1) تم Serenity رو چطور باید نصب کنم؟
اگر به اینترنت دسترسی داری , روی دسکتاپ کلیک راست کن , روی Appearance Settings و سپس New Theme کلیک کن. صفحه ای باز میشه که تمامی تم های KDE4 رو نشون میده و میتونی هر کدوم رو که خواستی نصب کنی. تم Serenity هم توی لیست هست.
2) Screenlets یا مشابه اون رو چطور روی فدورا نصب کنم؟(چون برایفدورای10 ندیدم)
توی KDE4 به جای Screenlets از Widgets استفاده میشه که همون نقش رو داره ! از گوشه ی بالا-سمت راست دسکتاپ روی Add Widget کلیک کن. توی لیست تعدادی widget به طور پیش فرض وجود داره. اگر به KDE 4.2 آپدیت کن این تعداد خیلی بیشتر شده. همچنین اگر در پایین پنجره ی باز شده بروی Install New Widget کلیک می تونی از طریق اینترنت یا فایل دانلود شده , widget های زیادی رو نصب کنی. از سایت زیر میتونی این اپلت ( widget ) ها رو دانلود کنی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3) من آمدم تنظیمات و افکت های kde رو دست کاری کردم .حالا می خوام برگردونم به حالت اولش چطور باید این کار رو بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4)آیا amrok رقص نور داره یا نه؟ چطور باید فعالش کنم؟
Amarok 2.0 فعلا همچین قابلیتی نداره.
5)بعد از آپدیت سیستم انگار هسته هم آپدیت شده! ولی فقط میتونم از وسطی می تون استفاده کنم! چکار کنم تا از هر 3تا استفاده کنم ؟ یا چطور تشخیص بدیم بهترین هسته کدومه و همون رو انتخاب کنم؟
خوب مطمئنا اولین گزینه توی لیست که از هسته ی جدید تر استفاده می کنه بهتره ! چرا نمیتونید از اون بوت کنید ؟