اگه قرار باشه سید صالحی را بدن و غلامی را بگیرن به نظرم خوب نیست
اگه قرار باشه سید صالحی را بدن و غلامی را بگیرن به نظرم خوب نیست
علی دایی با رفتن سید صالحی مخالفت کرده بود بعیده چنین کاری بکنن
الآن تو پیج طرفداران پرسپولیس خوندم که سپاهان مخالفت کرده که غلامی بیاد
مسلمان خیلی وقت بوده که صحبت بود و توافقات انجام شده بود که بیاد....خوبی این نقل و انتقال، قرضی رفتن خانزاده و غریبی بود
خبر غلامی هم خبرهای خیلی جالبه.دیشب خبر توافق قطعیش رو سایت ورزش 3 گذاشت ولی صبح برداشته بود...بنظرم شاید چون از خبرگذاری معتبری نبوده این کار رو کرده.الان هم که باشگاه سپاهان کلا همه چیز رو تکذیب کردن.
+
مسلمان: هميشه شماره 10 را دوست داشتم
هافبک جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شماره 10 را دوست دارم اما همه چيز در آينده مشخص ميشود.
[مسلمان: هميشه شماره 10 را دوست داشتم]
محسن مسلمان در خصوص پيوستنش به پرسپوليس گفت: فعلا عجله نکنيد چون من الان در اردوي تيم ملي هستم. فعلا درباره اين مسائل چيزي از من نپرسيد.
به گزارش فارس،مسلمان در پاسخ به اين سوال که آيا با حضور در پرسپوليس پيراهن شماره 10 را ميپوشد يا خير گفت: من هميشه شماره 10 را دوست داشتم اما الان بايد با تيم ملي زير 22 سال وارد زمين شوم.
وای چه خبره!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قهرمانی برگردد کاری میکنم که در تاریخ فوتبال ماندگار شود.
رویانیان:
مجبورم پس از بازی با آثمیلان و نقل و انتقالات لباس پلیسی خودم را دوباره بپوشم و به عنوان یک کارآگاه خصوصی در خدمت آقایان و مردم باشم و همه شبههها را اگر لازم باشد خودم بیرون بیارم!
الآنم اخبار گفت علیپور گفته پرونده در جریانه و قهرمانی تبرئه نشده.یعنی اینکه جان مادرت بی خیال ما ترسیدیم و از این شکلک ها![]()
می تونید در راستای این تهدید سردار برای قیافه های کفاشیان-تاج و آیت اللهی شرحی بنویسید
![]()
Last edited by وین رونی; 18-11-2013 at 18:59.
برخلاف اعلام قبلي که قرار بود ماسارو و بارسي هرکدام يک نيمه سرمربي ستارگان ميلان باشند اما نظر روسونريها تغيير کرد.
پس از توافق مسئولان باشگاه پرسپوليس و آث ميلان براي برگزاري يک بازي دوستانه در تهران مقرر شد ماسارو و بارسي هر کدام يک نيمه به عنوان سرمربي بر روي نيمکت ميلانيها بنشينند اما با توجه به اينکه ميلانيها متوجه شدند که پرسپوليسيها قرار است با تمام قوا به اين بازي بيايند و اسطورهاي به نام پروين را روي نيمکت دارند، تصميم قبليشان عوض شد.
به نقل از فارس، از همين رو ماسارو و بارسي به طور کامل در مقابل پرسپوليس به ميدان خواهند رفت و قرار است يک مربي بزرگ که کارنامه درخشاني در آث ميلان دارد به عنوان سرمربي روي نيمکت روسونري در تهران بنشينيد.
گفتني است آث ميلانيها با سه گزينه وارد مذاکره شدهاند که قرار است يکي از آنها را با خود به تهران بياورند.
* اعضاي اجرايي برگزاري بازي پرسپوليس و ستارگان ميلان مشخص شدند/ جلسه فردا با اسپانسر
محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعضاي اجرايي باشگاه خود را براي ديدار مقابل ستارگان ميلان مشخص کرد. از همين رو منتقمي مسئول کل گروهها انتخاب شد و تمام امور زير نظر او برگزار ميشود.
مسئول بازرگاني امور رسانهاي بر عهده حسين قدوسي مدير روابط عمومي گذاشته شد. همچنين پشتيباني مسابقات بر عهده رئيس دفتر رويانيان انجام ميشود.
رئيس کانون ساماندهي هواداران نيز فريدوني شد و مسئول تشريفات شاهرخ نوراسي شدند. اين افراد با ابلاغ رويانيان کار خود را رسما آغاز کردند. همچنين مديرعامل باشگاه پرسپوليس فردا جلسهاي را با اسپانسر اين مسابقات خواهد داشت تا زمان پرداخت پول به ميلانيها مشخص شود. قرار است تا انتهاي هفته اين پول به حساب ميلانيها پرداخت شود. اين در شرايطي است که طبق بررسيهاي انجام شده پرسپوليسيها درآمد خوبي نيز از اين بازي خواهند داشت.
خبر ديگر از قرمزپوشان اينکه پرسپوليسيها طي نامهاي به مسئولان ميلان درخواست کردند که مشخصات کامل بازيکنان و همراهان براي ايران ارسال شود تا کارهاي مخصوص بازي صادر شود. ميلانيها قرار است تا سه روز آينده مشخصات کامل خود را به ايران بفرستند.
به این میگن مدیریت ...
با دیدن نود و نشون دادن آکادمی: یکم امیدوار شدیم که از این حیث داره توجه میشه : انشاا... توی فصول بعدی از این بازیکنا یه چی در بیاد برا بزرگسال که کمتر هزینه بشه
مذاکره پرسپوليس با فرزاد حاتمي
باشگاه پرسپوليس پس از ناکامي در جذب رضا نوروزي مذاکره با مهاجم پيشين استقلال را آغاز کرد.
پرسپوليسيها براي تقويت خود در خط حمله با فرزاد حاتمي مهاجم پيشين تيمهاي فولاد و استقلال وارد مذاکره شدند.
به گزارش تسنيم،پس از اينکه حضور رضا نوروزي در پرسپوليس منتفي شد و باشگاه نفت تهران اعلام کرد اين بازيکن را به هيچ تيمي نميدهد، مسئولان پرسپوليس سراغ گزينههاي ديگري رفتند که يکي از آنها فرزاد حاتمي است.
حاتمي پس از جدايي از فولاد پيشنهادهايي از تيمهاي مختلف داشته و حتي با استقلاليها نيز صحبتهايي داشته است، اما اين بار پرسپوليسيها سراغ او رفتهاند تا در صورت توافق مهاجم سابق استقلال را سرخپوش کنند.
اینم بازیکنه رفتن دنبالش؟!!![]()
Last edited by lazy; 19-11-2013 at 17:46.
به نظرم خرید یک مهاجم نوک خیلی واجبه.که توی این سه تا اسمی که این روزها مطرح هست بنظرم غلامی بهترین باشه.امروز روزنامه نو یه تیتیری زده که پرسپولیس میخواد خلعتبری رو با غلامی عوض کنه...بنظرم کار اشتباهی هست.حالا که رضایی رو هم از دست دادیم نباید توی اون پست بازیکن دیگه ای رو باز از دست بدیم.
سایت گل هم یه خبر زده بود که پرسپولیس میخواد هادی نوروزی + رضا محمدی رو با رضا نوروزی مبادله کنه.شاید این محتمل تر از مبادله با سپاهان باشه
به نظر من یه مهاجم فقط تموم کننده خوب داریم ( سید صالجی ) ، ولی خدایی با وجود بهترین هافبک های لیگ ( عالیشاه ، خلعتبری ، صادقیان ، و حالا مسلمان ) فرصت گلزنی برای مهاجم اصلا ایجاد نمیشه ...به نظرم خرید یک مهاجم نوک خیلی واجبه
نمی دونم دقیقا مشکل از کجاست ، ولی من مشکل رو از تک مهاجم بازی کردن می دونم :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)