی کنید.

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

اون علامت قرمز پیام جدید رو نشون میده
    با نرم افزار mumsms+ مشکلتون حل میشه

راستی من مشکل صفحه کلید رو با دکمه ی میانبر که به شکل لوزی هست ( روی ان 70 موزیک علامت ملودی است) دارم وقتی گوشی رو ریست می کنم کار می کنه ولی بعد از چند روز دوباره.....

10. این کاربر از nel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11

اون علامت قرمز پیام جدید رو نشون میده
    با نرم افزار mumsms+ مشکلتون حل میشه

راستی من مشکل صفحه کلید رو با دکمه ی میانبر که به شکل لوزی هست ( روی ان 70 موزیک علامت ملودی است) دارم وقتی گوشی رو ریست می کنم کار می کنه ولی بعد از چند روز دوباره.....
    چه طوری میتونم عکس آپلود کنم.میخوام عکسشو بزارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •