همراه اول یه جاهایی از شهر اصفهان داره یه کارهایی میکنه نتیجه: عیب از تنبلی خود ایرانسله نه مسولین شهر
![]()
همراه اول یه جاهایی از شهر اصفهان داره یه کارهایی میکنه نتیجه: عیب از تنبلی خود ایرانسله نه مسولین شهر
![]()
سیم کارتم ایرانسل بود تست سرعت نگرفتم
Last edited by meshkiposh2200; 21-08-2014 at 21:45.
حالا ببینیم همین بسته ها میمونه یا نه . از نمونه وایمکسش دیدیم چطور بوده
بعدشم من خودم تو مسافرت از بسته استفاده میکنم بقیه موارد هم خونه خط هشت مگ دارم و محل کار هم ۱۰ مگ با ترافیک اضافه گیگی ۴۰۰ تومن .
بعدشم کیلوبایت ازاد بدرد ایمیل چک کردن و اینترنت بانک میخوره و چند تا بازدید معمولی از سایت ها و وایبر
تا دیروز پریروز که بالای 4 مگ میداد .اگه پینگ بالاتر رفته احتمالا به خاطر افزایش کاربراست و گرنه خود ایرانسل محدودشون کرده که فکر میکنم دومی دلیلش باشه
فعلا که برا ما محدودیتی در کار نیس!! ولی سرعت دانلودم از 1.8 مگ به 1 مگ تنزل پیدا کرده !! به علت کثرت یوزر ها
محتوای مخفی: عکس
امیدوارم که همه جای ایران همچین سرعتی باشه !! چون واقعا نت همراه خیلی به درد من میخوره و الان از این بابت دیگه مشکلی ندارم !! ولی قبلا همش برام دردسر بود که چی استفاده بکنم !!
مشالا چه دانلوداي سنگيني...همين دوستان نميزارن سرعت به ما برسه لول
به نظرم سرعتا همين بمونه چون الان ديگه بعيده كسي باشه ك از نسل 2 استفاده كنه مگر خود ايرانسل محدود كنه
دانلود من تا 4 روز پيش ك 600 بود فردا دوباره بسته ميخرم تست ميكنم
راستي چيكار كرديد ك idmتون اونقدر تعداد پارتاش زياده؟؟!!!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
کسی نمیتونه کمک کنه ؟
احتمالا به خاطر رومینگ داره اینجوری جابجا میشه !! و اون آنتن قوی تر شاید مال رومینگ هست که نمیره رو اون !! یا هر 3 تا BTS مال ایرانسله؟؟
پهنای باند BTS محله ما فاجعه به تمام معناست !! با اینکه فول انتنم سرعت و پینگ افتضاح ! ولی پوشش دهی خیلی خوب شده تا 1-2 هفته پیش به زور 1 انتن میداد الان انتن فول شده
محتوای مخفی: speedtest
Last edited by porya_spy; 21-08-2014 at 23:59.
دلیلش هرچی باشه دست شما نیست، از تنظیمات شبکشونه، ممکنه نزدیکه ظرفیتش پر باشه! یا هرچی دیگه
قدیما یه اپ برای سیمبیان بود میشد دستی انتخاب کرد به چی وصل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)