تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 421 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    من یه جا یه پول ناچیز (زیر 100 تومن) بدهکارم، یه سالی میشه که پول رو ندادم
    الان که پول دستمه میخوام برم صاف کنم ولی روم نمیشه برم بدم / اونجایی که بدهکارم یه جای عمومی هست احتمالا جلو یکی باید پول رو بدم به اون طرف!
    استرس دارم! چیکار کنم؟
    دوتا راه بنظرم رسید
    یکی اینکه مراتب عذرخواهی و ناراحتی خودتون رو طی تماس تلفنی با ایشون مطرح کنید بعد حضوری که رفتید نیاز به توضیح نیست پاکت رو بهشون میدید و میگید: اینم امانتی شما بازم ببخشید ((اونم دیگه گله ای نخواهد داشت حرفا رو پای تل زدید دیگه))

یا پای تل بهشون بگید که چه ساعتی از کار برمیگردید؟ همون حوالی بیرون منتظرشون باشید

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا نباید به خانوم (غریبه) بگه قربون شما ؟ زشته ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوتا راه بنظرم رسید
    یکی اینکه مراتب عذرخواهی و ناراحتی خودتون رو طی تماس تلفنی با ایشون مطرح کنید بعد حضوری که رفتید نیاز به توضیح نیست پاکت رو بهشون میدید و میگید: اینم امانتی شما بازم ببخشید ((اونم دیگه گله ای نخواهد داشت حرفا رو پای تل زدید دیگه))

یا پای تل بهشون بگید که چه ساعتی از کار برمیگردید؟ همون حوالی بیرون منتظرشون باشید
    ضمن تایید فرمایشات Atghia ِ عزیز ، من پیشنهاد میکنم شماره کارت هم بگیرید و کارت به کارت کنید شما که دوست ندارید اونجا برید ....

5. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بستگی به سن و سال خانوم داره
    مثلا یک مرد جوون به یک دختر جوون خب من فکر میکنم نمیشه حمل بر ادب و تکیه کلام بودن این جمله باشه!
    ولی مثلا برای یک خانوم سن و سال دارتر میتونه نشان دهنده ارادت باشه

7. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

نه از نظر من اشکالی نداره.
    بستگی به طرف مقابل داره. ولی متاسفانه تو فرهنگ کشور ما این خیلی زشته. ولی موردی نداره ( ازنظر من ) .

9. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ایشون برای من یک کاری انجام دادند و ازشون تشکر کردم و .... بعد هی حرفای تعارفی و ... و من (21 سالم هست) به خانومه (25 میخورد باشه) وقتی اینو بهش گفتم حس کردم ناراحت شد ... اصلا فکر نمیکردم حرف بدی باشه ... طرف مقابل هم مشگل خاصی نداشت (چادری و محجبه نبود....) اتفاقا خیلی هم خنده رو و خوش اخلاق بود ....

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام
    من یه جا یه پول ناچیز (زیر 100 تومن) بدهکارم، یه سالی میشه که پول رو ندادم
    الان که پول دستمه میخوام برم صاف کنم ولی روم نمیشه برم بدم / اونجایی که بدهکارم یه جای عمومی هست احتمالا جلو یکی باید پول رو بدم به اون طرف!
    استرس دارم! چیکار کنم؟
    سلام

نمیخواد بی خود استرس داشته باشی از این اتفاقها زیاد می افته لازم هم نیستش قبلش بهش خبر بدی یا تماس بگیری و استرس خودت رو بیشتر کنی فقط سعی کن توی ساعتی بری که اونجا خلوتر باشه

مستقیم برو پیش طرف پول رو سریع بهش بده یه چند بار هم ازش معذرت خواهی کن که دیر شده بگو مشکل پیش اومده بود و وقت نداشتم بیام و ... اگر طرف چیزی نگفت که هیچی اما اگر غر غر کرد و اینا تو هم بلند چند بار معذرت خواهی کن که اون بیشتر خجالت بکشه و دیگه ادامه نده و سریع بزن بیرون از اونجا .

12. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایشون برای من یک کاری انجام دادند و ازشون تشکر کردم و .... بعد هی حرفای تعارفی و ... و من (21 سالم هست) به خانومه (25 میخورد باشه) وقتی اینو بهش گفتم حس کردم ناراحت شد ... اصلا فکر نمیکردم حرف بدی باشه ... طرف مقابل هم مشگل خاصی نداشت (چادری و محجبه نبود....) اتفاقا خیلی هم خنده رو و خوش اخلاق بود ....
    به نظر من بستگی به مدت آشنایی و میزان صمیمیت داره
    ممکنه یکی مثلا همکارتون باشه دیگه بعد از یه مدت شاید این قربانت یا قربانت شما و اینا عادی باشه
    بستگی به خود طرف هم داره و ممکنه حتی همین کلمه ساده رو هم منزله این بدونه که طرف مقابل می خواد باهاش صمیمی بشه
    ولی کلا حالا کلمه قربانت شاید یه کلمه ای باشه که آدم برای هر کسی به کار نمی بره مگر اینکه دیگه باهاش صمیمی باشه ولی من تعجب می کنم که دیگه قربان شما که ایرادی نداره و ما توی روزمره تقریبا برای همه به کار می بریم و فکر نکنم کسی از این حرف ناراحت بشه!
    قربان شما رو هم که می دونید 99.9% موارد همه فقط برای تعارف به کار می برن

14. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

اصلا شما از کجا فهمیدی ایشون ناراحت شده / طرف که چیزی نگفته / شاید شما اشتباه حس کردی ...

زیاد ذهنتون در گیر اینکه بقیه در مورد حرف ها و رفتار شما چی فکر میکنن یا چی میگن و ... نکنید فقط نسبت به شخصیت طرف برخورد و معاشرت کنید .

نه در این مورد ولی در حالت کلی نهایتش اینکه میگه از این حرف ناراحت شدم شما هم یه عذز خواهی میکنی و میگی منظوری نداشتم که در این مورد همچین چیزی هم نبوده .

16. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اصلا شما از کجا فهمیدی ایشون ناراحت شده / طرف که چیزی نگفته / شاید شما اشتباه حس کردی ...

زیاد ذهنتون در گیر اینکه بقیه در مورد حرف ها و رفتار شما چی فکر میکنن یا چی میگن و ... نکنید فقط نسبت به شخصیت طرف برخورد و معاشرت کنید .

نه در این مورد ولی در حالت کلی نهایتش اینکه میگه از این حرف ناراحت شدم شما هم یه عذز خواهی میکنی و میگی منظوری نداشتم که در این مورد همچین چیزی هم نبوده .
    نه برای منم که چیز مهمی نیست فکرم رو هم درگیرش نکردم .... اتفاقا این قضیه مربوط به چند شب پیش بود و امروز یه هو یاد اون ماجرا افتادم ... اما خوبه که آدم اگه یک حرفیش رو حس کرد حرف خوبی نبوده بپرسه ببینه اگه واقعا حرف خوبی نیست دیگه جای دیگه و با افراد دیگه اون حرف رو نگه .

18. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •