با سلام
يه سئوال ديگهبرام پيش اومد اگه اين گذاشتن كدكها براي پخش mp3 به خاطر حمايت از كپي رايت است چرا در توزيعي مثل mint وجود داره ؟
با تشكر
با سلام
يه سئوال ديگهبرام پيش اومد اگه اين گذاشتن كدكها براي پخش mp3 به خاطر حمايت از كپي رايت است چرا در توزيعي مثل mint وجود داره ؟
با تشكر
سلام دوست عزیز.
لایسنس پخش کدکها فقط مختص به کشور امریکاست و یک قانون جهانی نیست.
پس در توزیعهایی مثل پارسیکس و یا سابایون و یا مینت که در خارج از امریکا تولید میشه بدون مشکل کدکها رو نیز قرار داد.
مینت مثلا یک نسخه لایت داره که برای امریکا بوده و بدون کدکها.
موفق باشی.
Last edited by Amir Varasteh; 08-09-2010 at 19:43.
پس اگه بصورت (غیر مجازی) نصبش کنم فایل های ویندوز رو میشناسه، درسته؟
بله
سرعت بالاتری هم خواهی داشت نسبت به نصب در محیط مجازی.
پارتیشن های با فرمت NTFS رو لینوکس میشناسه.
گنو/لينوكس همه پارتيشن ها رو ميشناسه و ميتونه فرمت كنه!
من از سر و کله زدن با Slackware خسته شدم رفتم سراغ مینت. اما مشکل اینجاست که وقتی میخوام کامپایل کنم یک ۲-۳ تا پکیج حداقل نمیشناسه. بلد هم نیستم از دیستروهای ۴ گیگی روش پکیج نصب کنم. اونوقت با apt-insall که میخوام چیزی نصب کنم میمونم اسم پکیجها چیه. برای راه حل این مشکل چی کار کنم؟
کوتاه: من دی وی دی FreeBSD رو دارم که یکعالمه پکیج داره. میتونم از روی اون روی مینت چیزی نصب کنم؟
درضمن جز uget وd4x چه دانلود منیجری پیشنهاد میکنید؟
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 12-09-2010 at 19:43.
سلام مینت یه توضیع بر اساس ابونتو هست به نظر من شما باید اول یه توزیع خاص انتخاب کنید بین توزیع ها نچرخید به نظر من اول فدورا بعد ابونتو
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
لینوکس بیشترو همون طور که دوستان گفتند میشناسه اما تو ویندوز باید برنامه جانبی برای دیدن پارتیشن لینوکس نصب کنید
دوست عزیز، من دقیق متوجه نشدم که منظورتون از مشکل در کامپایل چیه؟ چه بسته ای رو می خواهید کامپایل کنید؟
بعد هم از کدام توزیع (به گفته خودتون 4 گیگی) می خواهید کمک بگیرید؟
و نهایتا اینکه FreeBSD اصلا لینوکس نیست که بتونید از برنامه هاش در یک توزیع لینوکس استفاده کنید، FreeBSD از خانواده ی BSD هاست و نه لینوکس.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)