ممنون.
نظرتون در مورد مشکل دوم چیه؟
ممنون.
نظرتون در مورد مشکل دوم چیه؟
با سلام
برای آپارتمان 50 متری که دوتا رادیاتور 10 پره تو حال ویک 5 پره که تو اتاق خواب داره می خوام رادیاتور پنلی بگیرم چه مارکی وچه سایزی رو پیشنهاد می کنید که خونه کاملا" گرم بشه . الان خونه زیاد گرم نمیشه و پکیج هم زیاد روشن میمونه(پکیج هم ایساتیس 24هست). در ضمن اشکال نداره که رادیاتور آلومینیومی و پنلی با هم استفاده بشه؟
در مورد سوال دوم شما تا پای دستگاه نباشم چیزی ندارم که بگم.
رادیاتور پنلی کرمی ، فرولی ، آج آ ، بایکان ،سانیکا و یا ...... هر رادیاتوری که گارانتی معتبری داشته باشه.
بله می تونید رادیاتورهای پنلی را در کنار رادیاتورهای آلومنیمی استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
ممنون دوست عزیز
فقط نگفتی که چه سایزی با مشخصات بالا بگیرم
اگر روی پارکینگ نیستید دوتا رادیاتور یک متری توی پذیرای و یک رادیاتور 80 سانتی هم توی خواب .اما اگر روی پارکینگ یا طبقه آخر هستید دوتا 1.2 متری برای پذیرای و یک رادیاتور 1 متری هم برای خواب خیلی عالیه. .
سلام من یه پکیج سونیه دوال دارم مدل THEMACLASSIC C24 E1 یه مدتیه موقعی که شیر اب گرم باز میکنم برای چند دقیقه اب گرم میشه و دوباره سرد میشه
همینجوری هی گرم و سرد میشه و اصلا نمیشه حمام رفت
کسی میدونه مشکل از کجاشه
فشار ابم همش رویBar 0.8 نشون میده
عکساش هم میزارم اگر کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم
![]()
یه پکیج اخگر داریم بالای ۱۵ سال برامون کار کرده
مدتیه که فشارش رو میارم روی ۱.۵ ولی بعد از چند دقیقه باز میره روی ۳ اینا و وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم از زیر پکیج آب قطره قطره میریزه. مدتیه که تشت گذاشتم زیر پکیجه
با این مطالبی که خوندم باید مشکل از منبع انبساط باشه. چجوریه این منبع انبساط ؟ تعمیریه ؟ تعویضیه ؟
یه یارو هم اومد نیگاش کرد گفت کلا باید پکیج عوض بشه !! فعلا هم که قیمت ها کمرشکن هست و توان تعویضش رو نداریم. نظر شما چیه ؟ منبع انبساط رو میشه جدا خرید ؟ قیمت تقریبی ؟
شاید شیرهای آب مصرفیتون رسوب گرفته. صافی های مربوط به شیر های مصرفی (حمام، ظرفشویی ، دستشوییو ...)را باز کنید و ببینید که رسوب یا شن و ماسه جلوی صافی ها را نگرفته باشه.
Last edited by tamirkar1; 22-12-2013 at 20:30.
احتمال زیاد مشکل از منبع انبساط است. معمولا منبع انبساط های پکیج های زمینی خراب میشن و باید تعویضش کنید.اما قبلش با تلمبه بادش کنید ببینید باد نگه میداره یا نه. اگر مشکلی نداشت فشار باد منبع انبساط را روی1.5 تنظیم کنید و دوباره نصبش کنید روی دستگاه.و دستگاه را راه اندازی کنید.به همین سادگی.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)