تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 597 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه fery74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

درود
    دوستان بنده یک سوال داشتم
    اگر این طرحی که گذاشتن ( کابل کشی رایگان (تانوما)) سه ماه اش را بگیرم و بعد سه ما بخوام از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم آیا این فیبر نوری رو جم

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود
    دوستان بنده یک سوال داشتم
    اگر این طرحی که گذاشتن ( کابل کشی رایگان (تانوما)) سه ماه اش را بگیرم و بعد سه ما بخوام از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم آیا این فیبر نوری رو جم
    این کابل کشی رایگان مربوط به همون ورودی خونست! داخل منزل خود شما باید کابل کشی کنی و مودمم هزینش با خودته.

در جواب سوال هم؛ خیر بعد از سه ماه فیبرکشی سرجاش میمونه. البته اگه از اول حاضر به انجامش بشن.

داره خودمونی میشه fery74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این کابل کشی رایگان مربوط به همون ورودی خونست! داخل منزل خود شما باید کابل کشی کنی و مودمم هزینش با خودته.

در جواب سوال هم؛ خیر بعد از سه ماه فیبرکشی سرجاش میمونه. البته اگه از اول حاضر به انجامش بشن.
    خیلی ممنون ، ببخشید الان متوجه شدم پیامم آخرش نصفه اومد ...

مودمم ک تی پی لینک قدیمیه همین این نمیشه؟
    داخل منزل هم که فرمودید منظور همون رانژه که میگن؟

من الان پارس آنلاین دارم ،قطعی اصلا نداره ، سرعتم 4 مگ است اما اکثرا روی 3 یا سه و نیم و سرعت دانلود هم 500 باید باشه 350 و یا430 هست ..
    خسته شدم از بس زنگ زدم میگن اینو جایجا کن اونو جابجا کن تهش سرعت خوب میشه اما دوباره دوهفته بعد همین میشه ..
    دنبال یه طرح ویژه ای از شرکتهام که بگیرم و فعلا داتک مدنظرم هست ..
    مخابرات هم گفتم یک ماهه یا 3 ماهه بگیرم و برام فیبر بیاد بعدش بتونم از شرکت دیگه سرعت 8 مگ اینا بگیرم راحت که انگار به این راحتی ها نیس

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ممنون ، ببخشید الان متوجه شدم پیامم آخرش نصفه اومد ...

مودمم ک تی پی لینک قدیمیه همین این نمیشه؟
    داخل منزل هم که فرمودید منظور همون رانژه که میگن؟

من الان پارس آنلاین دارم ،قطعی اصلا نداره ، سرعتم 4 مگ است اما اکثرا روی 3 یا سه و نیم و سرعت دانلود هم 500 باید باشه 350 و یا430 هست ..
    خسته شدم از بس زنگ زدم میگن اینو جایجا کن اونو جابجا کن تهش سرعت خوب میشه اما دوباره دوهفته بعد همین میشه ..
    دنبال یه طرح ویژه ای از شرکتهام که بگیرم و فعلا داتک مدنظرم هست ..
    مخابرات هم گفتم یک ماهه یا 3 ماهه بگیرم و برام فیبر بیاد بعدش بتونم از شرکت دیگه سرعت 8 مگ اینا بگیرم راحت که انگار به این راحتی ها نیس
    جواب همه سوالای شما منفیه.

برای فیبر نوری به طور کامل تجهیزات جدید نیازه. مودم مخصوص. فیبر کشی داخلی (در صورت نیاز). این ربطی به ADSL نداره. این فیبر نوریه.

حداقل یه 10-15 صفحه اخر رو یبار بخونید همه سوالات شما جواب داده شده.

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hasan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

اگه همین FTTC رو هم توسعه بدن خیلی خوبه والا ! مگه چند نفر به پهنای باند بالای 100 مگ احتیاج دارن؟!
    اما مشکل اینجاست که توسعه شبکه فقط در دست حاکمیت یا مخابراته ! و فک کنم 100 سال دیگه هم فیبر به در منزل مشترکین نرسه :/
    دوستم ماه پیش ترکیه بود و میگفت اکثر نقاط استانبول تحت پوشش فیبر یا شبکه کابل هست و مردم حداقلش از VDSL استفاده میکنن...
    حتی کیفیت اینترنت ADSL اونجا هم به مراتب بهتر از اینجاست...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعضی مراکز برای تانوما مودم فایبرهوم میدن و بعضی دیگه هواوی میدن.
    بستگی به نظر پیمانکارش داره و سلیقه و منافع اون هست.

مودم های هواوی سرو شکل زیاد جالبی ندارن که هیچ آنتن ضعیفی هم دارن.
    حتما لازمه با یه روتر کامل بشن.
    در مورد مودم های فایبر هوم هیچ اطلاعاتی ندارم.

بنظر شما کدومشون بهترن؟
    آدم دوست نداره هزینه کنه بعد مثلا یکی دو سال مجبور بشه دوباره یه مودم
    بهتر بخره.

میشه لطفا راهنمایی کنین؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بعضی مراکز برای تانوما مودم فایبرهوم میدن و بعضی دیگه هواوی میدن.
    بستگی به نظر پیمانکارش داره و سلیقه و منافع اون هست.

مودم های هواوی سرو شکل زیاد جالبی ندارن که هیچ آنتن ضعیفی هم دارن.
    حتما لازمه با یه روتر کامل بشن.
    در مورد مودم های فایبر هوم هیچ اطلاعاتی ندارم.

بنظر شما کدومشون بهترن؟
    آدم دوست نداره هزینه کنه بعد مثلا یکی دو سال مجبور بشه دوباره یه مودم
    بهتر بخره.

میشه لطفا راهنمایی کنین؟

ممنونم
    فایبرهوم هم مثل هوای یه محصول چینیه. فک کنم دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، همین ont فایبرهوم رو دارند. میتونید کاراییش رو از ایشون که خیلی وقته فیبرنوری دارند بپرسید.

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه همین FTTC رو هم توسعه بدن خیلی خوبه والا ! مگه چند نفر به پهنای باند بالای 100 مگ احتیاج دارن؟!
    اما مشکل اینجاست که توسعه شبکه فقط در دست حاکمیت یا مخابراته ! و فک کنم 100 سال دیگه هم فیبر به در منزل مشترکین نرسه :/
    دوستم ماه پیش ترکیه بود و میگفت اکثر نقاط استانبول تحت پوشش فیبر یا شبکه کابل هست و مردم حداقلش از VDSL استفاده میکنن...
    باید باشد. حال چه فرد استفاده بکند و چه نکند. به کم رضایت میدید نتیجه این می شود که نهایت دیال اپ بهتون داده شود. لطفا این سرعت های ای دی اس ال را فراموش کنید. همین 16 مگ حتی از پس 1080p فیلیمو را پشتیبانی نمی کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قبلا که دلار هنوز به 4000 تومن هم نرسیده بود، خرید یک کابینت ساخت ZTE و تجهیز کردنش با تجهیزات VDSL2 به ظرفیت 250 مشترک، حدود 150 تا 200 میلیون هزینه داشت. اون موقع شرکتها ریسک سرمایه گذاری رو قبول نمیکردند. حالا که نصب همچین کافویی بالای 500 میلیون هزینه داره چطور حاضر میشن با تعرفه های دستوری وارد میدان سرمایه گذاری روی FTTC بشن؟! البته مشخصاً روند توسعه در همه بخشها فعلا راکد و یا متوقفه.

خصوصا اینکه سایه 5G روی سر فناوری های توزیع اینترنت قرار داره. در این شرایط هیچ شرکتی نمیتونه مطمئن باشه حتی تا 5 سال بعد مردم برای vdsl اون شرکت سر و دست بشکنند، چه برسه اینکه انتظار سود بلند مدت رو داشته باشه.

12. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hasan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

باید باشد. حال چه فرد استفاده بکند و چه نکند. به کم رضایت میدید نتیجه این می شود که نهایت دیال اپ بهتون داده شود. لطفا این سرعت های ای دی اس ال را فراموش کنید. همین 16 مگ حتی از پس 1080p فیلیمو را پشتیبانی نمی کند.
    دوست عزیز بنده هم به پهنای باند کم قانع نیستم ! اما شرکت مخابرات حتی نمیتونه سرویس تانوما با پهنای باند 50 مگابیت رو ساپورت کنه !
    چون زیرساختش کشش نداره ! انحصار باعث تمام این مشکلات هست که تو مملکت ما زیاده !

- - - Updated - - -

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •