کی پیشرفت کرده بوده که حالا پسرفت کرده باشه ؟
100تا ازاین پسرفتا رو گذروندن
به تیم بدون تیم فقط5تازدن !!!!
محو محو محو محو نشه صلوات صلوات صلوات صلوات
کی پیشرفت کرده بوده که حالا پسرفت کرده باشه ؟
100تا ازاین پسرفتا رو گذروندن
به تیم بدون تیم فقط5تازدن !!!!
محو محو محو محو نشه صلوات صلوات صلوات صلوات
عکس/ زلاتان ابراهیموویچ در تمرینات قبل از بازی با ایران!
یعقوب کریمی جایگزین حاج صفی شد
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛در خبرهای منتشرشده از اردوی تیم ملی فوتبال بزرگسالان یعقوب کریمی دعوت شد تا جایگزین حاج صفی شود.
** یعقوب کریمی به تیم ملی فوتبال دعوت شد
کادر فنی تیم ملی از یعقوب کریمی بازیکن استقلال دعوت کرد که برای حضور در ادامه اردوی اروپایی تیم ملی به اروپا سفر کند.
قرار است این بازیکن در سوئد به جمع ملی پوشان اضافه شود.
تیم ملی فوتبال ایران ششم و یازدهم فروردین در دو دیدار دوستانه به مصاف شیلی و سوئد می رود.
** احسان حاج صفی امشب به تهران باز می گردد
دپارتمان تیم ملی اعلام کرد: در بدو ورود تیم ملی به اتریش، احسان حاج صفی از ناحیه پا درد داشت و بر همین اساس بنا به صلاحدید کادر فنی تمرینات خود را آغاز نکرد تا معاینات پزشکی وضعیت او را مشخص کند.
پس از بررسیهای کادر پزشکی تیم ملی مشخص شد که این بازیکن با مصدومیتی از قبل روبه رو بوده است.
بنابراین طبق تصمیم اتخاذ شده این بازیکن امشب به ایران باز می گردد تا دوران مداوای خود را در ایران پیگیری کند.
آخرین جلسه تمرینی تیم ملی پیش از دیدار برابر شیلی برگزار شد
تیم ملی فوتبال ایران امروز آخرین جلسه تمرینی خود را در منطقه سنک پولتن برگزار کرد تا بازیکنان تیم به طور کامل آماده بازی با شیلی شوند.
در این تمرین کی روش با استفاده از نفرات مختلف، تاکتیکهای مورد نظر را در زمین پیاده کرد.
بازی در زمینهای کوچک و تاکید بر بازی فشرده و زدن حداقل ضربه به توپ از دیگر تاکیدات کی روش در تمرین امروز بود.
بعد از درگذشت میلاد حجت الاسلامی و حسین جوادی خبرنگاران ورزشی تسنیم و وطن امروز در حادثه هوایی فرانسه، تمرین امروز تحت تاثیر این حادثه و درگذشت این دو خبرنگار پرتلاش برگزار شد.
تیم ملی فوتبال ایران فردا شب در دیداری دوستانه از ساعت 23:30 به مصاف شیلی می رود.
Last edited by Fusi0n; 26-03-2015 at 00:52.
یعقوب کریمی: نمیتوانم به اردوی اتریش بروم
يعقوب کريمي بازيکن استقلال در مصاحبه با ورزش سه اعلام کرد به دليل مصدوميت نمي تواند تيم ملي را در اردوي اتريش همراهي کند.
[يعقوب کريمي: نميتوانم به اردوي اتريش بروم]
به گزارش "ورزش سه"، بعد از اینکه مشخص شد احسان حاج صفی به دلیل مصدومیت نمی تواند تیم ملی را در اردوی اتریش همراهی کند، یعقوب کریمی بازیکن استقلال به اردوی تیم ملی فراخوانده شد. یعقوب کریمی در همین خصوص گفت: من بعد از بازی نفت مصدوم شدم و حتی یک جلسه هم تمرین نکردم و به همین خاطر نمی توانم به اردوی تیم ملی بروم. مسوولان تیم ملی از من وضعیتم را پرسیدند و من هم گفتم در این مدت اصلا تمرین نکردم و در نتیجه نمی توانم به اردوی تیم ملی بروم چون تیم ملی کسی را می خواهد که شرایط بازی کردن داشته باشد.
او در ادامه گفت:من خیلی دوست داشتم به اردوی تیم ملی بروم اما بیشتر تمرین می کنم که در اروی بعدی تیم ملی باشم.
چه داستانی شد و ادامه دارد ..........
نوچ نوچ ببین دم اخری چجوری میخوان کیروش رو ضایع کنن![]()
این همه توهین ...وچلوگیری ..ونداشتن ذره ای امکاناتهمون کیروش شناخت اینارو ........خداکنه یکی از سرمربی هایه ایرانیه سوپرمن لیگ جاش بیاد
..کار کیروش مهرشد رفت ..............
تا اینجا که بد بازی نکردن. فقط نمیدونم چرا باید مسعود شجاعی توی تیم باشه![]()
حداقل 10 تا پلی میکر بهتر از مسعود شجاعی تو ایران داریم...
نمی دونم چه اصراریه به بازی این پیر پاتال و ایضا بقیه پیر پاتال ها...
بازيكن اسلوموشن ، كند ذهن ، وقتي جلوي دروازه خالي توپ بهش بدن مثل مونگولا چند دقيقه دور خودش ميچرخه و بعد از فكر كردن فراوان به بازيكني كه در آفسايده پاس ميده!
حداقل با رفتن كيروش (كاش نره)اميدوارم شاهد اين بازيكن پديده نباشيم.... (حتما فهميديد كيه)
Last edited by BestDev; 27-03-2015 at 00:38.
تو دهنی خوبی به وزارت ورزش و شخص گودرزی بود...
چقد بده چند ده میلیون ازت متنفر باشن اقای گودرزی نه؟
بعد از گندی که به پرسپولیس زدی نوبت تیم ملی ه...
Last edited by teraktor2003; 27-03-2015 at 00:20.
بازی تموم نشده ولی احتمالا ایران بازیو می بره
مربی شیلی احتمالا فک می کرده ایران تیم ضعیفیه
اگه می دونست کار به اینجا می کشه حتما بازیکنایی مثل الکسیس رو از اول می ذاشت
فک کنم سوئد دیگه کامل با ترکیب اصلیش بازی کنه و من موندم اگه زلاتان باشه می خوان چی کار کنن![]()
ولی در هر صورت برد مقابل تیمی مثل شیلی با هر ترکیبی خیلی خوبه
فقط ما کلا توی همه چی کارامون برعکسه!
بازی های دوستانه همیشه خوبن و باید از فیفا دی ها به خوبی استفاده کرد
ولی اون موقع که تیم ملی برای جام جهانی و جام ملت ها آماده میشد هیچ بازی تدارکاتی درستو حسابی نداشتیم ولی حالا که خیلی رقابت های حساسی رو پیشرو نداریم تازه یادشون افتاده بازی های دوستانه خوب داشته باشیم که میشه گفت خیلی تاثیر اون چنانی هم ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)