این ترافیکی که واسه شما مونده به دوره بعد منتقل میشه.
این ترافیکی که واسه شما مونده به دوره بعد منتقل میشه.
منظورم هست که وقتی داخل cmd پینگ سایت یاهو رو میزنید چی میده ؟ راجب مشکلات با پشتیبانی صحبت کردین ؟ چی گفتن ؟
16 مگ پارس که تبلیغشو میکنه اینه :
![]()
ماله من تموم شد ولی 10 مگ بود تست گرفتم مشهد
چند تا آیپی دادن تو اینترنت آپشن یه جا وارد کردم بازم ولی سرعت یه لحظه خوب میشه بازم داغون میشه.خودشون از اونجا اومدن تو سیستم میگن مشکل از مرکز مخابراتی شما هست پر شده ظرفیتش.میگن نامه اداری دادیم منتظر باشین.الان 2 ماه بیشتر شده هیچ تغییری نکرده
در خواست تخلیه فرستادم
گفت احتمالا فردا تخلیه میشه
اگه اون 5 روز اضافی تو سایت رو فعال کنم (فقط واسه چند تا پیج باز کردن و اینا ) ممکنه تو روند تخلیه مشکلی ایجاد بشه ؟
فکر کنم به عنوان بدهی با شما حساب کنند، همراه با هزینه تخلیه ... من باشم این کار رو نمی کردم.
آقا از پارس داری می ری کجا؟؟؟
من خیلی وقته شبانه ندارم ولی به خاطر سرعت پارس که خوبه می ترسم برم جای دیگه...
آسیاتک می ری شما؟
به فکر اون پرداخت بدهکاری هم باش
اینها موقع تخلیه می بینن طرف داره استفاده می کنه و میگن بزار یه ذره بیشتر طولش بدیم![]()
سلام
من به عنوان اینترنت منزل و مغازه پارس آنلاین دارم ولی راضی نیستم البته از پارسال
از سال 88 خدماتش رو داشتم یک سال عید 5 روز 24 ساعت ترافیک رایگان اعلام کرد کلی دانلود کردم
ولی از پارسال نه تنها ترافیک رایگان برداشت حجم دزدی هم شروع کرد
به اسم اینترنت 10مگ من با سرویس مغازه فقط سایت های قیمت های طلا-دلار بود رو دسکتاپ اتوماتیک رفرش میشد طی 2روز 1 گیگ مصرف کرد زنگ زدم پشتیبانی میگم که این چه وضعشه در جواب میگه شما صفحه رو سریع تر لود کنی حجم بیشتر مصرف میشه به حق حرف های ندیده و نشنیده
ولی کلا شرکت باهالی هست سرویس 128 هم پهنای باند رو 2mg میبنده
حتی برای من که مشتری قدیمی بودیم مغازه رو 10mg بسته ولی حجم خوری داره مجبورم کرد بگم رو همون 2mg محدود کنید خیلی تابلو داره کار میکنه
در فکر نقل مکان هستم کلی هم دانلود دارم نمیدونم چیکار کنم ولی از نظر سرعت الحق و النصاف نمرش بین همه سرویس دهنده ها 20 هست ولی هزینش با جیب ما سازگار نیست
سلام ؛ 128 نامحدود ، اگه سرعت هدیه اش ( 2 مگ ) تموم بشه سرعت چند میشه ؟ تو سایت گفته سرعت اسمی ؛ یعنی 128/8 میشه 16KB ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)