تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 457 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام خدمت " علی " آقا
    سوالی داشتم در رابطه با CCE
    این برنامه اگر در طول یک هفته آپدیت نشه برای دفعه بعد کل دیتابیس که 120 مگ هست رو دوباره دانلود میکنه
    این مشکل رو چه طوری میشه حل کرد ؟

سلام

از آپدیت CIS برای انجام آپدیت آفلاین CCE استفاده کنید.

همون فایل b شماره دار را وارد کنید کار میکنه.

2. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام رسم بر اینه که اونی که مشکل داره اطلاعات میده، من که مشکلی ندارم. ویندوز؟ نسخه کومودو؟ آیا ارتقا دادید یا ورژن قبلی را حذف و نسخه جدید را نصب کردید clean install ؟ کنار کومودو چی دارید؟ از نبود بد سکتور مطمئنید؟ به هر حال آخرش که چی مثلا؟ این نوع از مشکلات باید شخصا گزاش بشه. شاید ازتون سوالاتی پرسیده بشه که به ذهن من نرسه. توی فیلم چرا پشت سرهم روی توقف کلیک میکنی؟؟ خب بزار ببینیم یکبار که توقف را زدی چی میشه؟؟ هی تند و تند توقف/توقف/توقف همیشه همینجوری هستی نمیخوام بگم مشکل نداری، ولی فیلمه خنده داره اینبار: یکبار فول اسکن بکن ببین تموم میشه؟ و: یکبار اسکن سریع بکن و توقف را بزن ببین اسکن متوقف میشه؟ یا فقط روی فول اسکن مشکل هست؟ شوخی نه، بلکه جدی: مشکل من اینه که تو نمیتونی از CIS دل بکنی از در میندازیمت، از پنجره میایی!
    سلام
    ویندوز 7 32bit
    CIS 6.1.276867.2813
    تست بد سکتور هم کردم همه چیز OK بود
    توقف تو اسکن سریع به راحتی کار می کنه تو اسکن کامل هم تا وقتی گیر نکرده کار می کنه ولی وقتی گیر کرد برای بستنش چاره ای جز ری استارت نیست.
    اینم که می بینی تند تند توقف می زنم به خاطر اینه که محصول مورد علاقم کار نمی کنه و اعصابم خورد می شه
    وجود کاربرانی مثل من باعث ارتقا محصول میشه
    تو فروم COMODO هم ثبت نام کردم سر فرصت مشکلم رو با اونا هم در میون میگذارم.
    Last edited by alen sherif; 20-05-2013 at 07:26.

4. 3 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام
    من رفتم تو تنظیمات اسکن کامل و تیک (از حالت فشرده خارج کردن و اسکن فایل فشرده)رو برداشتم و اسکن کردم 20 دقیقه طول کشید اسکن رو تموم کنه مسخره است من موندم با فایل های فشردم که تعدادشون هم کم نیست چه کار کنم
    بعد از این اسکن واقعا موفق دارم از خنده کبود میشم

6. 3 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    اگر تیک قسمتی که مشخص کردم رو در تنظیمات فایروال و hips بزنیم برای برنامه های امن چطور قانون ساخته میشه ؟ این گزینه بیشتر به چه دردی می خوره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام
    من رفتم تو تنظیمات اسکن کامل و تیک (از حالت فشرده خارج کردن و اسکن فایل فشرده)رو برداشتم و اسکن کردم 20 دقیقه طول کشید اسکن رو تموم کنه مسخره است من موندم با فایل های فشردم که تعدادشون هم کم نیست چه کار کنم
    بعد از این اسکن واقعا موفق دارم از خنده کبود میشم
    سلام

من رفتم تو تنظیمات اسکن کامل و تیک (از حالت فشرده خارج کردن و اسکن فایل فشرده)رو زدم و گزینه (انتخاب حالت این اسکن)رو روی زیاد گذاشتم و اسکن کردم و تونست اسکن تموم کنه و گیر نکرد اما رو حالت معمولی و پس زمینه هنوز گیر می کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو هم گذاشتی رو زیاد؟اگه آره چرا به من نگفتی به هر حال همینم خوبه حالا زمان بندی هم کردم هر یک ماه یکبار اگه وقت کردم .اسکن سریع رو روزانش کردم اونم رو پس زمینه
    VIVA COMODO

10. 2 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    اگر تیک قسمتی که مشخص کردم رو در تنظیمات فایروال و hips بزنیم برای برنامه های امن چطور قانون ساخته میشه ؟ این گزینه بیشتر به چه دردی می خوره
    سلام

اگه تیک اون قسمت زده بشه، برای برنامه های امن در قسمت قوانین برنامه ها، قانون سفارشی ساخته میشه و دسترسی های برنامه هم اجازه داده میشه. در ابتدای کار خیلی توصیه نمیکنم فعالش بکنید فقط به این دلیل که لیست قوانین برنامه ها بلند بالا میشه و کمی هم شاید روی سرعت و کارایی تاثیر بزاره. ولی شاید برای محدود و سفارشی کردن برنامه های امن خوب باشه.

VIVA ALEN_SHERIF

---

نسخه جدید هم در راهه، یک آپشنی هم اضافه شده به آنتی با قابلیت "Detect unwanted applications"، من گذاشتم "شناسایی برنامه های نامطلوب". تعریف سادش اینو قرار دادم:

برنامه‌های نامطلوب، برنامه‌هایی هستند که کاربران با میل خود آنها را دریافت نکرده‌اند و احتمالاً به طور ناخواسته دانلود شده‌اند و در گروه شِبه مخرب‌ها قرار می‌گیرند.

من منتظرشم چون Summary screen برمیگرده به همراه لیست پروسه های فعال.
    To see is to believe

12. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    وقتی با پیغامهایی از طرف hips مواجه میشیم در برخورد با فایلهایی با پسوندهایی مثل tmp .خوب در این مورد میشه از ویروس توتال استفاده کرد . یا به روش دیگه ای بفهمیم فایل سالم هست یا نه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by K1lou; 23-05-2013 at 17:29.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    وقتی با پیغامهایی از طرف hips مواجه میشیم در برخورد با فایلهایی با پسوندهایی مثل tmp .خوب در این مورد میشه از ویروس توتال استفاده کرد . یا به روش دیگه ای بفهمیم فایل سالم هست یا نه
    سلام

کلا VT یک مرجعی هست که هر فایلی را میشه چک کرد.

این پیغامها هم مربوط به نصب یا ارتقا یک برنامه میشه که خودم گاهی اوقات با توجه به امن بودن برنامه این هشدارها را Allow میکنم و اجازه میدم(بدون تکیه به VT).

تیک گزینه "فایلهایی که از طریق یک برنامه امن، نصب می شوند را امن فرض کن" را در قسمت اعتبار سنجی بزنید این موارد کمتر میشه.

15. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام
    ببخشید کسی با آنتی کومودو تو لینوکس کار کرده کسی می دونه آپدیت آفلاین چجوری میشه این خطا که نشون میده رو چجوری میشه درستش کرد؟اشتباه نشه من هنوز ویندوز رو دارم و CIS هم پابرجاست فقط خواستم یه یه مدتی با لینوکس کار کنم
    linuxmint-14.1 32bit

Last edited by alen sherif; 25-05-2013 at 09:23.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام کلانتر!
    من هم میخواستم کومودو را برای لینوکس نصب کنم. ولی بعد دیدم کار اضافه ایست.
    Linux is virus-proof

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •