من دیروز یه دونه گرفتم 248 تومان البته ساخت مالزی با باتری چینی. در ضمن رجسترش هم به صورت دستیه بوده و کد گوشی رو عوض کردن ،ولی یه چیزی من اونه بانه گرفتم تو استان کردستان که مرزه حالا نمیدونم بقیه جاها چطوریه!!!
من دیروز یه دونه گرفتم 248 تومان البته ساخت مالزی با باتری چینی. در ضمن رجسترش هم به صورت دستیه بوده و کد گوشی رو عوض کردن ،ولی یه چیزی من اونه بانه گرفتم تو استان کردستان که مرزه حالا نمیدونم بقیه جاها چطوریه!!!
سلام به همگی
می خواستم بدونم که این فلاش دوربینش چه جوری کار میکنه؟ یعنی چی کار باید بکنم که موقع عکس گرفتن فلاش بزنه؟
ایا میشه به صورت automatic تنظیم کرد یا نه؟ یعنی اگه شب بود خودش تشخیص بده احتیاج به فلاش داره یا نه
از همگی ممنونم.
حرف میزنی ها صدای زنگ این گوشی روی 100% توی خیابون به زور شنیده می شه بعد میگی بزار رو 60% بعد ویبره رو هم بردار![]()
![]()
![]()
شفافیت lcd من روی 50 % بازم خیلی خوبه مصرف باتزی رو هم تا حدودی پایین میاره ولی تنها چیزی که باتری خوره داره والکمنشه اگرم میخوایین آهنگ گوش کنید با هندزوری گوش کنید . اگر کلا" آهنگ گوش کردنو بی خیال بشید تا 5 روزم شارژ نگه میداره
صدای 700 با 810 توی پخش موزیک فرق زیادی ندارن ( یک خورده 700 بلندتره ) ولی توی صدای زنگ w700 واقعا" از 810 بلندتره ...
یعنی شما هنوز نمیدونی چه جوری فلاشو روشن کنی* رو فشار بدی فلاش روشن میشه
خودش تشخیص بده احتیاج به فلاش داره یا نه رو هم نداره
چه جوری میشه گوشی که میره تو حالت standby اون ساعتش که کمرنگ هم هست بیاد؟؟؟
به نظر من بگردي و يه گوشي پيدا كني كه با نشوني هايي كه دادم پيدا كني با ارزونترين قيمت بخري هر موقه مخابرات اعلام كرد كه گوشي گمرك ميكنه بري 10/15 هزار تومن بدي و رجستر اصليش كني منم واسه اين يكي گوشيم همين كار و كردم W810i قبليم رجستر اصلي بود ولي با اين يكي كه رجستر دستي هست هيچ فرقي نميكنه مهم اينه كه سريال پشت گوشي با پشت كارتون يكي باشه اين خيلي مهمه چون شايد خدايي نكرده اون شماره اي كه توي گوشيتون هست مال يكي ديگه باشه اونوقت شما با داشتن كارتون گوشي ميتونيد ادعا كنيد كه گوشي مال خودتون
يكي بودن شماره سريال پشت گوشي با پشت كارتون
يه مقدار كمتره اما كيفيت صدا در W810i بهتره اگه دقت كني صدا هاي ريز هم بهت نشون ميده
بابا الان گوشي W810 اصلي مشخصاتش اينه كه كم گير مياد
گوشي معمولاً مشكي رنگ ساخت مالزي
رم 512آبي رنگ(به جز اين تقلبي چون مالزي فقط رم ابي رنگ ساخت چين روي گوشي هاش گزاشته)
باطري كره تمام شده مالزي(باطري باز هم مالزي باطري اين گوشي رو از كره گرفته باطري هاي چين چون از كيفيت كمي برخوردار هستند شارژ كمي نگه ميدارن و اون تقلبي ها هم نوشته كه باطري چين تمام شده مالزي تقلبي)
صفحه كليد كاملاً اينگليسي(فقط انگليس)
ربان گوشي انگليس اسپانيا فرانسه(به جز اين گوشي دست كاري شده)
جلد گوشي مشكي سفيد
دفترچه راهنما انگليس اسپانيا فرانسه
داشتن كابل USB كابل دوم براي ضبط و كابل Mp3
دوستان گوشي W810i به جز اين مشخصات گوشي دستكاري شده و ادعاي اصلي بودن گوشي را نداشته باشند
چرا کسی جواب منو نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)