تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 168 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هاشم بیگ زاده مدافع همیشه مصدوم و مازاد و 32 ساله استقلالی ها جدیدترین گزینه ای است که پرسپولیسی ها برای خرید در نقل و انتقالات با او وارد مذاکره شده اند.

گزینه ای عجیب که پس از مدت ها مذاکره با بازیکنانی چون میثم مجیدی، حیبیب گردانی، احسان حاج صفی، میلاد محمدی، ضرغام اسماعیل و... مطرح شده است.

پرسپولیسی ها که چندین روز وعده انفجار یک بمب در نقل و انتقالات را به هوادارنشان داده بودند سرانجام به قول خود عمل کردند اما گویا چاشنی این بمب در باشگاه خودشان کار گذاشته شده و بیشتر شباهت به بمب خنده داشته است.

رسیدن به گزینه همیشه مصدومی که مدت هاست حتی از بالاترین سطح خودش هم دور شده آن هم در شرایطی که مالک باشگاه استیل آذین هزینه های انتقال مدافع تیم ملی عراق به پرسپولیسی ها را تقبل کرده و با مخالفت مسئولان پرسپولیس روبرو شده بیش از پیش عجیب به نظر می رسد.

انتقال بازیکن مازاد استقلال به پرسپولیس که سال های سال سوژه خنده جوک ها و پیامک های پرسپولیسی ها بوده به این تیم بدون شک دور جدید اعتراضات هواداران پرسپولیس در برابر این باشگاه را کلید خواهد زد و این بار میزان خشمی بین آنان ایجاد می کند که با وعده های کوتاه مدت و گفتگوی رو در رو هم از بین نخواهد رفت.

===================

گل محمدی در مورد پیوستن مسلمان به پرسپولیس و صدور رضایتنامه افزود: این مساله بین باشگاه و بازیکن است و من دخالت زیادی ندارم. این توافق باید بین مسلمان و باشگاه ذوب صورت بگیرد. باشگاه ذوب آهن یک پیشنهاد نیز کرده که هنوز مورد توافق قرار نگرفته و آن هم این است که مسلمان یک فصل دیگر با ذوب آهن تمدید کند و آن وقت می تواند بدون هزینه و به طور قرضی به پرسپولیس برود اما در لیست ذوب آهن باشد ما موافقت خودمان را راجع به این قضیه اعلام کرده ایم اما این پیشنهاد مورد موافقت مسلمان قرار نگرفته و همانطور که گفتم رفتن ذوب آهن به توافقات بین دو باشگاه ذوب آهن و پرسپولیس برمی گردد.

====================

بازیکن فصل گذشته استقلال خبر داد که انتقالش به تیم پرسپولیس منتفی شده است.

هاشم بیک زاده در واکنش به مذاکراتش با باشگاه پرسپولیس برای انتقال به جمع سرخ‌پوشان در اینستاگرام نوشت: ببخشید اگر ناراحت‌تان کردم، اما صحبت کوتاهی با مدیر برنامه هایم داشتم و این موضوع منتفی شده است. برای شما و تیم محبوب‌تان، پرسپولیس آرزوی موفقیت می کنم.

خودشون از عواقب کار با خبر بودن !!
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 08-07-2015 at 19:01.

2. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

یه عمری استقلالو له خاطر هاشم مسخره میکردیم
    خدایی میومد پرسپولیس چطوری تو رو رفیقام نگاه میکردم
    احتمالا انتقال مسعود شجاعی هم قطعی شده باشه
    بازیکن بدی نیست ولی خوب تو تیم ملی که خیل رو اعصابه
    فکر کنم در حد لیگ ایران باشه ولی خوب بازیکن شاخصی نیست الان

4. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

=====================

سامان آقازمانی در یک فضای تقریبا عمومی ادعا کرده است پرویز مظلومی به او پیشنهاد داده تا به استقلال برود.

به گزارش خبرآنلاین؛ سامان آقازمانی بازیکن سابق پرسپولیس بعد از چند فصل بازی در راه اهن و یک فصل بازی در لیگ ارمنستان ، درحالی که همراه با تیم ملی دانشجویان به کره جنوبی سفر کرده ، می گوید از مربی استقلال پیشنهاد دارد تا به تیم آبی پوش بپیوندد. آقازمانی که هیچ گاه در پرسپولیس هم وزنه ای قابل اتکا نشد و در تیم راه آهن علی دایی هم خیلی درخشان نبود تا ناچار به بازی در لیگ ارمنستان شود ، حالا درحالی در یک گروه تلگرامی از پیشنهاد پرویز مظلومی سخن گفته است که مظلومی به دلیل داشتن بازیکنانی مثل امید ابراهیمی ، روزبه چشمی و محمدرضا خرسندنیا دیگر نیازی به جواد نکونام ، کاپیتان پیشین تیم ملی ندارد . اینکه آیا واقعا مظلومی به این بازیکن پیغام داده یا اگر هم پیعام داده ، چنین بازیکنی را به چه دلیلی می خواهد ، پرسشی است که باید سرمربی استقلال پاسخگویش باشد.

خطر بیگ زاده از بیخ گوش ما گذشت

خدا اینو واسه استقلالی ها به خیر کنه
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 08-07-2015 at 21:56.

6. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بر طبل شادانه بکوب

بهترین عیدی رو پیشاپیش عیدسعیدفطر بهمون دادی آقاهاشم، از صبح لرز این خبر توی چهارستون بدنم افتاده بود

8. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

به دلیل در گذشت دایی آقای عبدی و عارضه قلبی آقای چلنگر، آقای طاهری نقل و انتقالات را تا اطلاع ثانوی تعطیل کرد

محتوای مخفی: . 
    مترجم سرمربی پرسپولیس که مدتهاست دچار عارضه قلبی شده از پرسپولیس خداحافظی خواهد کرد.رضا چلنگر که مدتی است با بازگشت برانکو ایوانکوویچ به ایران به عنوان مترجم او را همراهی کرده به علت مشکل قلبی که مدتهاست گریبانگیرش شده نه تنها همراه با سرخ پوشان راهی ترکیه نخواهد شد بلکه قصد دارد از پرسپولیس نیز خداحافظی کند.او هفته قبل به پزشک معالجش مراجعه کرد و پزشک او تاکید داشته باید از استرس دور بماند.

چلنگر این موضوع را به برانکو و طاهری منتقل کرده و 3 مترجم نیز به باشگاه معرفی کرده تا با نظر برانکو یکی از این مترجمین جانشین او شوند.

=============

طاهری : تقریبا 99.9% تیم تکمیل شد !
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 09-07-2015 at 13:46.

10. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برانکو: تیم من کامل نیست و هنوز بالانس نشده است

وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: متأسفانه مشکل ما همچنان کامل نشدن تیم است و همین مسئله باعث شده که تیم در حال حاضر بالانس نباشد.
    به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، برانکو ایوانکوویچ که امروز (پنجشنبه) برای پیگیری کارهای مربوط به تیمش در باشگاه پرسپولیس حاضر شده بود، اظهار داشت: ما تمرینات‌مان را دنبال می‌کنیم و از وضعیت بازیکنانی که در تمرین حضور دارند، بسیار، بسیار راضی هستم. آنها به نحو احسن تلاش خود را می‌کنند و تمام خواسته‌های مرا در تمرین برآورده کرده‌اند.
    مشکل ما همچنان کامل نشدن تیم است
    وی افزود: متأسفانه مشکل ما همچنان کامل نشدن تیم است و همین مسئله باعث شده که تیم در حال حاضر بالانس نباشد. ما در این شرایط تمرینات خود را دنبال می‌کنیم و من فقط از وضعیت بازیکنانی که در تمرین هستند راضی بوده و از آنها بابت تلاش‌شان تشکر می‌کنم.
    مگر می شود از داشتن بازیکنی چون رضاییان راضی نباشید؟!
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اینکه از بازیکنان جدید تیمش راضی است یا نه، یادآور شد: مگر می‌شود بازیکنی مثل رامین رضاییان با این همه سابقه خوب و در سطح ملی در تیم شما باشد و از او راضی نباشید. رضائیان بسیار با انگیزه تمرین می‌کند تا حدی که وقتی تمرین تمام می‌شود از همه ناراحت‌تر است که چرا تمرین به اتمام رسیده است.
    سخت به دنبال بازیکن جانشین برای محمد نوری هستیم
    برانکو در پاسخ به این پرسش که تیمش به دنبال از دست دادن محمد نوری چطور می‌خواهد یک هافبک بازیساز جذب کند، تصریح کرد: در حال حاضر سخت به دنبال بازیکن جانشین برای محمد نوری هستیم. هرچند که الان دیر شده است اما باید هرچه سریع‌تر بازیکن مدنظرمان را در پست‌هایی که نیازمند هستیم، جذب کنیم.
    امیدوارم که تا روز یکشنبه تیم‌مان کامل شود
    وی درباره اردوی تیمش که از روز یکشنبه در ترکیه آغاز خواهد شد، تصریح کرد: خیلی امیدوارم که تا روز یکشنبه تیم‌مان کامل شود و بتوانیم با کلیه نفرات به این اردو برویم. این مسئله خیلی اهمیت دارد. ما فقط در این اردو فرصت داریم که تا در کنار هم بوده و هرچه سریع‌تر بازیکنان با هم هماهنگ شوند.
    اگر تیم نتیجه نگیرد، مربی مقصر است
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به اینکه آیا او در آینده به خاطر دیر بسته شدن تیمش به دنبال بهانه‌گیری نخواهد بود، خاطرنشان کرد: تا حالا شما از من توجیه شنید‌ه‌اید؟! طبیعی است هر وقت که تیم نتیجه نگیرد، همیشه مقصر مربی است و این یک واقعیت است.
    برای جذب بازیکن ۲۰ روز است که به باشگاه می‌آیم و می‌روم
    برانکو در پاسخ به این پرسش که‌ آیا شما به خاطر دیر بسته شدن تیم به باشگاه اعتراض کرده‌اید یا نه، خاطرنشان کرد: من ۲۰ روز است که به باشگاه می‌آیم و می‌روم و بر این مسئله تأکید می‌کنم اما جذب بازیکن کار ساده‌ای نیست. یک بازیکن برای مذاکره به باشگاه پرسپولیس می‌آید و در خصوص او تبلیغات زیادی می‌شود، همین بازیکن به یک باره فردای آن روز سر از تیم دیگری در می‌آورد. متاسفانه این اتفاق بارها در فصل نقل‌وانتقالات رخ داد.
    در جناح چپ به دنبال بازیکن مدنظرمان هستیم
    وی در خصوص اینکه ضعف تیمش در جناح چپ را به چه شکل برطرف خواهد کرد، عنوان کرد: ما در این پست به دنبال بازیکن مدنظرمان هستیم. من هرگز از بازیکنی اسم نمی‌آورم و این کار را نکرده و نخواهم کرد.سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره مذاکره باشگاه پرسپولیس با رضا قوچان‌نژاد و مسعود شجاعی نیز افزود: همانطور که گفتم من در مورد بازیکن خاصی اسم نمی‌برم. هر وقت با بازیکنی قرارداد امضا کردیم در مورد او صحبت خواهم کرد.
    احتمال غیبت چلنگر در اردوی ترکیه
    برانکو درباره اینکه گفته می‌شود شاید رضا چلنگر به خاطر کسالتی که دچار آن شده نتواند در اردوی ترکیه پرسپولیس را همراهی کند، گفت: هنوز چیزی مشخص نیست. در روزهای آینده این مسئله مشخص خواهد شد.
    هرگز حضور خبرنگاران در کنار تیمم را منع نمی‌کنم
    وی در پاسخ به این پرسش که آیا او با حضور خبرنگاران در اردوی پرسپولیس در ترکیه مخالفت کرده است، تأکید کرد: من هرگز حضور خبرنگاران در کنار تیمم را منع نمی‌کنم و در مورد آنها با باشگاه‌ هم صحبتی نکرده‌ام.
    با حضور تیم‌های ایرانی در کمپ تیمم مخالفم
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر اینکه با حضور تیم‌های ایرانی در محل اردوی تیمش در ترکیه مخالف است، ادامه داد: مسئله حضور تیم ایرانی در کمپ تیم ما در ترکیه جدا از حضور خبرنگاران در اردوی تیم است. من با این مسئله مخالف هستم. ما وقتی در کمپی هستیم باید زمین‌های کمپ در اختیار تیم ما باشد و هر وقت قصد تمرین داشتیم با مشکل زمین مواجه نشویم.برانکو در واکنش به این سوال که آیا تیمش در فصل آینده هجومی بازی خواهد کرد یا نه، گفت: اجازه دهید فصل شروع شود و بعد در مورد این مسئله صحبت می‌کنیم.
    دروازه‌بانی دیگر می‌خواهیم
    وی در پایان درباره اینکه تیمش همچنان به دنبال دروازه‌بان است یا نه، خاطرنشان کرد: در حال حاضر فقط دو دروازه‌بان داریم و به دنبال دروازه‌بان دیگری هستیم.
    پ.ن:چه عجب این پروفسور یکبار مصاحبه کرد و از وضعیت نقل و انتقالات و خوب بسته نشدن تیمش گله کرد

واقعن برا محمد نوری متاسفم با این که میدونست تو لیست برانکو هست خیر سرش یکم مهلت نداد زود رفت با تیم قطری قراردادش نهایی کرد تا به پولش برسه آقای کاپیتان
    Last edited by clau; 09-07-2015 at 13:43.

12. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: عملکرد ضعیف سرخ پوشان در نقل و انتقالات سبب ترس بازیکنی مثل ضرغام اسماعیل از حضور در ایران می شود.

محتوای مخفی: 3 
    مهرداد میناوند مدافع اسبق تیم فوتبال پرسپولیس در مورد شرایط این روزهای سرخپوشان تهران اظهار داشت: متاسفانه شرایط وخیمی برای پرسپولیس در حال شکل گیری است. هر بازیکنی که مدیران باشگاه قصد جذبش را دارند سر از تیم‌های دیگر در می آورد در این اوضاع و احوال وقتی برانکو حرف از برآورده شدن 80 درصد خواسته‌هایش می‌زند هر فوتبال دوستی مشکوک می شود. این گونه صحبت کردن نشان می دهد پرسپولیسی‌ها امسال نیز مانند فصل قبل عزم خود را برای سقوط نکردن جزم خواهند کرد. من از سیاست مسئولان چیزی متوجه نمی‌شوم ولی امیدوارم دیگر شاهد اشک ریختن مشتاقان و دلسوزان محبوب ترین تیم آسیا نباشیم.

وی افزود: ضعیف ترین پرسپولیس تاریخ در حال شکل گیری است چرا که عملکرد این تیم در فصل نقل و انتقالات گویای خیلی از واقعیات است، پرسپولیس با این اوصاف هیچ شانسی برای قرار گرفتن در جمع مدعیان نخواهد داشت.

میناوند در خصوص اعتراض هواداران تصریح کرد: به دوستداران پرسپولیس حق می دهم که از این شرایط اسفناک گله‌مند باشند، جالب اینجاست که برخی از بزرگان و پیشکسوتان حاضر در هیئت مدیره از اعتراض به حق هواداران ناراحت شده و آنها را دعوت به صبر و آرامش می کنند .من از این عزیز سوالی دارم، اگر پیشکسوتان و هواداران پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات که به نوعی مهم ترین روزهای سال است عملکرد ضعیف مدیران را نقد نکنند، درصورتیکه تیم از لحاظ نتیجه گیری با ضعف مواجه شود، انتقاد آنها کار عبث و بیهوده‌ای نیست؟ پس باید به مدیران پرسپولیس تلنگر زد که به بسته شدن تیم سبب تکرار نتایج ضعیف خواهد شد، به هر حال من فکر می کنم مدیران به خواب رفته پرسپولیس را نمی‌توان بیدار کرد، با این نابسامانی‌ها اگر هواداری به پرسپولیس این فصل امید ببندد کار اشتباهی کرده است.

وی در رابطه با بی میلی برانکو برای جذب سید جلال حسینی تصریح کرد: اختیارات فنی پرسپولیس با برانکو است و در صورت عدم نتیجه گیری وی باید پاسخگو باشد، بنابراین باید به این مربی خوب وقت داد تا با وجود این بازیکنان تفکرات فنی خود را در پرسپولیس پیاده کند. اما در مورد جلال حسینی که با مردانگی از پیشنهاد استقلال گذشت و تعصب خود را به پیراهن پرسپولیس نشان داد، می شد با انجام مذاکراتی مسئله را به خوبی به پایان رساند و با حرفه‌ای گری اعتراض هواداران را کاهش داد.

میناوند در ارتباط با اینکه مدافع عراقی مد نظر پرسپولیس این تیم را در اولویت‌های پایانی خود قرار داده است، گفت: رفتارهای خارج از اصول حرفه ای مدیران باشگاه پرسپولیس سبب شده ضرغام اسماعیل در مورد تیم بزرگ پرسپولیس این گونه صحبت کند. نپرداختن به موضوع مبلغ قرارداد و بد رفتاری کردن در قبال بازیکن خارجی سبب می شود تا به این بازیکن حق بدهیم که از حضور در پرسپولیس نگران بوده و بترسد که با او هم به مانند سایر بازیکنان برخورد کنند. پرونده‌های قطور باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی فیفا قابل کتمان نیست و هر بازیکنی بخواهد با این باشگاه مذاکره کند مطمئنا با آمار داشتن از شکایت ها پای میز مذاکره نمی نشیند.

او در پایان تاکید کرد:عملکرد سالهای اخیر ما سبب وحشت بازیکنان خارجی در بستن قرارداد می شود. مطمئن باشید با این وضعیت در فصل جدید نیز به پرونده‌های شکایت علیه باشگاه پرسپولیس افزوده خواهد شد.

==================

دروازه بان تیم فوتبال نساجی قائم شهر برای مذاکره با مدیران پرسپولیس ساعتی دیگر وارد این باشگاه می شود.

برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص جذب دروازه بان سوم تاکید دارد از این رو سعید ابراهیم پور دروازه بان تیم فوتبال نساجی قائم شهر ساعتی دیگر برای مذاکره با مدیران پرسپولیس به این باشگاه می رود تا در صورت توافق در لیگ پانزدهم یکی از سه دروازه بان پرسپولیس باشد.

در حال حاضر سوشا مکانی و قدیمی دو دروازه بان پرسپولیس هستند.

====================

حسین هدایتی که بارها از شرایط مدیریتی پرسپولیس انتقاد کرده بود و آخرین بار گفته بود به جای کمک به این تیم ترجیح می دهد وام ازدواج و جهیزیه به جوانان بدهد ، دوباره می خواهد به پرسپولیس پول بدهد.

حسین هدایتی تاجر پرسپولیسی که اهلیتش برای خریدن ایین تیم تائید نشد و نتوانست مالک تیم باشد ، بعد از اینکه اعلام کرد حاضر نیست به این تیم کمک کند وگفت از این پس وام ازدواج می دهد که ثوابش بیشتر است ، باز می خواهد در کمک به پرسپولیس سهمی داشته باشد. اینکه او در این دو ماه چقدر وام ازدواج داده را خودش می داند چون در مدت مشابه ، وزارت ورزش و جوانان به دلیل مشکلات مالی دولت نتوانسته است کمکی به جوانان در لیست ازدواج کند و خیلی از اهالی فوتبال آن گفته هدایتی را طعنه ای به وزیر ورزش دولت می دانستند که اهلیتش برای پرسپولیس داری را رد کرد اما تشکیلاتش حتی در پرداخت وام های ازدواج جوانان توانایی نداشت. بعد از این گفته های هدایتی این طور پیش بینی می شد که او دیگر قصد همکاری با پرسپولیس را ندارد. خیلی زود اما او هفته قبل به طاهری برای همکاری کمک به تیم پیغام داده و تماسی داشته است. تماسی که با پاسخ منفی باشگاه مواجه شده است!

=====================

برانکو ایوانکوویچ درباره پیشنهاد به قوچان نژاد طوری سخن می گوید که انگار ممکن است او به این تیم بیاید.

رضا قوچان نژاد سال بعد را در لیگ قطر بازی نمی کند. او البته بازیکن تیم چارلتون انگلیس است اما مجالی برای بازی نخواهد داشت و بحث انتقالش به لیگ دوی اسپانیا هم وجود داشت اما هنوز این انتقالا اتفاق نیفتاده است و رضا فاضلی مدیر برنامه های بازیکنان ایرانی سرشناس که این روزها در قطر است ، تصمیم گرفته تا به دیگر پیشنهادهای بازیکنانش هم فکر کند. یکی از این پیشنهاد ها البته پیشنهاد پرسپولیس است به دو بازیکن او. یکی به مسعود شجاعی تا بیاید و جای محمد نوری را بگیرد و دیگری هم گوچی است که جای خالی یک فوروارد گلزن برای پرسپولیس را پر کند. گوچی که همیشه بهترین گزینه برای بازی در تیم های با تاکتیک دفاعی است ، می تواند بهترین گزینه برای تیم برانکو باشد که عادت دارد بسته بازی کند . برانکو می گوید نمی خواهد از کسی اسم ببرد اما به یک مهاجم سرشناس فکر می کند و منتظر بسته شدن قراردادش است .

این درحالی است در نیم فصل لیگ قبل هم بحث آمدن گوچی به پرسپولیس مطرح شد اما او چندی قبل گفت این پیشنهاد هیچ وقت به طور جدی برایش مطرح نشد که بخواهد برایش پاسخی داشته باشد.
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 09-07-2015 at 18:19.

14. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تیم فوتبال پرسپولیس همنام قائم‌شهری خود را در دیداری دوستانه با شکستی پرگل بدرقه کرد.

طرفداری- تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز در دیداری دوستانه در درفشی‌فر با نتیجه 4 بر صفر مقابل پرسپولیس قائم‌شهر به برتری رسید.
    در ترکیب اولیه پرسپولیس سوشا مکانی ، محسن بنگر ، رامین رضائیان ، لوکا ماریچ ، بابک حاتمی ، مهرداد کفشگری ، کمال کامیابی نیا، فرشاد احمدزاده ، هادی نوروزی ، امید عالیشاه ، و مهدی طارمی به میدان رفتند .
    این دیدار تا پایان نیمه اول با گل‌های فرشاد احمدزاده از روی یک شوت دیدنی و امید عالیشاه که با یک پاس عالی از سوی مهدی طارمی در موقعیت تک به تک قرار گرفته بود و با گل زنی مهدی طارمی با نتیجه 3 بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.
    در آغاز نیمه دوم محمد شعبانی، رضا خالقی فر، علی علیپور و میلاد کمندانی به ترتیب جایگزین سوشا مکانی ، فرشاد احمدزاده ، مهدی طارمی و هادی نوروزی شدند. در دقیقه 53 امید عالیشاه با فرار زیبا از منطقه چپ پا به توپ وارد محوطه جریمه شد و با یک بغل پای دقیق توپ را وارد دروازه پرسپولیس قائمشهر کرد.
    در دقیقه 67 محمد رحمتی به جای امید عالیشاه وارد میدان شد
    این بازی با نتیجه 4 بر صفر به سود سرخپوشان به پایان رسید.

خب پس مشخص شد که فرشاد احمدزاده قراره پلی میکر باشه. بابک حاتمی هم ظاهرا قراره در مواقع اضطراری چپ بزنه.
    امید عالیشاه +++++
    Last edited by mojtabaivi; 09-07-2015 at 20:07.

16. 3 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تیم فوتبال پرسپولیس همنام قائم‌شهری خود را در دیداری دوستانه با شکستی پرگل بدرقه کرد.

طرفداری- تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز در دیداری دوستانه در درفشی‌فر با نتیجه 4 بر صفر مقابل پرسپولیس قائم‌شهر به برتری رسید.
    در ترکیب اولیه پرسپولیس سوشا مکانی ، محسن بنگر ، رامین رضائیان ، لوکا ماریچ ، بابک حاتمی ، مهرداد کفشگری ، کمال کامیابی نیا، فرشاد احمدزاده ، هادی نوروزی ، امید عالیشاه ، و مهدی طارمی به میدان رفتند .
    این دیدار تا پایان نیمه اول با گل‌های فرشاد احمدزاده از روی یک شوت دیدنی و امید عالیشاه که با یک پاس عالی از سوی مهدی طارمی در موقعیت تک به تک قرار گرفته بود و با گل زنی مهدی طارمی با نتیجه 3 بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.
    در آغاز نیمه دوم محمد شعبانی، رضا خالقی فر، علی علیپور و میلاد کمندانی به ترتیب جایگزین سوشا مکانی ، فرشاد احمدزاده ، مهدی طارمی و هادی نوروزی شدند. در دقیقه 53 امید عالیشاه با فرار زیبا از منطقه چپ پا به توپ وارد محوطه جریمه شد و با یک بغل پای دقیق توپ را وارد دروازه پرسپولیس قائمشهر کرد.
    در دقیقه 67 محمد رحمتی به جای امید عالیشاه وارد میدان شد
    این بازی با نتیجه 4 بر صفر به سود سرخپوشان به پایان رسید.

خب پس مشخص شد که فرشاد احمدزاده قراره پلی میکر باشه. بابک حاتمی هم ظاهرا قراره در مواقع اضطراری چپ بزنه.
    امید عالیشاه +++++
    من که به بابک حاتمی اعتماد ندارم چه در چپ و چه در راست !

به نظرم کفشگری شاید بهتر باشه در جناح چپ.

=============

راستی گل چهارم رو کی زده ؟؟

بین علما اختلاف نظر افتاده

=============

پر افتخار ترین تیم دهه 60 با تکرار عنوان قهرمانی به عنوان پنج سال :

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 09-07-2015 at 21:11.

18. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من که به بابک حاتمی اعتماد ندارم چه در چپ و چه در راست !

به نظرم کفشگری شاید بهتر باشه در جناح چپ.

=============

راستی گل چهارم رو کی زده ؟؟

بین علما اختلاف نظر افتاده
    کفشگری به نظرم اون سرعت لازم رو واسه کناره ها نداره

مگه به جز عالیشاه روایت دیگه ای هم هست؟!

20. 2 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •