دوستان من تایپیک رفع مشکلات نصب فیفا 15 رو پیدا نکردم
مشکل کرک دارم. کسی کرک سالم و تست شده داره لینک بده ؟
لطفا نقل قول کنین اگه ج دادین. ممنون
یه برنامه ای تو یکی از تاپیک های همین سایت (تبدیل دسته معمولی به دسته ایکس باکس ) گذاشته بودن که میشه این مشکلات و حل کرد و دسته رو تنظیم میکنی و سه تا فایل خروجی میده که باید کپی بشه تو محل نصب بازی ، ولی فایل ها رو که کپی کردم بازی دیگه اجرا نمیشد
یعنی با دست معمولی هیچ راهی واجود نداره که بشه فیفا با تمام مخلفات داشت ؟؟؟!!!!
اگر واقعا میخوای فیفا را چند سال بازی کنی پیشنهاد میکنم یک دسته ایکس باکس وان تهیه کن و با کابل به پی سی متصل کن و نهایت استفاده را ببر... بهترین گیم پد های موجود در بازار لاجتیک و ریزر هست که مناسب ترین قیمت شامل گیم پد های لاجتیک میشه به صورت با سیم و بیسیم در بازار میتونی تهیه کنی...
آقا اگه ممکنه یکی در مورد مراحل نصب برای پی سی توضیح بده ؟
5 تا آپدیت اومده هرکدوم 100 مگ 200 مگ
برای راه اندازی حتما باید اونا رو دانلود کنم ؟ چون الان با کرک ورژن 3 بازی برام بالا نمیاد. یه ارور به زبان چینی یا ژاپنی میده![]()
خبلی خوبم می شه
گیم پد خریدم به قیمت ناقابل 20 هزارتومن 360 درجه ش کامل کار می کنه همه چیش تکمیل فقط دکمه شوت و پاس و سانتر
اینجور چیزا جابه جا بود که توی تنظیمات خود بازی درستش کردم الانم مشکلی ندارم
مارکش چیه داداش ?
پست قبلیمم اگه میدونی جواب بده لطفا
حدس می زنم البته مطمئن نیستم مشکلی که خیلی ها دارن با گیم پد به خاطر کرک بودن فیفا هست،سه تا گیم پد با مارک متفاوت تست کردم باهاش
سه تاشون 360 درجه ش کار می کرد و تمام اسکیل ها رو می تونستم باهاشون بزنم فقط دکمه هاش جا به جا بود که با یکم حوصله از توی تنظیمات
داخل بازی درستش کردم سه تا گیم پد هم از این چینی ها بودن .در مورد پست قبلیت هم کرک شده بازی نکردم چون سی پی یو سیستمم رو پشتیبانی نمی کرد
از سی دی کی اشتراکی استفاده می کنم
منم هیچ مشکلی ندارم باهاش از مارک فراسو هم استفاده کردم و مشکلی با 360 درجه نیست
فقط حتما مود دسته باید روشن باشه تا اون کار بده
حتما باید آپدیت اول تا چهارم نصب بشه و بعد کرک رو بریزین
اگه نشد یعنی کرک با سی پی یو شما سازگاری نداره
p 3 0 d o w n l o a d . c o m/fa/entry/57276
فاصله ها رو بردار![]()
Last edited by reza4024; 22-06-2015 at 15:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)