تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 468 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

خدمت شما ایلار جان
    ممنون عزیز اما مال من نداره این قسمت رو....
    توی سایتهای خارجی گشتم شیفت +اف 12 تغییر زبان میده....
    الان زبانش درسته اما بگهای مزخرفی داره.اولا زبانش توی منوی تسکبار و گجتش همون اسپانیولی مونده.دوما با اینکه ویندوزم تمیزه اما برای اولینبار تو عمرم رو سیستم خودم بخاطر کسپر صفحه مرگ آبی دیدم همین الان.چهارما اپلیکیشن کنترلش زبون نفهمه.پنجما الان 3 ساعته آپدیتم تا 15 درصد میره و همونجا میمونه و دایم هم داره از ترافیکم مصرف میکنه اما نه با هیتلر ش.ک.ن نه معمولی آپدیتش کامل نمیشه.شایدم کسپر من مورد داره اما با این سنگینی و آپدیت سنگین گمونم بهتره قیدشو بزنم.من همین امنیت رو با دوتا نرم افزار سبک و خیلی کم حجم با آپدیت خیلی کم حجم ترم میتونم داشته باشم.خیلی خیلی سنگینه...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aylar6888; 15-01-2013 at 02:16.

2. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

ممنون عزیز اما مال من نداره این قسمت رو....
    توی سایتهای خارجی گشتم شیفت +اف 12 تغییر زبان میده....
    الان زبانش درسته اما بگهای مزخرفی داره.اولا زبانش توی منوی تسکبار و گجتش همون اسپانیولی مونده.دوما با اینکه ویندوزم تمیزه اما برای اولینبار تو عمرم رو سیستم خودم بخاطر کسپر صفحه مرگ آبی دیدم همین الان.چهارما اپلیکیشن کنترلش زبون نفهمه.پنجما الان 3 ساعته آپدیتم تا 15 درصد میره و همونجا میمونه و دایم هم داره از ترافیکم مصرف میکنه اما نه با هیتلر ش.ک.ن نه معمولی آپدیتش کامل نمیشه.شایدم کسپر من مورد داره اما با این سنگینی و آپدیت سنگین گمونم بهتره قیدشو بزنم.من همین امنیت رو با دوتا نرم افزار سبک و خیلی کم حجم با آپدیت خیلی کم حجم ترم میتونم داشته باشم.خیلی خیلی سنگینه...
    تو 2012 نمیدونم قسمت تغییر زبونش کجاست ولی فک نکنم با 2013 فرقی داشته باشه.

در مورد صفحه مرگ,در موقع نصب ابتدا لیست برنامه های ناسازگار رو در صورت وجود نشان میده ,برای شما چیزی نشون داد؟

اپدیت اولیه هم با توجه به اینکه 2012 هست تقریبا 300 مگه برا همین زیاد طول کشیده.شما میتونی از laspersky updater یا از این سایت هایی که اپدیت افلاین میذارن استفاده کنی.
    درسته خیلی اپدیتش زیاده ولی دیگه بعد اون حجم اپدیتاش بسیار کمه و راحت میدونی از اپدیتاش بکاپ بگیری.
    به نظر من از یه سایت دیگه دانلودش کن,شاید از اون سایتی که دان کرده مخصوص کشور خودشون بوده که زبونشم اینجوریه.

در مورد سنگینی کسبر,منم تو 2012 سنگینی داشتم ولی برای حل این مشکل system watcher رو خاموش کردم درست شد ولی تو 2013 همچین مشکلی برام پیش نیومد.
    Last edited by Shahroozs2; 15-01-2013 at 12:49.

4. این کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

app control در نسخه 2013 مشکل داره و بعضی وقتها قاطی میکنه در حالی که در نسخه 2012 تست کردم یک چنین مشکلی در اعمال یک رولز نداره
    ولی در 2013 وقتی یک فولدر رو رو حالت prompt میزاری واسه بعضی موارد سوال نمیکنه مثل باز کردن اون فولدر با ویندوز اکسپلورر دوستان کس مشکل مشابه رو نداره؟؟؟

6. این کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    بیش از 1 ماهه که کسپرسکی 2013 رو نصب کرد! (اینترنت سکوریتی)
    شدیدا سیستمم رو کند کرده!!
    با این که از نظر سخت افزاری لپ تاپم Ok هست...ولی شدیدا دچار افت سرعت شدم...
    یادم نمیاد در نسخه های 2011 و 2012 اینقدر سنگین بوده باشه آخه کسپر
    البته نا گفته نماند که رو حداکثر حفاظت تنظیم کردم درجه های کسپر رو (اینکارو در ورژن های قبلی هم میکردم)
    دلیلش چیه؟
    آیا نسخه ی AntiVirusش هم اندازه Internet Security سنگینه یا نه؟

8. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

اپلیکیشن کنترل دیگه برای برنامه های امن و دارای امضای دیجیتال چرا همش سوال میکنه نمیدوم.اپ کنترل باید اپهای ناشناس و مشکوک رو اسکن وآنالیز کنه.چه معنی داره اپ کنترل مثلا برنامه های تمام کمپانیهای مشهور و حتی خیلیها که کرک هم نشدن که هش کد اونها فرق کنه رو همش آنالیز میکنه؟منکه کتوجه نمیشم.برای اتصال اینترنت اکسپلورر 11 بار کلیک کردم تا اجرا شد.رولهاشم همش کنترل میکنم درستن اما اذیت میکنه....مال من مثلا کومودو دراگون و گوگل کروم رو گذاشته بود توی زیر پوشه غیر قابل اطمینان.از اونجا خارجش کردم دراگون کومودو رو که از بیخ و بن بدون هیچ پیامی پاک میکنه حتی از کنترل پنلم پاک میشه.گوگل کروم رو اصلا نمیذاره اجرا بشه و ارور میده.چند بار کروم و دراگون رو ریپیر یا دوباره نصب کردم هپیچ تغییری نکرد.آپدیتهاشو تا 1 ماه پیش از یه سایت گرفتم و نصب کردم اما الان بازم چندید ساعته داره اپدیت میکنه.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوستان
    بیش از 1 ماهه که کسپرسکی 2013 رو نصب کرد! (اینترنت سکوریتی)
    شدیدا سیستمم رو کند کرده!!
    با این که از نظر سخت افزاری لپ تاپم Ok هست...ولی شدیدا دچار افت سرعت شدم...
    یادم نمیاد در نسخه های 2011 و 2012 اینقدر سنگین بوده باشه آخه کسپر
    البته نا گفته نماند که رو حداکثر حفاظت تنظیم کردم درجه های کسپر رو (اینکارو در ورژن های قبلی هم میکردم)
    دلیلش چیه؟
    آیا نسخه ی AntiVirusش هم اندازه Internet Security سنگینه یا نه؟
    سلام
    راستش کسپر یخورده سنگینه و البته kis سنگین تر از kav هست اما این افت شدید سرعت شما با توجه به سخت افزار مناسبتون عادی نیست.منظورم اینه که درسته که کسپر سنگینه ولی نه اینقدر که روی سیستم های قوی هم اینقدر افت سرعت داشته باشه.مطمئنا اشکال از جای دیگست.

-----------------------------------------------------------------

دوستان یه سئوال:
    من میخوام system watcher رو غیر فعال کنم به نظرتون خیلی خطرناکه؟منظورم با غیر فعال کردنش ممکنه چه خطری سیستم رو تهدید کنه که با فعال بودنش نمیکنه؟
    ممنون

11. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mer5ad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

1 PURE 2.0 یا Anti-Virus

سلام دوستان!
    یک سوال خیـــلی تخصصی و جدی داشتم در زمینه این آنتی ویروس!
    من تا دیروز از NOD32 استفاده می کردم که به توصیه یکی از رفیقام Kaspersky PURE 2.0 رو نصب کردم!
    سوالی که من از شما دارم این هست که Kaspersky PURE 2.0 چه فرقی با Kaspersky Anti-Virus داره؟ آیا PURE 2.0 بهتر و کامل تر از Anti-Virus ه ؟
    و سول بعدی اینکه، این آنتی ویروس به مدت 30 روز بصورت رایگان کار میکنه! آیا توی این 30 روز کامل و حرفه ای کار میکنه یا من باید بهش KEY بدم؟ چون رفیقم میگفت تا 30 روز احتیاجی به دادن KEY نیست و نسخه آزمایشیش کامل هست و مثل KEY کار میکنه! ولی بعد از 30 روز باید KEY بدی...
    همین! ممنون از شما...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    برای ورژن 2013 نه متاسفانه.راستش یه راهی هست ولی 100 درصد جواب نمیده.بهترین راه همونه
    hamidreza2010 عزیز !

چطور میشه از ورژن 2013 بکاپ گرفت من گزینه یا آپشنی ندیدم ؟

ممنون

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان!
    یک سوال خیـــلی تخصصی و جدی داشتم در زمینه این آنتی ویروس!
    من تا دیروز از NOD32 استفاده می کردم که به توصیه یکی از رفیقام Kaspersky PURE 2.0 رو نصب کردم!
    سوالی که من از شما دارم این هست که Kaspersky PURE 2.0 چه فرقی با Kaspersky Anti-Virus داره؟ آیا PURE 2.0 بهتر و کامل تر از Anti-Virus ه ؟
    و سول بعدی اینکه، این آنتی ویروس به مدت 30 روز بصورت رایگان کار میکنه! آیا توی این 30 روز کامل و حرفه ای کار میکنه یا من باید بهش KEY بدم؟ چون رفیقم میگفت تا 30 روز احتیاجی به دادن KEY نیست و نسخه آزمایشیش کامل هست و مثل KEY کار میکنه! ولی بعد از 30 روز باید KEY بدی...
    همین! ممنون از شما...
    سلام
    pure یه سری امکانات بیشتر از آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی داره که حتی ممکنه بکارتون هم نیاد (ممکنه).البته توصیه من اینه که شما از kis استفاده کنین.
    آره 30 روز اول رو key نمیخواد و درست مثل ورژن full کار میکنه ولی برای اینکه بتونین آپدیت کنین باید بهش key بدین.key هم راحت پیدا میشه.
    فقط خواستین آپدیت کنین حتما از برنامه kasper updater استفاده کنین
    برای مشاهده تفاوت pure و kis لینک زیر رو یه نگاه بندازید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidreza2010 عزیز !

چطور میشه از ورژن 2013 بکاپ گرفت من گزینه یا آپشنی ندیدم ؟

ممنون
    سلام عزیز
    توی ورژن 2013 که نمیشه بک آپ گرفت.باید از برنامه کمکی kasper updater بک آپ بگیری.آموزش هاش رو برات میذارم:

15. 4 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

app control در نسخه 2013 مشکل داره و بعضی وقتها قاطی میکنه در حالی که در نسخه 2012 تست کردم یک چنین مشکلی در اعمال یک رولز نداره
    ولی در 2013 وقتی یک فولدر رو رو حالت prompt میزاری واسه بعضی موارد سوال نمیکنه مثل باز کردن اون فولدر با ویندوز اکسپلورر دوستان کس مشکل مشابه رو نداره؟؟؟
    سلام

بله منم تست کردم و همچین مشکلی بود نمیدونم اسمشو مشکل بزارم یا تغییر اما
    در اون پوشه ای که به اپ کنترل معرفی کردید وارد شوید میبینید که محتویات پوشه محافظت شدن
    مثلادر پوشه hamid فایل txt ی قرار بدید و ادرس پوشه رو با این علامت *\ در بخش Identity Protection تعریف کنید
    بعد از ورود به پوشه میبنید که برای هر تغییری در فایل txt به شما گزارش میده
    البته من در ویندوز 64 بیت تست کردم درویندوز 32 بیت اطلاعی ندارم.

17. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •