تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 754 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ممکنه گه اسپلیتر خراب باشه.درضمن روی مودم نباید اسپلیتر گذاشت یعنی اگر از یک خط فقط برای نت استفاده میکنید نباید اسپلیتر گذاشت چون اسپلیتر وقتی به کار میره که دستگای به خط متصل باشه که ایجاد نویز کنه تازه در اون موقع هم خیلی کم پیش میاد مشترکی اسپلیتر بزاره.باید بر روی تلفن اسپلیتر گذاشت که صدای خش خش نویز رو نده.
    کیفیت خط که دست شما نیست.خودتون هم گفتین که سیم کشی رو عوض کردین ولی فایده ای نداشت.از دم در تست کردین؟
    ممکنه به خاطر مرکزتون یا به خود شرکت برگرده.آره هم کیفیتت خیلی پایینه هم نویزت بالاست با این پهنای باندت هم نباید همچین وضعیتی داشته باشی
    راستش می ترسم برم از دم در تست کنم چون سیما خیلی داغونه و میترسم بزنم برای بقیه رو هم قطع کنم

راستی من برای اسپیلتر شنیده بودم نویز گیر هست ولی طبق گفته ی شما فقط دیتا رو از صدا جدا می کنه درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

راستش می ترسم برم از دم در تست کنم چون سیما خیلی داغونه و میترسم بزنم برای بقیه رو هم قطع کنم

راستی من برای اسپیلتر شنیده بودم نویز گیر هست ولی طبق گفته ی شما فقط دیتا رو از صدا جدا می کنه درسته؟
    درسته کار اصلیش همین همین هست.در بعضی موارد خاص تاثیر داره.ممکنه از همون دم در مشکل داشته باشه خطتون چون از اونجایی که خودتون گفتین داغونه .پس تمام سیم ها رو تمیز کن

3. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

داداش حسین الان دوباره نویزمو بررسی کردم اینجوری شده چرا؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

چرا کیفیت خطت اینطوری شده؟نصف شده در ضمن نویزتم یه 2 تا عدد بالاتر رفته.
    از اسپلیتری که روی تلفن هست مطمئنی سالمه؟فردا برو دم در سیم ها رو تمیزشون کن.
    از چه شرکتی سرویس میگیری؟پارس انلاین؟

6. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

منزل ما در محدوده مرکز مخابراتی صابری وحید مشهد است.چون خط من کلا نویز داره و نمیتونم پهنای باندهای بالا را داشته باشم یک خط تلفن ثابت دیگه ثبت نام کردم که البته اصلا معلوم نیست که بدن یا اگر هم بدن خدا میدونه کی بدن.حالا تضمینی هست که این خط جدید نویزش کمتر از خط تلفن حال حاضر خونمون باشه؟یکی میگفت خطهای جدید چنین و چنان هستند و برای اینترنت پر سرعت مناسبترند و نویز کمتری دارند.آیا درست است؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

منزل ما در محدوده مرکز مخابراتی صابری وحید مشهد است.چون خط من کلا نویز داره و نمیتونم پهنای باندهای بالا را داشته باشم یک خط تلفن ثابت دیگه ثبت نام کردم که البته اصلا معلوم نیست که بدن یا اگر هم بدن خدا میدونه کی بدن.حالا تضمینی هست که این خط جدید نویزش کمتر از خط تلفن حال حاضر خونمون باشه؟یکی میگفت خطهای جدید چنین و چنان هستند و برای اینترنت پر سرعت مناسبترند و نویز کمتری دارند.آیا درست است؟
    ببینید دوست عزیز اصلا شاید خط اشتراکی بهتون بدن pcm باشه که نمیتونی کیفیت خوبی داشته باشی در ضمن به سختی میشه روش ا اینترنت گرفت فکر کنم آسیاتک در بعضی مناطق و همینطور خود مخابرات.اگر اون مرکز مشکل داشته باشه یا اینکه فاصلتون زیاد باشه از مرکز تا خونتون فکر نکنم کیفیت خوبی بهت بده همون کیفیت خط قبلیت رو میده چون مشکل شما از مرکز هست ممکنه یه نغییراتی داشته باشه ولی نه اون طورر که مدنظرتون هست.چون در همون منطقه هستید و از همون مرکز خط دارین خط جدید هم مثل خط قدیمیتون هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام
    من مشهد، منطقه صابری هستم، حدود سه ماهه که از صبانت اینترنت گرفتم، و نویز خطم هم عالی بود snr حدود 20 تا 25 بود
    ولی از حدود یک هفته پیش همزمان با به قول خودشون ارتقاع تجهیزاتشون، نویز خطم زیاد شد و snr اومد زیر 11

یک روز صبح زنگ زدم و گفن که مودم رو سر خط وصل کن، منم بردم و گفتن آره خیلی نویز داری و ما گزارش میدیم
    حدود یک ساعت بعد که چک کردم دیدم snr اومده روی 30، گفتم دمشون گرم

تا شب خوب بود که فردا صبح دیدم که باز قطع شد، نگاه کردم دیدم باز مثل قبل شده
    دیگه از اون روز سه چهار روز میگزره ولی درست نشده هر روز هم دارم زنگ میزنم، تا حالا 5 بار بردم سرخط
    این دفعه آخر هم میگن که مشکل داخلیه، به نظر میاد که دارن میپیچونن، ممکنه؟
    یکی راهنماییم کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام
    من مشهد، منطقه صابری هستم، حدود سه ماهه که از صبانت اینترنت گرفتم، و نویز خطم هم عالی بود snr حدود 20 تا 25 بود
    ولی از حدود یک هفته پیش همزمان با به قول خودشون ارتقاع تجهیزاتشون، نویز خطم زیاد شد و snr اومد زیر 11

یک روز صبح زنگ زدم و گفن که مودم رو سر خط وصل کن، منم بردم و گفتن آره خیلی نویز داری و ما گزارش میدیم

دیگه از اون روز سه چهار روز میگزره ولی درست نشده هر روز هم دارم زنگ میزنم، تا حالا 5 بار بردم سرخط
    یکی راهنماییم کنه
    خوب دوست عزیز این مشخص هست که از دم در هم کیفیت خط بالاتر میره و هم نویزت کمتر میشه.
    چون دستگاهاشون چینی هست برای همین کیفیت ها از بین میره ولی چون دستگاهاشون تازه نصب کردن و هنوز کار کردن باهش رو بلد نیستن یکم بگذره.ببین اوضاع چی میشه اگر دیدی که اذیت میکنن و خوب نشد(100% احتمال داره)برو یه شرکت دیگه ای.شما گفتی که تست دم در عکس دومی هست خوب پس باز با این حال نویز داری.و کاری از دستشون برنمیاد.آره پشتیبانی وظیفشون این هست که با بهانه اوردن که مشکل داخلیه مشترک رو نگه دارن

11. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چرا کیفیت خطت اینطوری شده؟نصف شده در ضمن نویزتم یه 2 تا عدد بالاتر رفته.
    از اسپلیتری که روی تلفن هست مطمئنی سالمه؟فردا برو دم در سیم ها رو تمیزشون کن.
    از چه شرکتی سرویس میگیری؟پارس انلاین؟
    اره پارس آنلاین
    فقط به اینترنت وصله تلفنی نداره
    اصلا تبات نداره snr من از 5.9 تا 13.4 امروز تغییر داشته چه کنم؟
    از چیه؟
    خیلی اذیت میکنه
    Last edited by peyman_omnia2; 30-01-2014 at 21:51.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

یکی راهنماییم کنه
    شما modulation رو بذار رو adsl2+ بعد مودمو خاموش کن. گوشی تلفنو بردار و یه شماره بگیر. بدون اینکه گوشیو قطع کنی مودمو روشن کن و اجازه بده تا چراغ لینک adsl ثابت بشه. احتمال زیاد باید در این شرایط snr خطت بالاتر بره و همینطور rate خط بالاتر نشون داده بشه. حالا گوشیو قطع کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •