وقتی بالای گوشی E نشون میده یعنی به GPRS وصل هستیم و وقتی که G نشون میده یعنی نسل سوم فعاله. درسته این حرف؟ اون E و G چه معنی میدن؟
وقتی بالای گوشی E نشون میده یعنی به GPRS وصل هستیم و وقتی که G نشون میده یعنی نسل سوم فعاله. درسته این حرف؟ اون E و G چه معنی میدن؟
G >>>GPRS
E >>>EDGE (نسل دوم)
3G یا H یا H+>>(نسل سوم)
کسی میدونه 3جی همراه اول تو اراک چه موقع راه اندازی میشه؟بابا مردیم از دست ایرانسل دزد![]()
به نظر من که جفتش رو امتحان کردم تو تهران ... ایرانسل با اینکه قیمتش افتضاحه ولی عملکردش بهتره
جایی که من هستم با مخابرات 400 متر فاصله داره اما همراه اول همش قطع و وصل میشه و خیلی اوقات 3g نیست
ضمن اینکه تو بحث سرعت خیلی خوبه ... اما باهاش نمیتونم تو وایبر حتی یه عکس رو باز کنم و فقط عکسهای صفحه اول برنامه رو باز میکنه و وقتی روش میزنی که لود کنه ... لود نمیشه ... اما تو ایرانسل به راحتی لود میشه ...
حسابی گیج کننده شده ....
این به این علت هست که احتمالا گوشی شما force 3G نداره یا روی اون نذاشتین . به همین علت دائم بین نسل دون و سوم سوییچ میشهبه نظر من که جفتش رو امتحان کردم تو تهران ... ایرانسل با اینکه قیمتش افتضاحه ولی عملکردش بهتره
جایی که من هستم با مخابرات 400 متر فاصله داره اما همراه اول همش قطع و وصل میشه و خیلی اوقات 3g نیست
ضمن اینکه تو بحث سرعت خیلی خوبه ... اما باهاش نمیتونم تو وایبر حتی یه عکس رو باز کنم و فقط عکسهای صفحه اول برنامه رو باز میکنه و وقتی روش میزنی که لود کنه ... لود نمیشه ... اما تو ایرانسل به راحتی لود میشه ...
حسابی گیج کننده شده ....
"چی خبر"
عرضم به حضورت بنده از فرودگاه شهید هاشمی نژاد تا میدان تلوزیون 3g روشن آنتن داشت تا 2مگ هم سرعت داشت حدودا
ولی دیگه هرچی دو روبر بلوار وکیل آباد و پارک و معلم و... اصن هیییییییییییییییچ ، گلاب به روت اصن ر...
دقیقا همراه اول توی مشهد ، برعکس ایرانسل پوشش داده ، یعنی ایرانسل از غرب شروع کرده به پوشش ولی همراه اول از شرق پوشش داده شهر را...
یک مورد دیگه هم اینکه هر جایی که مرکز تلفن ثابت هست ، قطعا تحت پوشش 3g همراه اول است.
من تحت پوشش هستم ولی دیتا ندارم نمیدونم مشکل از چی هست
سلام
اگه تازه راه اندازی شده پس هنوز لانچ نشده به درستی
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)