والا تا الان نشده که با این کاری که می کنم بازیکنم زودتر بپره
همیشه همراه با بازیکن حریف مپره اما بازیکن حریف ضربه رو میزنه
والا تا الان نشده که با این کاری که می کنم بازیکنم زودتر بپره
همیشه همراه با بازیکن حریف مپره اما بازیکن حریف ضربه رو میزنه
اتفاقا یکی از بهترین نکاتی که در چند نسخه اخیر به فیفا اضافه شده، همین بحث سر زدن و کلا ضربه زدن به موقعس. اصلا اینطوری نیست که مثل قدیما (به خصوص وقتی PES نسل قبل بازی می کردیم و دسته ها بعد بازی خورد شده بود) تند تند دکمه رو بزنی و هرکی بیشتر و تندتر بزنه توپ رو ببره. دقیقا باید تو زمان درست بزنی، و گرنه بازیکنت حرکت اشتباهی می کنه و حتی اگه تو موقعیت سرزنی بهتری نسبت به حریف باشه، توپ رو نمی تونه بزنه. این اصلا اشکال بازی نیست، اتفاقا نکته بسیار مثبتیه تو بازی و کاملا به مهارت کسی که بازی می کنه بستگی داره. این کار رو بد انجام بدی، بازیکن با قد 160 روی سر بازیکن 190 ای هد می زنه و کاملا طبیعی و منطقی هم هست!
دوستان آبدیت های رسمی فیفا قیافه بازیکنا یا نقل انتقلات یا ورزشگاه در وارجین چگونه باید انجام بدین ممنون میشم
من تهنا مشکلی که توی فیفای امسال دارم شل و ول بودن بازیکنای امسال هستش،وجدانا انگار ماست خوردن،وفتی صاحب توپ هستی با بهترین بازیکنای دنیا هم توپ به پاهات چسبیده نیست...............
حالا مسی شاید،ولی رونالدو که نمیزاره توپ یه متر از پاهاش دور بشه
اگه کسی اورجینال و با PS3 بازی میکنه منو ادد کنه :
Alexfera254
البته بیشتر داداشم بازی میکنه ولی منم هستم![]()
روی بازی تو Origin کلیک راست کن و گزینه Check for updates رو بزن! اگر آپدیتی باشه شروع به دانلود کردن می کنه.
دوستانی که ایکس باکس دارن و علاقه مند به انجام دادن بازی به صورت آنلاین هستن
فیفا سیستم اکتیو آنلاین رو برداشت و میتونید با همین بازیهای کپی ، با خرید اکانت گلد که حدودا ماهی 20تومن هست بازی رو به صورت آنلاین انجام بدید
اینم صحبت سخنگوی EA : بله، ما سیستم رمز عبور آنلاین را قطع کردیم! هیچ کدام از محصولات جدیدمان دیگر این مورد را نخواهند داشت. ما در ابتدا سعی داشتیم محصولاتمان دارای سرویس های آنلاین باشند، اما گیمرها به این مورد واکنش مثبت نشان ندادند.
ما هم بازخورد گیمرها را در نظر گرفتیم و تصمصیم داریم این مورد را در آینده از میان برداریم.
بفرمایید اینم یکی از هزاران شوتی که اینجوری گل میشه
800 kb بیشتر نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاتون خالی الان هم گفتم با پی اس جی بازی کنم یکم سانتر کنم ببینم چجوریه ! 2 تا سانتر کردم کاوانی و زلاتان یکی یه سر زدن گل شد و 2-0 جلو افتادم
بعد حریف که گالاتاسرای بود یک سانتر کرد و ایلماز سر زد و گل شد شدیم 2-1
بعد یک کرنر گرفتم سانتر کردم زلاتان سر زد و گل شد و شدیم 3-1 . مدافع های حریف نظاره گره هنر نمایی زلاتان بودن . کاره خاص دیگه ای انجام ندادن
بعد حریف یک سانتر دیگه کرد و دروگبا هد شیرجه ای زد و گل شد شدیم 3-2
یک موقیت توپ گیر حریف اومد یک سانتر مشتی کرد دوباره دروگبا پاشد سر زد شدیم 3-3
و در پایان دقیقه 90 از گوشه زمین نزدیک خط کرنر آلتینتاپ یک پاس مواج فرستاد و ایلماز دوباره سر زد و گل شد و شدیم 4-3 و به همین راحتی بازی رو برد طرف !
7 تا گل زده شد تو این بازی همه سانتر و سر و گل !!! به به چه بازیه خوب و شبیه سازی
این بود انشا من
Last edited by Kamyar_AnathemA; 04-10-2013 at 04:47.
اه اه نگو دیگه حالم بهم خورد . خداییش اگه انلاین اینقدر مرده خوری شده باشه من که قیدش رو زدم . با همون cpu بازی کنی سنگین تره . نمیدونم امسال مسابقات چی میشه . همه PSG
میگم چرا هر وقت دمو رو با PSG مسابقه میدادم همش با توپ های هوایی و هد زدن بازی رو میبرد . من فکر میکردم خداییش مشکل از دفاع منه .
مسخره کردی مارو؟ این ویدئو که 5 ثانیه فیلم سیاه هست و چیزی داخلش نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)