اینکه من چرا تخلیه نمی زنم حتما یه سرویسی از شاتل گرفتم که داره برام به صرفه از سرویس مخابرات در میاد و برای اون کاری که لازم دارم نیاز به ترافیک بالا ندارم اما اینکه من میام هزینه شبانه پرداخت می کنم چون دوست ندارم در بازه رایگان هم برای آپدیت های مربوط که اکثرها در ساعات کم ترافیک تر انجام میشه از من حجم کشیده بشه
ولی یه زمانیه شما خط شاتل رو واقعا برای مصرف کم نمی خوای و میخوای دانلود کنی اونجاست که شما سرویس 8مگ هم داشته باشی بعد از یکی 2شب سرعت میاد روی 16کیلو

اگر غیر از اینه بفرمایید
ما داریم آی پیمونو می زایم پینگمونو میزاریم حتی گفتم من 4صبح هم برای شما از خط مخابرات پینگ میزارم چون به گفته شما حجم دانلود میره بالا شبها پینگ خراب میشه ولی شما اصلاً حتی 1کلمه صحبت در مورد مدارکی که بنده میزارم نمی کین اصولا
بله حرف شما درباره سرویسهای نامحدود درسته بالاتر از 512به مشترکین جدید نمیده مخابرات ولی شما سرعت بالا داشته باشی مثل همین 2مگ جمع نمی کنه دیگه
منم رو هوا نگفتم کیفیت مخابرات از شاتل بهتره با مدرک گفتم که شما 1کلمه هم جواب بنده رو در اون بخش ندادی
خیلی علاقه مند بوید همزمان برات پینگ شاتل هم میزام ببین اصولا 8.8.8.8 رو زیر 150میندازه یا نه وقتی خط مخابرات داره همون پینگ رو برمیگردونه 110 .
شاتل هم در صورتی برای مشترک خوبه که کلا بخواد ماهی 1-2گیگ مصرف کنه وگرنه نه نامحدودی روش وجود خارجی داره اصولا نه پینگ خیلی WoW داره!
من اینو به شما ثابت کردم شما دوست نداری قبول کنی
بنده هم بحثو همین جا تموم می کنم چون شما حتی 1مدرک هم نذاشتی برای حرفهایی که میزنی و تعصبی ک هروی شاتل داری

و من الله توفیق