تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 302 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کریس برد جایزه رو..
    بعد این همه مدت بلاخره به حقش رسید..
    گریه کردنش رو نبینیم...
    تبریک....
    +
    کریس جونیور هم که اومد...

2. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم
    اگه رونالدو نمیشد دیگه نامردی بود
    جایزه گرفتنش چه رمانتیک شد

4. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

خب کریس هم به اونچه که مستحقش بود رسید تبریک میگم به همه طرفداراش.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

6. 7 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خب دوستان تبریک میگم

امیدوارم این کار باعث بشه روحیه تیم و رونالدو بالا بره و تو بازی های بعدی خوب بازی کنن
    به خصوص الان که اختلاف فقط 3 امتیاز هست (( 1 بازی ))

به امید موفقیت رونالدو و رئال !!

8. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تبريك تبريك تبريك. به همه هواداران رئال مادريد و هواداران كريس رونالدو تبريك مي گم. حقيقتا به اون چيزي كه مستحقش بود رسيد.

10. 2 کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تبریک میگم به رونالدوی عزیز و طرفدارای رئال و رونالدو
    بالاخره به حقش رسید
    مبارکش باشه

12. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

راستش من کاسیاس رو اونقدرا تو اون موضوع مقصز نمیدونم. البته اینکه خبرهایی از سوی ایکر به نامزد (اون موقع) خبر نگارش رو گفته و اون خبر ها درز کرده ، من بیشتر اینو حاصل یه جور خیانت از طرف اون خانم میدونم. آدمیه دیگه. شاید یه حرفی رو دل ایکر مونده بود داشت میترکید!!! اگه به نامزدش نتونه حرف بزنه با کی باید بزنه. منتهی اون خانم سوئ استفاده کردن.
    بعدش هم ایکر یه کارایی کرد که از روی ذات ساده و آرومش بود (که برای هممون در جای اول همین ویژگیش باعث محبوب شدنش نزد ما شد) ولی بقیه (چه از تیم حریف و چه خودی) از این بیچاره سوئ استفاده کردن. اولاً که کاسیاس از روی میهن دوستی و با فرض دریافت جواب مشابه و شاید به قصد بهبود روابط دوباشگاه تماس های تلفنی رو برقرار کرد و چند بار پیغام فرستاد و مصاحبه کرد و (متاسفانه) یه بار نابجا عذر خواهی کرد ولی از اونور متاسفانه کسی که کاپیتان تیم حریف بود سوئ استفاده کرد و حرف های کاسیاس رو بهونه قرار داد که به باشگاه و مورینیو حمله کنه و من فکر میکنم این رفتار از تیم و یک منطقه که مایۀ انگیزش تنفر تاریخی هست بر میاد.
    از اونور هم این راموس مارمولک بازی در آورد و وقتی خودش وضع مناسبی تو تیم نداشت و چند بار اخراج شد و قطعاً مورینیو ساکت نموند و اون قضیۀ عکس اوزیل و ... اومد با هدف (واقعاً بدکارانه) از ساده دلی ایکر استفاده کرد و اونو درگیر اون جلسات کرد که کاسیاس البته بزرگ تیم بود و نباید این کار رو میکرد (درست مثل نمونۀ وطنی که عقیلی به پای رحمتی سوخت) و از اونور دوبازیکن نینکت نشین شده یعنی په په و مارسلو هم کاراشونو شروع کردن و خوب مشخص بود که مورینیو از تیم میره.
    من هیچ وقت دهداری رو ییادم نمیاد و کلاً از این ماجراهای جوانمردی و پهلوانی و اخلاق مداری بیش از حد تو ورزش خوشم نمیاد ولی چون پرز بیشتر یه مدیر تجاری هست تا ورزشی (حد اقل اینکه اون قسمتش سنگین تره) قطعاً نمیاد قید دو سه بازیکن تیم رو بزنه و مو رو نگه داره.
    تنها نکته ای که من میدونم اینه که تقصیر اصلی گردن راموس هست که خیلی خودش رو بزرگ میدونه. من کشته و مردۀ مورینیو نبودم و انتقادهای زیادی بهش داشتم که از پتانسیل کل تیم استفاده نمیکنه ولی اگه مورینیو تو سالهای اول دفاعی کار کرد و من ناراحت بودم و اگر مثلاً 10% پتانسیل تیم رو استفاده نکرده باشه، الان وضع خیلی خیلی بد تره. حد اقل اون شکل تیمش رو میدونست و میدونست چه میخواد و تیمش مثل یه ماشین هماهنگ بود که هر قسمت کارش رو انجام میداد. آنجلوتی فوتبالی دیم ارائه میده که بازیکن ها بازی میکنن و نه تاکتیک تیم.

یه نکته رو هم در مورد وضعیت فنی کاسیاس بگم.
    الان دو سه بازی هست که کریس خوب کار نکرده. صدای بعهضی از دوستان در اومده.
    انصافاً برین بازی های 4 ماه قبل از اینکه مورینیو کاسیاس رو نیمکت نشین کنه رو ببینین چقدر ساده گل میخورد. بدون انگیزه و بدون واکنش و اون اواخر که دیگه خیلی بد شده بود یه نمونش بازی با دورتموند بود. مو اشتباهش این بود که رو آدان مانوور داد وگرنه کاسیاس اصلاً آماده نبود. بعدش هم که دستش شکست و تا حالا هم 100% آماده نشده و لوپز هم عالی کار کرده. کسایی که به نیمکت نشینی کاسیاس اعتراض دارن بی انصافی میکنن. لوپز نسبت به ایکر برترذی قدی هم داره و بعضی از توپهایی رو که اون میگیره ایکر اصلاً نمیتونه. ایکر همیشه رو این موضوع ضعف داشت ولی با چالاکی اونو پوشش میداد ولی الان آماده نیست.
    فقط دوباره یه چیزی که به ذهن میرسه اینه که با تمام این تفاسیر ایکر با متانت رفتار کرده. اگه یه همچین کاری با راموس شده بود قطعاً اوضاع خیلی بدتر میشد.

خیلی طولانی شد.
    ببین تا حدودی باهات موافقم...ولی مشکل من اینه که وقتی که کاسیاس میبینه این نیمکت نشین شدنش داره به تیم لطمه میزنه چرا هیچ واکنشی نشون نمیده؟! مشکل اینجاست یه بار درست حسابی از لوپز حمایت نکرد ! و گذاشت طرفدارای شخصیش لوپز و رئال رو ببرند تو حاشیه تا به این وسیله بتونه به ترکیب اصلی برگرده ، بعد از لحاظ فنی هم شدیدا افت داشت ، چپ و راست ضربه کاشته میخورد یکی از یکی دیگه قشنگ تر ، درسته سوپر سیو ها فوق العاده ای هم داشت ، ولی دلیل نمیشه به خاطر گذشته ، یه بازیکن فیکس بازیکنه با این حال من یا شاید بعضی از طرفداران واقعی اصلا به این قضایا هم کاری نداشته باشند و حرف مربی براشون سند و مبنا باشه که درستش هم همین هست ! نه اینکه تا میبینن بازیکن مورد علاقشون تو ترکیب نیست شروع کنند سوت زدن برای مربی و لوپز و غیره...مسئله همینه ، هر کس دیگه ای هم جای کاسیاس بود ( مثلا ژابی - مارسلو....) باید همین روش مبنا باشه ، بازیکن خواسته یا نا خواسته برای تیم حاشیه درست کنه و تیم رو از مسیر اصلی که بردن جام هست دور کنه باید جوابگو باشه ...
    مسئله راموس هم راجبش حرف نزنیم بهتره....

عزیز منم گفتم رفتار اون قشر قابل قبول نیست ولی نه شما نه من حق اظهار نظر نداریم که کسی رو متهم کنیم اونم وقتی خودش نیست دقیقا حرفتون همون چیزیه که نقل قول گرفتید اونا طرفدار رئال هستن و چون شما خوشتون نیومده از نظرشون دارید تند میرید
    در ضمن من با هیچ منطقی حرفهای شما رو درک نمیکنم یه احساس تنفر در شما ایجاد شده که حتی اجازه نمیده با دید ملایم تر و حتی بیطرفانه بتونید اطهار نطر کنید
    دقیقا برای حرفهای شما این مثال صدق میکنه که با دست پس میزنید و با پا پیش میکشید دارید کاسیاس رو متهم میکنید حتی با اشاره به منبع دیگر بعد میگید نمیدونم کاسیاس مقصر هست یا خیر خودتون نوشته هاتون رو یه دور بخونید با عصبانیت نوشته شده خدا رو شکر تعداد افرادی که کاسیاس رو مقصر میدونن بسیار کمتر از بقیه دوستان هستن وگرنه همون فصل قبل ایکر رو میشکتن یا بیرونش میکردن از مادرید
    یه نگاه هم به اطرافتون بندازید حتما این شم کارگاهی بیشتر بدرد خواهد خورد تا برای جایی که دستمون بهش نمیرسه
    من متهم نمیکنم برادر ، من کسی نیستم که بخوام کس دیگه ای رو متهم کنم دارم نظر شخصیم رو میگم..نه هیچ احساس تنفری هم وجود نداره ، من تو متن بالا هم گفتم خود بازیکن برای من اصلا مهم نیست ، مهم آثار و نتایج اون بازیکن روی تیم هست ، قطعا اگه هر بازیکن دیگه ای هم بود نظر من هیچ تغییری نمیکرد !
    در رابطه با مقصر بودن ایکر در رابطه با مشکلات اول فصل من هیچ نظری ندارم و نمیدونم که مقصر بود یا نه ! مسئله اینه که این سکوت و عدم واکنش ایکر به این مشکلاتی که امثال راموس و هوادارای شخصیش دارن برای تیم به وجود میارن ایکر رو مقصر میدونم ! باید یه واکنشی باشه و بیاد از سایر افراد دفاع کنه و سعی کنه ثبات رو به تیم برگردونه و این دو دستگی رو از بین ببره ! نه اینکه بیشتر برای تیم حاشیه درست کنه....

والا یه حرفایی طرفدارای شخصی ایکر کاسیاس در رابطه با لوپز و مورینیو میزنند و توهین هایی که میکنند که تا حالا به تیم رقیب و دشمن هم همچین چیزایی نگفتند...! آخه چرا باید اینجوری باشه؟ حالا به حق یا نا حق ایکر روی نیمکت باید کل تیم رو بفرستیم رو هوا؟! خوب قطعا درست نیست....
    اون تعداد کمی هم ایکر رو مقصر میدونند اکثرا افرادی هستند که درصد مطالعه و قدرت آنالیزشون بیشتر از یه هوادار معمولیه که شب فقط مرجع های خبری Marca / A.S .....رو چک میکنه یه سر هم پست های فیس بوک رو میبینه که طرف فرق 4-4-2 رو با 4-2-3-1 نیمونه میاد پست میده فلان و این حرفا..... و یه بازی میبینه بعدشم روز از نو روزی از نو...
    ----------------------
    راستی توپ طلای رونالدو رو هم تبریک میگم ، حقش بود ، به حقش رسید ( با تلاش ! ) ....

با تشکر

14. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

منتظر برگشت کریس به سانتیاگو برنابئو با توپ طلا هستیم...!
    به دلایلی، خیلی وقت بود که یه رئالی نبرده بود این جایزه رو...
    در نتیجه حس خوبی خواهد داشت و بدون شک هوادارا جبران میکنن برای کریس...

16. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب خوب خوب اول شادباش بابت کریس. بنده خدا واقعاً دوسال پیش هم که رکورد لالیگا رو زده بود و قهرمان هم شده بودن شایستگیش بیشتر از مسی بود (پارسال که بیشک مسی ترکوند). یاد یه جمله از کینگ دایمند افتادم که در مورد یه مساله ای (جاش اینجا نیست) ازش میپرسن و میگه این سخته و قدرت میخواد. واقعاً رونالدو بودن سخته و قدرت روحی زیادی میخواد. بیچاره سوژۀ تنفر خاص و عام هست. تو استادیوم های دیگه رفتار خیلی بدی باهاش میشه. ایکاش ادما مسائل خوبش رو بیشتر میدیدن، عدم استفاده از الکل و مخالفت با تتو و خون دادن و کارای خوبی که برای دیگارن کرده ولی به رخ نکشیده. فقط و فقط امیدوارم تو جام جهانی موفق باشه.

من مراسم رو نتونستم تا آخر ببینم و اون قسمت های انتخاب بازیکن زن رو دیدم و دیگه ندیدم. امیدوارم این گریه ای که شما میگین رو سوژه نکنن ولی میدونم که میکنن.

ولی مشکل من اینه که وقتی که کاسیاس میبینه این نیمکت نشین شدنش داره به تیم لطمه میزنه چرا هیچ واکنشی نشون نمیده؟!
    من میتونم یه دلیل ساده بیارم. کاسیاس هیچ وقت همچین چیزی رو تجربه نکرده بود. اون یه شبه تو مادرید ره صد ساله رو رفت و تو تیم ملی هم قهرمان ملی شد ولی تو گلوری گذشته بود و متوجه افتش نبود. مو با اون حرکتش اون حباب رو ترکوند. من حتی متوجه شدم بعد از رفتن مو و اومدن مربی جدید فشار بیشتری روش وارد شده بود. اون اوائل چند تا عکس و ویدئو دیدم که زیر چشش گود افتاده بود و چهرش پر از اضطراب بود و فکر کنم اون زمانی بود که خودش هم فهمید که واقعاً افت داشته و خوب آدم به خودش شک کنه خیلی بده و فکر و خیال آینده و .. و ...

من شیوۀ برخورد آنجلوتی رو نمیپسندم. حالا اینکه تو جام حذفی و CL ایکر رو بازی میده خیلی خوبه ولی اینکه تو لیگ لوپز همیشه باشه رو بد میدونم. واقعاً شاید یه هفته ایکر تو اوج باشه. باید بزارتش تا اعتمادشو بدست بیاره. لوپز هم استراحت میکنه. اون وقت کم کم رقابتشون سالم تر میشه و انتخاب سخت تر و نتیجه بهتر.

18. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

من میتونم یه دلیل ساده بیارم. کاسیاس هیچ وقت همچین چیزی رو تجربه نکرده بود. اون یه شبه تو مادرید ره صد ساله رو رفت و تو تیم ملی هم قهرمان ملی شد ولی تو گلوری گذشته بود و متوجه افتش نبود. مو با اون حرکتش اون حباب رو ترکوند. من حتی متوجه شدم بعد از رفتن مو و اومدن مربی جدید فشار بیشتری روش وارد شده بود. اون اوائل چند تا عکس و ویدئو دیدم که زیر چشش گود افتاده بود و چهرش پر از اضطراب بود و فکر کنم اون زمانی بود که خودش هم فهمید که واقعاً افت داشته و خوب آدم به خودش شک کنه خیلی بده و فکر و خیال آینده و .. و ...

من شیوۀ برخورد آنجلوتی رو نمیپسندم. حالا اینکه تو جام حذفی و CL ایکر رو بازی میده خیلی خوبه ولی اینکه تو لیگ لوپز همیشه باشه رو بد میدونم. واقعاً شاید یه هفته ایکر تو اوج باشه. باید بزارتش تا اعتمادشو بدست بیاره. لوپز هم استراحت میکنه. اون وقت کم کم رقابتشون سالم تر میشه و انتخاب سخت تر و نتیجه بهتر.
    ولی بازم این دلیل نمیشه به نظرم ، کاسیاس کم کسی نبود و نیست که نتونه با این شرایط کنار بیاد....بیا یکم قبول کنیم که خودش هم بدش نمیاد به دروازه برگرده حالا به هر قیمتی که شده.میتونه حداقلش یه مصاحبه کنه و از لوپز حمایت کنه تا جو یکم آرومتر بشه ، کار ساده تر از اینم مگه میشه؟
    در رابطه با کار آنچلوتی هم باهات موافقم ، نباید این قضیه رو تبدیل به یه رول یا قانون میکرد که حتما این دو بازیکن باید تو این سه جام بازی کنند ، باید شرایطی به وجود میومد که هر کسی که عملکرد بهتری داشت بازی میکرد ، اینطوری نه توهینی به وجود میومد نه نفرت ، نه حاشیه....دقیقه مثل قضیه بیل و دی ماریا و ایسکو و بنزما و آربلوا و کارواخال ....که چرخشی بازی میکنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •