سلام
از آپدیت CIS برای انجام آپدیت آفلاین CCE استفاده کنید.
همون فایل b شماره دار را وارد کنید کار میکنه.
سلام
از آپدیت CIS برای انجام آپدیت آفلاین CCE استفاده کنید.
همون فایل b شماره دار را وارد کنید کار میکنه.
سلام
ویندوز 7 32bit
CIS 6.1.276867.2813
تست بد سکتور هم کردم همه چیز OK بود
توقف تو اسکن سریع به راحتی کار می کنه تو اسکن کامل هم تا وقتی گیر نکرده کار می کنه ولی وقتی گیر کرد برای بستنش چاره ای جز ری استارت نیست.
اینم که می بینی تند تند توقف می زنم به خاطر اینه که محصول مورد علاقم کار نمی کنه و اعصابم خورد می شه
وجود کاربرانی مثل من باعث ارتقا محصول میشه
تو فروم COMODO هم ثبت نام کردم سر فرصت مشکلم رو با اونا هم در میون میگذارم.
Last edited by alen sherif; 20-05-2013 at 07:26.
سلام
من رفتم تو تنظیمات اسکن کامل و تیک (از حالت فشرده خارج کردن و اسکن فایل فشرده)رو برداشتم و اسکن کردم 20 دقیقه طول کشید اسکن رو تموم کنه مسخره است من موندم با فایل های فشردم که تعدادشون هم کم نیست چه کار کنم
بعد از این اسکن واقعا موفق دارم از خنده کبود میشم![]()
با سلام
اگر تیک قسمتی که مشخص کردم رو در تنظیمات فایروال و hips بزنیم برای برنامه های امن چطور قانون ساخته میشه ؟ این گزینه بیشتر به چه دردی می خوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من رفتم تو تنظیمات اسکن کامل و تیک (از حالت فشرده خارج کردن و اسکن فایل فشرده)رو زدم و گزینه (انتخاب حالت این اسکن)رو روی زیاد گذاشتم و اسکن کردم و تونست اسکن تموم کنه و گیر نکرد اما رو حالت معمولی و پس زمینه هنوز گیر می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو هم گذاشتی رو زیاد؟اگه آره چرا به من نگفتی به هر حال همینم خوبه حالا زمان بندی هم کردم هر یک ماه یکبار اگه وقت کردم .اسکن سریع رو روزانش کردم اونم رو پس زمینه
VIVA COMODO![]()
سلام
اگه تیک اون قسمت زده بشه، برای برنامه های امن در قسمت قوانین برنامه ها، قانون سفارشی ساخته میشه و دسترسی های برنامه هم اجازه داده میشه. در ابتدای کار خیلی توصیه نمیکنم فعالش بکنید فقط به این دلیل که لیست قوانین برنامه ها بلند بالا میشه و کمی هم شاید روی سرعت و کارایی تاثیر بزاره. ولی شاید برای محدود و سفارشی کردن برنامه های امن خوب باشه.
VIVA ALEN_SHERIF
---
نسخه جدید هم در راهه، یک آپشنی هم اضافه شده به آنتی با قابلیت "Detect unwanted applications"، من گذاشتم "شناسایی برنامه های نامطلوب". تعریف سادش اینو قرار دادم:
برنامههای نامطلوب، برنامههایی هستند که کاربران با میل خود آنها را دریافت نکردهاند و احتمالاً به طور ناخواسته دانلود شدهاند و در گروه شِبه مخربها قرار میگیرند.
من منتظرشم چون Summary screen برمیگرده به همراه لیست پروسه های فعال.
To see is to believe
با سلام
وقتی با پیغامهایی از طرف hips مواجه میشیم در برخورد با فایلهایی با پسوندهایی مثل tmp .خوب در این مورد میشه از ویروس توتال استفاده کرد . یا به روش دیگه ای بفهمیم فایل سالم هست یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by K1lou; 23-05-2013 at 17:29.
سلام
کلا VT یک مرجعی هست که هر فایلی را میشه چک کرد.
این پیغامها هم مربوط به نصب یا ارتقا یک برنامه میشه که خودم گاهی اوقات با توجه به امن بودن برنامه این هشدارها را Allow میکنم و اجازه میدم(بدون تکیه به VT).
تیک گزینه "فایلهایی که از طریق یک برنامه امن، نصب می شوند را امن فرض کن" را در قسمت اعتبار سنجی بزنید این موارد کمتر میشه.
سلام
ببخشید کسی با آنتی کومودو تو لینوکس کار کرده کسی می دونه آپدیت آفلاین چجوری میشه این خطا که نشون میده رو چجوری میشه درستش کرد؟اشتباه نشه من هنوز ویندوز رو دارم و CIS هم پابرجاست فقط خواستم یه یه مدتی با لینوکس کار کنم
linuxmint-14.1 32bit
![]()
Last edited by alen sherif; 25-05-2013 at 09:23.
سلام کلانتر!
من هم میخواستم کومودو را برای لینوکس نصب کنم. ولی بعد دیدم کار اضافه ایست.
Linux is virus-proof
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)