تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 379 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

@Turok-71
    شما بحث رو همگانی میکنی و در عین حال شخصی. همگانی میکنی از این بابت که دوست داری چیزایی که شما خوشت میاد منم خوشم بیاد ، شخصی میکنی از باب که این بازیو دوست داری و حالا من هر چی بگم بر علیه بازی میگی نخیر! خوبه. شما وقتی آسونی مراحل رو میذاری به حساب نبوغ آخه آدم چی بگه ؟

من هنوزم میگم این بازی بی نظیره ولی جوابتو توی پست قبلیه دادم. داداش رفتم ایکس باکس گرفتم بخاطرش با Controller اوستا شدم. دیگه خودت حساب کن. ولی سر یه سری مسائل اختلاف سلیقه داریم که به قول خودت ذات همین فروم هست.

@علی و آرمین
    وسوسه میکنید آدمو ... چه احساسی هم میشن )

2. 4 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

هدف بازيهاي رايانه اي لذت بردن و سرگرم شدن هست....حالا يكي از گشت و گذار خارج از روند اصلي بازي يا به قولي آزادي بسيار زياد و گاهي بدون هدف تو بازي لذت مي بره يكي هم هميشه از انجام بازي اي لذت ميبره كه هدف يا داستان يا دليلي پشتش باشه.....

من خودم به خاطر همين ولگردي كردن از gta شديدا بدم مياد ولي نميشه كتمان كرد كه ميليونها گيمر از انجام اينكار لذت مي برن

+

خلاصه خواستم بگم نظرات متفاوت....بازي هم نوش جون كسايي كه بازيش مي كننو ما هم كه بازيش نمي كنيم از خوشحالي اونا خوشحال ميشيم

.
    Last edited by halflife g; 24-09-2013 at 20:10.

4. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

هدف بازيهاي رايانه اي لذت بردن و سرگرم شدن هست....حالا يكي از گشت و گذار خارج از روند اصلي بازي يا به قولي آزادي بسيار زياد و گاهي بدون هدف تو بازي لذت مي بره يكي هم هميشه از انجام بازي اي لذت ميبره كه هدف يا داستان يا دليلي پشتش باشه.....

من خودم به خاطر همين ولگردي كردن از gta شديدا بدم مياد ولي نميشه كتمان كرد كه ميليونها گيمر از انجام اينكار لذت مي برن

+

خلاصه خواستم بگم نظرات متفاوت....بازي هم نوش جون كسايي كه بازيش مي كننو ما هم كه بازيش نمي كنيم از خوشحالي اونا خوشحال ميشيم

.
    خب بله اینطوری است دقیقا کسی خوشش نمیاد و اونو یه چیز بی مورد می دونه موضوع کاملا سلیقه ای است ولی جدا جی تی آی بازی نمی کنیحالا درسته ولگردی داره ولی خب ماموریت هم داره می تونی اونارو انجام بدی.چون کاربر فعالی اینون پرسیدم والله بازی نکردن جی تی آی نمی تونه عجیب باشه هاف لایوم عشقه

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

محتوای مخفی: پایان بازی 
    با مرگ trevor یکم ناراحت شدم ولی صحنه مرگ مایکل واقعا ناراحت کننده بود :( :( :( راک استار این پایان دوم رو واقعا عالی درست کرده،پیشنهاد میکنم از تو قسمت reply mission بری پایان B رو هم ببینی........

+

dude,are you for real?! :|
    من امروز 2 ساعت داشتم تلاش میکردم که وارد پایگاه merryweather بشم و ازشون هواپیما و جت بدزدم :|
    2 بار جت دزدیم ولی با موشک زدن جت ها رو خراب میکردن،وقتی که جت رو با بدبختی تو فرودگاه خودم فرود میاوردم دیگه کار نمیکرد :|
    You wanna see the real thing ? باو اینایی که گفتی خب یا Side ان یا Main ! منظور من با ماشین ول گشتنه ...ازین ماشین پیاده شی بری به اون یکی و ازین کارا .....ملت و زیر کنی ....خوشم نمیاد درکل ازین مدل بازی کردنا !

هدف سرگرم کردن به هر طریقیه که خودت دوس داری و لذتی که از این کار میبری،من از RPG متنفرم پس نمیرم دنبالش بعد بیام بگم ای بابا چرا اینقد دیالوگ داره،چون ذات بازی اینه،حالا بیای بگی GTA آزادیش به درد من نمیخوره و من ماموریت میخوام دقیقا میشه همون قصه!
    آخه البرز این گیم از هر گیم دیگه ای ماموریت زیاد داره ....! کدوم گیم 30 الی 40 ساعت فقط Main داره ؟ حالا Side ارو هم اضافه کنیم که دیگه واویلا میشه !دی!
    حیف نیست آدم این همه ماموریت جالب و باحال رو ول کنه بچسب به ماشین روندنو ملتو زیر کردن
    Last edited by mjorh; 24-09-2013 at 21:30.

7. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه habel1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان این بازی براب پی سی قراره بیاد یا نه؟

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

Turok - 71
    من اکثر پست های شما رو خوندم میبینم یه جورایی هم مثل خودم بازی میکنی این چیزایی که تعریف میکنی )
    بعد یه چیزی که میخواستم بگم اینه که من بیچاره هنوز نتونستم GTA V رو جز چهار ساعت بازی کنم چون دفعه اولی که ریختم رو فلش و دیسک دوم رو گذاشتم اجرا شد (ایکس باکسم آرکید هستش) راحت اما فرداش دیگه همش رو لودینگ میمونه هی رستارت میشه هی لودینگ تکرار میشه !!!!!!!! نمیشه که هر بار نصبش کنم آخه !!!
    خواستم ببینم شما رو ایکس باکس بازی میکنی ؟؟ از کجا خریدی بازیت رو ؟ من چیکار کنم اینطوری نشه آخه
    دیسک دوم رو هم نصب کردین شما ؟
    البته خیلی ها بهم گفتن بازیم مشکل داره منم از نت یکی دیگه سفارش دادم امیدوارم که اون سالم باشه ... فردا پس فردا میرسه دستم
    دیسک اول نصبه و دیسک دوم واسه بازی کردن،احتمال زیاد بازیت خرابه،همیشه از جاهای معتبر بازی تهیه کنید! جدیدا هرکی یه نت پرسرعتو پرینتر لیزری داره یه بازی فروشی میزنه!

@Turok-71
    شما بحث رو همگانی میکنی و در عین حال شخصی. همگانی میکنی از این بابت که دوست داری چیزایی که شما خوشت میاد منم خوشم بیاد ، شخصی میکنی از باب که این بازیو دوست داری و حالا من هر چی بگم بر علیه بازی میگی نخیر! خوبه. شما وقتی آسونی مراحل رو میذاری به حساب نبوغ آخه آدم چی بگه ؟

من هنوزم میگم این بازی بی نظیره ولی جوابتو توی پست قبلیه دادم. داداش رفتم ایکس باکس گرفتم بخاطرش با Controller اوستا شدم. دیگه خودت حساب کن. ولی سر یه سری مسائل اختلاف سلیقه داریم که به قول خودت ذات همین فروم هست.
    همگانی و خصوصی دیگه چیه؟

نبوغ رو واسه اون مرحله ی سرقت جواهرات گفتمو الانم میگم! حرف غیرمنطقی ای بوده؟؟ براتم مثال زدم!
    واقعا اینجور نیست داداش،اگه ضعف های بازی گفته شه به شخصه استقبال میکنم ولی چیزی که base بازی هست زیر سوال بره طبیعتا ازش دفاع میکنم،با کسیم دعوا نداریم

اوکی...

دیگه نبینم تو فروم بازی نظر بدی

آخه البرز این گیم از هر گیم دیگه ای ماموریت زیاد داره ....! کدوم گیم 30 الی 40 ساعت فقط Main داره ؟ حالا Side ارو هم اضافه کنیم که دیگه واویلا میشه !دی!
    حیف نیست آدم این همه ماموریت جالب و باحال رو ول کنه بچسب به ماشین روندنو ملتو زیر کردن
    دقیقا،حساب کردم بازی حدود 170 ماموریت داره که به 5 دسته تقسیم بندی میشن!واقعا زیاده،اما ظاهرا دوستمون باز احساس کمبود کردن در این زمینه

دوستان این بازی براب پی سی قراره بیاد یا نه؟
    نــه!

+
    دوستانی که بازی براشون آسونه میتونن تو قسمت seting نوع aiming رو به free تغییر بدن تا بازی مشکل تر بشه.

مورد دیگه اینکه نشونه ی بازی رو مخم بود که اونم میشه به complex تغییر داد و خیلی بهتر میشه.
    +
    متا یه پله سقوط کرد: 97
    Last edited by Turok-71; 24-09-2013 at 22:33.

10. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

متا یه پله سقوط کرد: 97
    97 ....اگه همین بمونه ...باز هم دلیلی دیگر بر هایپ بودن متا ! دی ! چون IV رو 98 موند .

من خودم به خاطر همين ولگردي كردن از gta شديدا بدم مياد
    خب Missionاشو برو ....خیلی جالب و جدید هستن ..حیفه !

نــه!
    تو ظوغ ملت نزن عاقا!

+
    برا دختر خانوم ها هم مناسب هستش . دیگه چی میخواین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10

I'm a girl and i normally don't play games but i make a exception for this one, my boyfriend played this tonight so now i purchased the game for my self to because i was very impressed by the game. So to any girl who doesnt like games in general, try this one it wil blow you away haha
    Last edited by mjorh; 24-09-2013 at 22:42.

12. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نشونگر تیراندازی رو نمیشه بزرگتر کرد؟ روی LED 42 بازی میکنم. کلا فکر کنم یه پیکسل بیشتر نباشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دیسک اول نصبه و دیسک دوم واسه بازی کردن،احتمال زیاد بازیت خرابه،همیشه از جاهای معتبر بازی تهیه کنید! جدیدا هرکی یه نت پرسرعتو پرینتر لیزری داره یه بازی فروشی میزنه!

از جایی که خریدم خبر مرگش معتبر ترین فروشگاه گیم شهرمونه !!!
    سایت خوب چی سراغ دارید سفارش بدم ؟؟؟ از 360market.ir سفارش دادم زدم پیشتاز برام پیام زدن لطفا مبلغ فیش رو پرداخت کنیم تا بفرستیم !!! اینطوریش رو دیگه ندیده بودم !!
    لطف میکنید یه سایت معتبر برای خرید بهم بدید ؟ حالا یا اینجا یا پیام خصوصی ممنون میشم

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

نشونگر تیراندازی رو نمیشه بزرگتر کرد؟
    start>seting>display>simple change to complex

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •