احتمالا این عکسها در حافظه داخلی تلفن ذخیره میشن. یا اونا رو یه مموری کارت انتقال بده یا از برنامه هایی مثل PC Suite و My Phone Explorer استفاده کن.
احتمالا این عکسها در حافظه داخلی تلفن ذخیره میشن. یا اونا رو یه مموری کارت انتقال بده یا از برنامه هایی مثل PC Suite و My Phone Explorer استفاده کن.
ممنون عزيز از توجهتون
مر29+1
![]()
سلام من این برنامه ی کنترل یه موبایل با موبایل خودمون تز طریق بولوتوثو میخوام یکی برام بفرستش ممنون میشم برا حال گیری میخوام
djparya@yahoo.com
مرسی![]()
سلام من این برنامه ی کنترل یه موبایل با موبایل خودمون تز طریق بولوتوثو میخوام یکی برام بفرستش ممنون میشم برا حال گیری میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی![]()
اگه با فونت معمولی هم تایپ میکردی هم همه میدیدند.اولا برای درخواست برنامه یک بخش مجزا وجود داره و باید اونجا درخواست میدادی.بعدش برای اینکه دیگه اینجوری پست ندی فقط اسم برنامه رو میگم خودت برو تو قسمت برنامه ها پیداش کن. ftp_bt_107 که اون 107 یعنی ورژن 1.07 که جدیدترینشه.
راهی هست که بشه رو k750 سریال چنج درایور ریخت؟
البته بدونه فلش.
همه این روشهایی که معرفی شده(فار منیجر و SEtool2 Lite) اگه مراحل رو درست پشی بری نیازی به فلش کامل نداره. فقط هم با فلش کامل (با Main) برای رجیستر دستیها مشکل ایجاد میکنه.
سلام
پوشش لنز رو وقتي باز ميكنم دوربين براي عكس يا فيلم گرفتن باز نميشه از منو هم كه ميرم پوشش لنز رو باز ميزارم ميرم روي دوربين باز مينويسه پوشش لنز را باز كنيد مشكل چيه ؟
من نمی تونم گوشیم رو با کابل ارتباطی با کامپیوتر شارژ کنم.
یعنی علامت شارژ می یاد اما درصد باطری زیاد نمی شه!!!!!
مدل : k750
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)