تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 162 از 1547 اولاول ... 621121521581591601611621631641651661722122626621162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم از راهنماییت

اگه بیخیال دانلود شبانه بشم شما چه شرکتی با چه تعرفه ای رو پیشنهاد میدی؟؟

ممنون میشم تو این زمنیه هم منو راهنمایی بفرمایید
    اگر دانلود شبانه نمیخوای خوب شاتل مناسبه و به صرفه می افته چون لازم نیست اون 5250تومن ماهیانه رو پرداخت کنی, حالا من نمی دونم مصرف شما ماهی چند گیگ میشه ولی از خانواده اگو 8مگ 1ماهه مناسبه 4گیگ بهت حجم میده اگر نه مصرف بیشتری داری آرت 2 مناسبه تا 25-30گیگ در ماه جواب میده با سرعت اسمی خود سرویس

2. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahmud1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

اگر دانلود شبانه نمیخوای خوب شاتل مناسبه و به صرفه می افته چون لازم نیست اون 5250تومن ماهیانه رو پرداخت کنی, حالا من نمی دونم مصرف شما ماهی چند گیگ میشه ولی از خانواده اگو 8مگ 1ماهه مناسبه 4گیگ بهت حجم میده اگر نه مصرف بیشتری داری آرت 2 مناسبه تا 25-30گیگ در ماه جواب میده با سرعت اسمی خود سرویس
    تقریبا ماهی 4 گیگ برام کافیه

میشه رو همین چهار گیگ مناسبترین سرویس با در نظر گرفتن قیمت رو معرفی بفرمایید؟؟

راستی تو خود آسیاتک بخوام سرویس بردارم چی؟؟

اونو هم راهنماییم میفرمایید؟؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تقریبا ماهی 4 گیگ برام کافیه

میشه رو همین چهار گیگ مناسبترین سرویس با در نظر گرفتن قیمت رو معرفی بفرمایید؟؟

راستی تو خود آسیاتک بخوام سرویس بردارم چی؟؟

اونو هم راهنماییم میفرمایید؟؟
    8مگ 1ماهه بگیرید تعرفه ها هم صفحه اول تاپیک
    آسیاتک هم تو تاپیک خودش سوال مطرح کنید از کاربرانش

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من
    میتونید شرکت های بیشتری رو نام ببرید
    من کاشانم و گمون نکنم فن آوا اینجا باشه
    بایت بهترین خدمات رو میده فقط قیمتش بالا هست...

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینکه من چرا تخلیه نمی زنم حتما یه سرویسی از شاتل گرفتم که داره برام به صرفه از سرویس مخابرات در میاد و برای اون کاری که لازم دارم نیاز به ترافیک بالا ندارم اما اینکه من میام هزینه شبانه پرداخت می کنم چون دوست ندارم در بازه رایگان هم برای آپدیت های مربوط که اکثرها در ساعات کم ترافیک تر انجام میشه از من حجم کشیده بشه

ولی یه زمانیه شما خط شاتل رو واقعا برای مصرف کم نمی خوای و میخوای دانلود کنی اونجاست که شما سرویس 8مگ هم داشته باشی بعد از یکی 2شب سرعت میاد روی 16کیلو اگر غیر از اینه بفرمایید

ما داریم آی پیمونو می زایم پینگمونو میزاریم حتی گفتم من 4صبح هم برای شما از خط مخابرات پینگ میزارم چون به گفته شما حجم دانلود میره بالا شبها پینگ خراب میشه ولی شما اصلاً حتی 1کلمه صحبت در مورد مدارکی که بنده میزارم نمی کین اصولا

بله حرف شما درباره سرویسهای نامحدود درسته بالاتر از 512به مشترکین جدید نمیده مخابرات ولی شما سرعت بالا داشته باشی مثل همین 2مگ جمع نمی کنه دیگه

منم رو هوا نگفتم کیفیت مخابرات از شاتل بهتره با مدرک گفتم که شما 1کلمه هم جواب بنده رو در اون بخش ندادی

خیلی علاقه مند بوید همزمان برات پینگ شاتل هم میزام ببین اصولا 8.8.8.8 رو زیر 150میندازه یا نه وقتی خط مخابرات داره همون پینگ رو برمیگردونه 110 .

شاتل هم در صورتی برای مشترک خوبه که کلا بخواد ماهی 1-2گیگ مصرف کنه وگرنه نه نامحدودی روش وجود خارجی داره اصولا نه پینگ خیلی WoW داره!

من اینو به شما ثابت کردم شما دوست نداری قبول کنی
    بنده هم بحثو همین جا تموم می کنم چون شما حتی 1مدرک هم نذاشتی برای حرفهایی که میزنی و تعصبی ک هروی شاتل داری
    و من الله توفیق
    میشه بپرسم چه اپدیتی هست که می صرفه براش توی ساعات غیر محدود ماهی 5000 تومن بدید؟
    آپدیت مصرفش میانگین ماهی 1 گیگ هست...روزانه دانلود کنی که صرفه اش بیشتره...مطمئنی برای آپدیت استفاده می کنی؟
    ولی یه زمانیه شما خط شاتل رو واقعا برای مصرف کم نمی خوای و میخوای دانلود کنی اونجاست که شما سرویس 8مگ هم داشته باشی بعد از یکی 2شب سرعت میاد روی 16کیلو اگر غیر از اینه بفرمایید
    دقیقاً همینه و همین هم هست که من خوشم میاد از شرکت شاتل...چون طرز تفکر حکومت جنگل نیست...
    من یک زمانی صبانت داشتم...wow هم بازی می کردم به محض شروع شدن تایم شبانه بلیزارد که هیچ به سرور های داخلی هم نمی تونستم وصل شم و اگه وصل میشدم پینگم 800 بود!!!(شما فرض کن پینگی که در روز 12 بود در ساعات شبانه 800 تا 3500 می شد!!!!)
    دلیلش چی بود؟حکومت جنگل
    یعنی یک فردی با طرز فکر اینکه پولشو دادم حقمه استفاده کنم از فیلم‌های با کیفیت 4K تا برنامه‌ی منچ رو میذاشت دانلود (بدون اینکه تا 10 قرن آینده هم بخواد ازش استفاده کنه) و فقط SHIT دراپ می کرد وسط گیم بنده...حتی با اینکه شاید من هزینه بیشتری نسبت به اون فرد پرداخت می کردم.
    حالا یکی از روش های جلوگیری چنین افرادی که دانلود افراطی هستند همین محدودیت هست
    ما داریم آی پیمونو می زایم پینگمونو میزاریم حتی گفتم من 4صبح هم برای شما از خط مخابرات پینگ میزارم چون به گفته شما حجم دانلود میره بالا شبها پینگ خراب میشه ولی شما اصلاً حتی 1کلمه صحبت در مورد مدارکی که بنده میزارم نمی کین اصولا
    من کی گفتم 4 صبح؟!من گفتم 10 شب الان هم میگم...شاید مخابرات منطقه شما خلوت باشه ولی همه مناطق این نیست...خواهش می کنم big picture رو در نظر داشته باشید.
    بله حرف شما درباره سرویسهای نامحدود درسته بالاتر از 512به مشترکین جدید نمیده مخابرات ولی شما سرعت بالا داشته باشی مثل همین 2مگ جمع نمی کنه دیگه
    آ باریکالله جوابتو خودت دادی...شرکتی که ناتوان از ارائه سرعت بالاتر از 512 برای نامحدود مدل شما هست رو اصلا اسمش رو میتونی بزاری شرکت؟
    حالا هی بیا بگو نامحدود فلان ...

منم رو هوا نگفتم کیفیت مخابرات از شاتل بهتره با مدرک گفتم که شما 1کلمه هم جواب بنده رو در اون بخش ندادی
    همین که کیفیت شاتل توی نظرسنجی های سراسری بهتر از مخابراته بهترین دلیل برای حرف بنده هست
    خیلی علاقه مند بوید همزمان برات پینگ شاتل هم میزام ببین اصولا 8.8.8.8 رو زیر 150میندازه یا نه وقتی خط مخابرات داره همون پینگ رو برمیگردونه 110 .
    ببین مهم اینه که کدوم نت stable تر باشه...نت مخابرات اصلا stable نیست...
    منم همین الان پینگ شاتلم رو درآوردم با IP مربوط به dota 2 (سرور اروپا)
    برای من که کافیه تو گیم هم همینه

Ping statistics for 146.66.152.1:
    Packets: Sent = 196, Received = 195, Lost = 1 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 142ms, Maximum = 171ms, Average = 144ms
    Control-C

ساعت تست هم حوالی 4-4.5 صبح هست...(بعد از معلوم نشدن نتیجه مذاکرات اومدم اینجا رو چک کنم)
    شاتل هم در صورتی برای مشترک خوبه که کلا بخواد ماهی 1-2گیگ مصرف کنه وگرنه نه نامحدودی روش وجود خارجی داره اصولا نه پینگ خیلی WoW داره!
    یعنی شما ماهی 1-2 گیگ از شاتلت استفاده می کنی که برات خوبه؟
    راستی نگفتی...شما 8 ساله شاتل داری؟
    حتما از مصرف 1 ساله اخیر شاتلت هم گزارش بگیر ببینیم میزان مصرف دانلودت چه قدر بوده
    این سوالاتی که قرمز کردم رو حتما پاسخ بده
    من امیدوارم با این بحث پرده از جلوی چشم شما و بقیه کنار بیافته و بتونی از این به بعد نگاه منطقی و بی طرف نسبت به تمام ISP ها داشته باشی

7. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داداش از نظر من شرکتی که همچین چیزی تو سایتش زده حداقل واسه کسی که کارش دانلوده مفت نمیرزه

من خودم زمانی که صبانت قانون 2 برابر حجم و آورد می خواستم تخلیه کنم این جملرو که دیدم از فکرش اومدم بیرون
    ببینید هیچ کسی که بی طرف باشه نمیاد بگه شاتل برای دانلود خوبه(حتی زمان هایی بود که بچه های اینجا میومدن از دانلود های فضاییشون عکس میگرفتن و من بهشون میگفتم اینکارو نکنید چون بقیه فکر می کنند همه می تونند اینقدر دانلود کنند)
    مسئله من با این دوستمون اینه که بعضی از حرف هایی که میزنه خلاف واقعیت هست و این باعث میشه کاربران گمراه می شن...باور کنید من اگه فکر منافع خودم بودم سکوت می کردم چون اینطور هم بهم انگ پشتیبان بودن بهم میزنن(که باور کنید تا این لحظه نه توی شاتل و نه هیچ ISP دیگه ای فعالیت نداشتم)و هم اگه مشتریان شاتل کمتر بشن کیفیت خدماتش بهتر میشه
    ولی شما ببینید ایشون میگن شاتل برای کسی خوبه که ماهی 1-2 گیگ دانلود داشته باشه...دلم می خواد عکس یکسال (یا 6 ماه) مصرفشو با شاتل بزاره ببینید همین دوستمون چه قدر دانلود کرده بعد هم میاد بد میگه از شاتل
    یا همین قضیه 8 سال مشترک بودن
    یا خوب بودن مخابرات(باور کنید هر بار که این جمله رو می خونم دلم میخواد با سر برم تو LCD لپتاپ )...آخه کدام آدم عاقلی می تونه از خدمات یک شرکت تقریبا دولتی جلوی شرکت های خصوصی دفاع کنه؟اونم شرکتی که در حال حاضر بیشترین سرعت نامحدودش 512 هست و ورشکسته هست!!!!اگه خودم با سرویس محدود و نامحدود مخابرات کار نمی کردم شاید قبول میکردم ولی باور کنید peace of shit برای خدمات این شرکت بهترین توصیفه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من خودم قبلا از شاتل سرویس داشتم محدود شدنش شانسی بود من سرویس 8 مگ ازش داشتم یه بار تا 30 گیگ هم محدود نمیشدم یه بار هم بعد از 23 گیگ دانلود محدود میشدم پشتیبانیش هم تنها چیزی که بلد بودن این بود که دوباره پول بده سرویس جدید بگیر یا 3 هفته اصلا دانلود شبانه نکن تا شاید محدودیت برداشته بشه من حتی یکبار که بعد از محدود شدن سه هفته هم دانلود نداشتم باز محدودیت برداشته نشد پشتیبانی هم میگفت ما کاری نمیتونیم کنیم محدودیت توسط سیستم اجرا میشه و کاری از دست ما برنمیاد شاتل در کنار صبانت و پارس انلاین مزخرفترین و دزدترین شرکت در ایران هست واقعا بر پدر و مادر این شرکتها و اونهای که تبلیغش میکنن لعنت

10. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

delete.........
    Last edited by k1ozil; 01-04-2015 at 19:19.

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من میخوام یه سرویس 512 مگ بگیرم با ترافیک 2 یا سه گیگ ماهیانه
    ولی میخوام حتما شبانه رایگان داشته باشه و کیفیت ارائه آی اس پی هم در کل خوب باشه
    محدوده سکونتم شرق تهران نزدیک متروی مدنی هست
    به نظر شما شاتل گزینه مناسبیه؟
    دوستان شاتل الان رایگان شبانه نداره دیگه؟ باید پنج تومن واسه هر ماه جدا پول داد؟ اینطور شنیدم

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اکو 8 مگ

14. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •