سلام
در روز عاشورا مقدمتان را به ابیانه گرامی میداریم
بابا تعارف اصفهانی کردشما چرا جدی میگیری
![]()
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
سلام
در روز عاشورا مقدمتان را به ابیانه گرامی میداریم
بابا تعارف اصفهانی کردشما چرا جدی میگیری
![]()
نوشته شده توسط AKBAR132
سلام برو بچه ها
این Adsl2 که توی نیازمندیهای عصر اصفهان تبلیغاتش رو میکنه چه جوریاست ؟؟؟؟..... ماهی 6400 ...خیابان میر داماد پاساژ میر داماد
اگه یه Adsl بخوام رابندازم چقدر هزینه داره؟؟؟؟؟
ممنون که جواب دادید......والا من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ولی اون موردی که تبلیغاتش رو میکنن + ADSL 2 هستش (مورد آخر ) منزل ما هم دو یا سه کیلومتر جلوتر از زندان مرکزی به سمت فلاورجان هستش وبرای تماس تلفنی با اصفهان باید کد بگیریم.....ADSL رو هم برای توی خونه میخوام چون ظاهرا ماهی 6400 تومان برای من میصرفه ....
![]()
بایذ ببینی مرکز مخابراتی شمارا پشتیبانی میکنن یا نه.
بعدم این 6400 قیمت پایس (برا مشتری جمع کردن این طوری مینویسن.) 3 تومن هم مخابرات میگیره و چند درصد هم مالیات بهش اضافه میشه. و هزینه مودم و هزینه اولیه رانژه کردن خطم هست. اینا را هم در نظر بگیر.
از چه نظر شهر توپیه. اگه کار باحالی میشه توش کرد بگو ما هم یاد بگیریم.
چون من همین چند وقت پیش داشتم فکر میکردم که ما توی چه شهر محدودی داریم زندگی میکنیم. (امکانات و فضا محدوده وگرنه خودمون باحالیم)
Last edited by mndst; 12-11-2007 at 22:04.
من خیلی خوشحال میشم وقتی شما از این پستا میدین.
باقی سوالا را میشه با یه سرچ کردن یا توی فروم مربوطشون پیدا کرد ولی این چیزا جای دیگه روی نت نیست و جاشون همینجاست.
همینطورم با زندگی روزانه ما در ارتباطه.
من اومدم اینجا یه سوال بپرسم یه دفه سه تا پست در جواب پستای دیگه دادم اص موضوع از دستم در رفت. (نه دیر به دیر میام) اشکالی نداره جزو پستامون که حساب نمیشه.
سوالم این بود که تو اصفهان از کجا میشه ریش و سیبیل مصنوعی خرید.
واقعی بزنهها نه از اینا که به عینک وصله![]()
چه چههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
دوستان من شدیدا به یه چاپخونه و جایی که لیبل و جعبه های سیدی را میزنند احتیاج دارم کسی آدرس یا آشنایی چیزی سراغ داره ؟
از همین لیبلهایی که رو سیدی میچسبونند و همن پکهایی که برای بازی ، نرم افزار و .. استفاده میکنند
البته میخوام قیمتش مناسب باشه ها
ممنون
چايخونه را كه موافقم باهات اسيييييييدييييييييييي.درب ره مورد دوم هم يكي از دوستان من توي اين كار هست.اگه خواستي معرفيش كنم بهت..........
Last edited by amin123; 13-11-2007 at 14:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)