من زنگ زدم نمایندگی لب تاپم (لوتوس) برای آپدیت 8.1. بهم گفتن که از طریق Windows Update کنترل پانل هم میشه 8 را به 8.1 بروز کرد. میشه؟؟؟
من زنگ زدم نمایندگی لب تاپم (لوتوس) برای آپدیت 8.1. بهم گفتن که از طریق Windows Update کنترل پانل هم میشه 8 را به 8.1 بروز کرد. میشه؟؟؟
اره میشه اگه اصل باشه راستی دوستان اونایی که بدون لمسی دارند چند ساعت شارژ نگه میداره ؟؟؟
حداقل 3ساعت....بين 3تا 4ساعت
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظرشما n56 بیشتر طرفدار داره یا n550 ؟!
سلام دوستان
بچه ها تو سایت دی جی کالا این لپ تاپو گذاشته..بعد زده تخفیف.. بعد یه تایمر داره که به ساعت من فقط 2 ساعت مونده تا تموم شه
اون تیمر واسه چیه؟ یعنی بعد دو ساعت اون تخفیف از بین میره یا اون هدیه ی همراهش از بین میره؟من می خوام این لپ تاپو بگیرم به نظرتون از همین سایت بگیرم؟بع
د می خواستم بپرسم ازتون به نظرتون گارانتیش چیه؟.. زنگ زدم به خودشون که گفت تایم کاریشون تموم شده و باید فردا زنگ بزنم... تا فردا هم این تامیره میپره
گارانتیشو نوشته 2 ساله یکپارچه ایسوس( اواژنگ سازگار. ویستا).. به نظرتون کدوم یکی رو موجود دارن؟.... الان سفارش بدم واسم آواژنگ میفرستن یا ویستا یا سازگارررررررررررررررررررر ررررر؟.. یکی جواب بده لطفاس
یه سوال دیگه.. اگه امشب یا فردا سفارش بدم کی میاد دستم؟!..
بعد من 7 روز مهلت دارم کالا رو چک کنم و اگه سالم نبود برگردونمش!.. بعد اگه به تعطیلات عید برخرود کردم چی!؟.. نمیشه فرستاد؟!.. فرصت از بین میره!>؟!!
بعد یه سوال دیگه. اگه مثلا فردا زنگ زدم و گفت ویستا فقط داریم!.. ویستا بگیرم؟.. یعنی گارانتیش خوبه؟ در حد سازگار و اواژنگ هست؟
Last edited by Aref 69; 15-03-2014 at 21:36.
به نظر من شما بزار بعد از عید
اگه هم میتونی خودت برو از تهران بخر چون هر چقدر هم تخفیف بده کشیده روش پس یعنی ارزون تر گیر میتونی بیاری
بعد بخوره به تعطیلات دیگه اونا قبول نمی کنن .
گارانتیش معتبر هست خیلیا دارن ولی بزار بعد عید
پیشاپیش مبارکت باشه .![]()
1-بله تایمر تموم بشه تخفیف و هدیه میپره
2-دیجی کالا به نظر سایت مطمئنی میاد و من از دوستام هرکی تا حالا ازشون خرید داشته راضی بوده
3-گارانتی یکپارچه تا جایی که میدونم اگه لپ تاپ مشکلی پیدا کنه میتونید پیش هرکدام از شرکتهایی که ذکر شده ببرید و مشکلی نداره (این مورد را مطمئن نیستم )
بقیه موارد را نمیدونم فقط از گارانتی سازگار تجربه داشتم که خوب بوده ولی بقیه را نمیدونم
به نظرشما n56 بیشتر طرفدار داره یا n550 ؟!
.............
Last edited by Aref 69; 16-03-2014 at 17:44.
ممنون که جواب دادید
اخه تو عید یکم لپ تاپو لازم دارم.. بعدش ممکنه گرون تربشه و اینکه قبل عید حمل و نقل هم رایگانه
بعد حوصله ی تهران رفتنو ندارم.. فوقش 50 یا 100 تومن می خواد ارزون بشه فک کنم که 50 تومن هم پول کرایم میشه
امروز از دو سه جا تو شهرمون(گرگان) سوال کردم با همین کانفیگ دیجی کالا قیمت 4100 حدودا میدادن....
همین.. فردا زنگ میزنم این هفت روز که میخوره به تعطیلات رو میپرسمم
منون عزیز
1- مرسی.... من الان یه سفارش ثبت کردم.. ولی هنوز چیزی پرداخت نکردم... گذاشتم واسه فردا که اول زنگ بزنم در مورد تعطیلات و نوع گارانتیش سوال کنم
2-مرسی.
3-من امروز رفتم نمایندگی اواژنگ شهرمون و سوال کردم.. گفتن گارانتی یکپارچه ایسوس وجود نداره.. گفتن یکی دو سال پیش وجود داشت ولی الان وجود نداره و ما همچین چیزی قبول نمیکنیم و فقط گارانتی هایی رو قبول میکنیم که فقط آواژنگ باشن.....
شاید منظور از یکپارچه ی ایسوستوی دی جی کالا این باشه که گارانتی لپ تاپ ممکنه هر چی باشه و معلوم نیست که اواژنگه یا سازگار یا غیره... فردا میپرسم
ممنون
![]()
Last edited by Aref 69; 15-03-2014 at 23:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)