تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 301 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو دام این بازیهای فردوسی پور نیفتین
    اصلا گیریم فرهاد مصدوم نبوده و قلعه نویی به دلیل دیگه ای بازی نداده ، به هر حال سرمربی هست و اختیار دست اونه
    تماشاگرهای ما عادت کردن که فقط بیان استادیوم اگه بازی خوب بود تشویق کنن ، خوب نبود بد و بیراه بگن تیم رو بهم بریزن
    به راحتی هم با حرف یه روزنامه نظرشون عوض میشه ! والا فقط این چیزا تو ایران دیده میشه
    توقع از این تیم بالاست ولی آیه نیومده تیم همیشه ببره یا تو اوج باشه

2. 11 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ما باختیم...همه چیز دخیل بود در شکستمون...از فشار بیش از حدی که به بازیکنان در اثر بازی های متعدد میاد بگیر تا سنگ اندازی های فدراسیون ( که خودم عامل اصلی میدونم ) ، گاهاً اشتباه ما تماشاگرها در رفتارمون ( مثل همین بازی ) و مشکلات درون تیمی مثل کارای امیرخان و حرکت های فرهاد...حالا هرکس نظری داره و نظری میده اما فکر میکنم زمان مناسبی برای دعوا کردنو جروبحث نیست....پس آروم باشید و پشت تیمتونو خالی نکنید...یا حق

4. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قلعه‌نويي: گهر را جدي مي‌گيريم

سرمربي استقلال تهران گفت، چيزي براي از دست دادن ندارد و با آرامش کار مي‌کند. به گفته او فرهاد مجيدي وسيله قرار داده شده تا برخي به تيمش ضربه بزنند.

مير قلعه‌نويي در نشست خبري پيش از بازي با گهر دورود گفت:‌ بازي با گهر هم جزو ديدارهاي سخت‌مان است و بعد از بازي پرفشار با الهلال و آن هياهو مي‌تواند اهميت داشته باشد.

او ادامه داد: من چيزي براي از دست دادن ندارم و با آرامش کار مي‌کنم ولي براي صدرنشيني و روحيه گرفتن نياز به سه امتياز داريم.

قلعه‌نويي گفت: آرش برهاني به دليل محروميت و جي‌لويد ساموئل به دليل آسيب‌ديدگي به اين بازي نمي‌رسند.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اين که آيا ممکن است، تيمش بازي گهر را هم مثل بازي الهلال ساده بگيرد، توضيح داد: بازيکنانم مقابل الهلال هم غرور نداشتند. گلي که خورديم نهايت بدشانسي بود. جواد روي دفع توپ اشتباه کرد. او مي‌توانست حتي روي آن توپ بازي‌سازي کند اما به هر حال باخت هم جزئي از فوتبال است. ما گهر را جدي مي‌گيريم.

قلعه‌نويي در بخش ديگري از اين نشست خبري گفت: آيا از نظر شما منطقي است که در بازي با الهلال آن حرکت‌ها شود و ترقه بياندازند؟ آيا آنها استقلالي بودند؟ آيا هماهنگي در کار نبوده است؟ من در بازي سپاهان به فرهاد مجيدي گفتم، پنالتي بزن اما گفت، کمرش درد مي‌کند و به عربستان هم نمي‌آيد. آيا او مي‌توانست با يک جلسه تمرين در ليست 18 نفره باشد؟ يک سري هماهنگي‌ها در فيس‌بوک انجام شده بود که از آنها خبر دارم. يک سري هم تلفني بوده است. مجيدي چند دقيقه در سال جديد براي من بازي کرده است؟ آيا زحمات بقيه بازيکنان بايد ناديده گرفته شود؟ اين معرفت است؟

وي ادامه داد: بارسلونا دو بازي پياپي به رئال باخت اما در بازي بعدي‌اش دوباره 80 هزار نفر به ورزشگاه آمدند. حتي رئال در حال حذف شدن برابر تيم ترکيه بود اما تشويقش مي‌کردند. چطور در دقيقه 40 از سپاهان گل مي‌خوريم اما اين حرکت‌ها مي‌شود؟ در بازي‌مان با نفت 4 هزار تماشاگر مي‌آيد اما طرفداران پرسپوليس در بازي پيکان که تاثيري هم نداشت، بالاي 10 هزار نفر بودند. آيا اين معرفت و طرفداري است يا برنامه‌ريزي شده است؟ آيا فرهنگ طرفداري مثل سابق است؟
    مگر مجيدي چقدر به تيم کمک کرده است؟ البته او هم براي کمک به تيم آمده اما آقايان مجيدي را وسيله قرار دادند تا به تيم ضربه بزنند.

سرمربی تیم استقلال در ادامه نشست خبری تأکید کرد: بازیکنان ما دلخور هستند و می‌گویند ما زحمت می‌کشیم و شخص دیگری تشویق می‌شود. این مسائل برنامه‌ریزی شده است مگر ما نیم‌فصل اول در صدر جدول نبودیم؟ آیا نامی از مجیدی بوده است؟ مهدی رحمتی با بدترین شرایط جسمانی در دروازه می‌ایستد تا کمک کند و روزی که من مجیدی را آوردم همه چیز را با او شرط کردم و به او گفتم که حالا که صدرنشین هستیم تو را آوردم.

وی تأکید کرد: زمانی مجیدی در تمرین مورد تشویق قرار می‌گیرد و او را صدا می‌کنند، اما وقتی او حتی به عربستان نیامده آیا باید مقابل الهلال بازی کند؟

خبرنگاری پرسید: مجیدی در این شرایط سکوت کرده و آیا این سکوت به استقلال ضربه نمی‌زند که قلعه ‌نویی گفت: شما از خود مجیدی بپرسید ما کار خودمان را می‌کنیم و این رفتارها به استقلال لطمه می‌زند. من به مجیدی گفتم پنالتی بزند و او پیغام داد که کمردرد دارم. فردای آن روز هم گفته نمی‌توانم رانندگی کنم حالا هواداران چه توقعی دارند که مجیدی مقابل الهلال بازی کند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا حضور مجیدی در ورزشگاه اشتباه بود یا خیر، گفت: من که نمی‌توانم بگویم او بیاید یا نیاید؟ فردا می‌گویند قلعه‌نویی گفت در استادیوم حاضر نشود. اما بالاتر از بارسلونا که نداریم. آن همه تماشاگر تشویقش می‌کنند، شما میانگین تماشاگران ما را در این فصل ببینید، امسال بیشترین حمایت را طرفداران شهرستانی از ما انجام دادند اما وقتی به شهرهای دیگر می‌رویم خیالمان راحت است اما اینجا همه می‌گویند «مجیدی، مجیدی».
    سرمربی تیم استقلال ادامه داد: اصلاً قرار بود مقابل سپاهان به جای صادقی، مجیدی پنالتی بزند؛ اما ماجدی و بوستانی گفتند که او کمردرد دارد و نمی‌تواند پنالتی بزند. فردای آن روز هم تماس گرفت و گفت من نمی‌توانم رانندگی کنم.
    وی در خصوص اینکه آیا تیم پزشکی او را معاینه کرد یا خیر گفت: او زیر نظر کادر پزشکی کار کرد، اما بازیکنی که در شرایط سنی بالا است سه چهار روزه خوب نمی‌شود. اما مجیدی در تمرینات ما حاضر شد. ما می‌دانیم تلفن‌هایی که در استادیوم رد و بدل شده چه بوده ولی عده‌ای با یک دسته خاص همراه شدند. طرفداران گهر باب خوبی راه انداختند و طرفداران پرسپولیس هم صعه صدر به خرج دادند و باعث شدند تیمشان به فینال جام حذفی برسد.
    سرمربی تیم استقلال در ادامه صحبت‌هایش در خصوص اینکه آیا بین شما و مجیدی فاصله‌ای نمی‌افتد، گفت: این کارها درست نیست و بازیکن را اصلاً در کفه ترازو با مربی نگذارید. متأسفانه تلویزیون و صدا و سیما بعد از بازی با الهلال کاری انجام دادند که سعودی‌ها انجام نمی‌دادند. آنها کاری کردند که دقیقاً سیاوش اکبرپور در بازی انجام داد و به جای سرعت دادن به بازی به استقلال سکته داد.

در این لحظه قلعه‌نویی خطاب به خبرنگار برنامه 20:30 گفت: من از شما سؤال می‌کنم آیا آن روز شما را به محل تمرین راه ندادم؟ که خبرنگار مربوطه گفت: اینطور نیست و شما من را راه دادید اما مدیر رسانه‌ای استقلال اعلام کرد که شما خواستید که من بیرون بروم.
    سرمربی استقلال این موضوع را رد کرد و گفت: من اصلاً با دوربین‌های تلویزیونی صحبت کردم؟ و حالا هم از شما می‌خواهم که مدیر رسانه‌ای استقلال را تلفنی بگیرید و روی آیفون بگذارید تا ببینید چه می‌شود.
    در انتهای نشست خبری مدیر رسانه‌ای استقلال اعلام کرد که چنین حرفی نزده و اختلاف نظرهایی در این بین به وجود آمد که قلعه‌نویی خطاب به خبرنگار گفت: اگر شما مسلمان هستید نباید بی‌مورد این صحبت‌ها را انجام بدهید.
    جرو بحث بین سرمربی استقلال و و خبرنگار 20:30 باعث شد تا نشست خبری به پایان برسد.
    Last edited by 30vil; 11-04-2013 at 18:31. دليل: تکمیل خبر

6. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال فقط با اشتباهات کادر فنی شکست خورد.

1_استفاده از یک دفاع وسط به عنوان دفاع چپ و از کار انداختن سمت چپ تیم

2_به هم زدن زوج موفق مرکز خط دفاعی و دریافت گل به خاطر همین ناهماهنگی

3_بیرون اوردن تنها هافبک دفاعیمون و اوردن یه دفاع چپ به زمین(از همون اول باید با یه دفاع چپ تخصصی بازیو شروع میکردیم) با بیرون اومدن نکونام وسط زمینو از دست دادیم و کلا خط هافبکمون از بازی خارج شد و چاره ای جز رو اوردن به بازی مستقیم از دفاع نداشتیم

4_تعویض نکردن خسرو نا اماده و پر اشتباه و در مقابل بیرون کشیدن برهانیه سرعتی که میتونست از دفاع کند الهلال عبور کنه

5_نگه داشتن حاتمیه کند در زمین در صورتی که خبری از سانتر به روی دروازه الهلال نبود

6_وقتی سانتر از جناحین شروع شد حاتمی بیرون کشیده شد و حنیف به نوک خط حمله رفت

7_با نبود نکونام ساموئل عقبتر بازی کرد و نتونست مثل همیشه باشه....

8_با توجه به دفاع کند الهلال از هیچکدوم از هافبکهای سرعتیمون استفاده نکردیم....ارزه بائو و ممدرضایی روی نیمکت بودن و اکبرپور رفت هافبک بازی کرد....در کنار حیدریه نا اماده

این همه اشتباه جلوی یه تیم حرفه ایه عربستانی.........

8. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

این مصاحبه اخر امیر قلعه نوعی خیلی حرف توشه به خدا...
    واقعا چرا فرهاد اون روز پنالتی نزد واقعا مشکل کمرش بود؟ من که بعید میدونم
    این بازی هم که باختیم دلیل عمدش خوده هوادارامون بودن امیدوارم هرچه سریعتر فرهاد مجیدی از فونبال خدا حافظی کنه اینو از ته دل میگم.. از ترقه اندازی و تشویق مجیدی تو دقیقه 40 بازی و فشار روی بازیکنای تعویضی بگیررررر تا جوی که به جای این که پشت تیم باشه و کمک حال بازیکن درست به نفع الهلال رغم خورد...
    بابا به خدا بقیه بازیکنا هم دارن زحمت میکشن چرا اونا همچین رفتاری باهاشون نمیشه من هنوز رفتار فرهاد تو نیم فصل پارسال رو یادم نرفته چرا تیمو ترک کرد و رفت مگه الان دخترش دلش واسش تنگ نمیشه؟
    همه اینا تموم شد فقط تو رو خدا تو هرجا چه فیس بوک چه انجمن های نظیر خودمون هستید سعی کنید چهار تا پست بدید تا بقیه هم اروم بشن الان اکثرا دارن احساسی رفتار میکنن اخر لیگ و اسیا واسمون خیلی حساسه مخصوصا این بازی گهر که اگه ببریم تا حدودی این فشار کم میشه..و به بازی با سپاهان امیدوارتر میشیم...

10. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اینکه امیر گفته فرهاد برای تیم کاری نکرده درست نیست حداقل چند تا گل 3 امتیازی زده!

اما در مورد پنالتی حق با امیره و یادمه تو جام ملت ها هم وقتی امیر مربی تیم ملی بود چند تا از بازیکنا از پنالتی زدن امتناع کرده بودن و امیر بعدا خیلی از اونا خورده گرفته بود

بازی با سپاهان هم در اون لحظات حساس فرهاد ساق هاش هم خسته نبود باید پنالتی را میزد هر چقدر کمر درد هم داشت به عنوان یه با تجربه حتما باید پنالتی میزد و امثال حاتمی نباید تو این بازی به این مهمی پتالتی میزدند

12. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این اختلافات در استقلال باعث خوشحالی دشمنان استقلال هست واقعا ناراحتم که خودمون داریم تیشه به ریشه استقلال میزنیم 1 سال تلاش کردیم تا موفقیت فقط 1 قدم مونده اما استقلال داره اسیر همون چیزی میشه که دشمنان و منافقان استقلال میخوان - من به عنوان کوچیکترین هوادار استقلال از تمام هواداران میخوام به عشق استقلال به خاطر موفقیت و سربلندی استقلال بیایید متحد باشیم من هم قلعه نویو دوست دارم هم فرهاد و تک تک بازیکنان را ولی استقلال همیشه استقلاله و هیچوقت محتاج اشخاص نیست / با قهرمانی استقلال در لیگ برتر جشنی میگیریم که تمامی این کدورت ها و اختلافات جاشو به شیرینی و شادی بده - اگه موفق نشیم اولین کسی که ناراحت و غمگین میشه خودمونیم / امثال امیر و فرهاد میانو میرن فقط افتخاراتو نام استقلال هست که ماندگار میشه قهرمانی استقلال در ایران و موفقیت در آسیا خار بزرگی در چشمان دشمنان استقلال است تا لمس خوشبختی یه یا علی نیاز داریم / اتحاد بخاطر استقلال نه بخاطر اشخاص بخاطر عشق و دل خودمون

14. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از قلعه نوعی بعیده اینجور مصاحبه کردن....ما حرمت ایشون رو داریم به خاطر این نفرات مضخرفی که گرفتند ( بائو - اکبرپور و بیک زاده و ....) ولی ایشون اینجور داره حال می ده....
    فکر کنم بازی با سپاهان طرفدارا بشینند خونه بهتره....
    به نظرم اگر مجیدی رو می خواد ضایع کنه بهتره از اول بازی فرهاد رو فیکس جلوی سپاهان بذاره...مگر اینکه بترسه فرهاد درخشش داشته باشه.

16. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

کم کم داستان تشویق های بی موقع فرهاد داره تمرکز تیم رو بهم میریزه. انطور که قلعه نوعی گفت بازیکنا بر علیه مجیدی جبهه گرفتن.

متاسفانه تشویق یه بازیکن خاص در ایران به معنای اعتراض به عملکرد کادر فنی و سایر بازیکنای تیم هست.همه میدونستن با توجه به اعلام مصدومیت فرهاد توسط خودش امکان بازی کردنش جلوی الهلال نیست .وقتی تیم بی هدف و بی برنامه بازی کرد ،اعصاب تماشاگر هم که واسه برد اومده بود ، بهم ریخت و بجای تشویق رفت دنبال حاشیه سازی و تخلیه هیجانش.

با اینکه باخت در تهران جلوی الهلال واقعا تلخ بود ،ما هواداران تیم باید حرفه ای تر باشیم و استانه تحملمون رو ببریم بالا.در این بازیهای حساس بجای تشویق یه بازیکن خاص،فقط باید تیم رو تشویق کرد اونم حتی در دقایقی که تیم عقب می افته. به نظر من هیچ اتفاق خاصی نیافتاده .یه نکته مهم میخوام بگم:

هوادار عزیز واسه قهرمانی و افتخاری دوباره فقط اتحاد و همدلی میخوایم.
    Last edited by federrer; 11-04-2013 at 18:56.

18. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فقط فرهاد مجیدی

کی بشه امیر بره چوبلمون برگرده

20. 4 کاربر از sir12011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •