تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 405 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مطئن باشید که از یک جا نشتی وجود داره . بهترین راه برای پیدا کردن نشتی اینه که برای چند ساعتی دستگاه را روی حالت تابستانه قرار بدید. بعد تک تک رادیاتورها ( پره به پره ) نگاه کنید لوله کشی روکار رو چک کنید تا نشتی را پیدا کنید.
    ممنون.

نظرتون در مورد مشکل دوم چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    برای آپارتمان 50 متری که دوتا رادیاتور 10 پره تو حال ویک 5 پره که تو اتاق خواب داره می خوام رادیاتور پنلی بگیرم چه مارکی وچه سایزی رو پیشنهاد می کنید که خونه کاملا" گرم بشه . الان خونه زیاد گرم نمیشه و پکیج هم زیاد روشن میمونه(پکیج هم ایساتیس 24هست). در ضمن اشکال نداره که رادیاتور آلومینیومی و پنلی با هم استفاده بشه؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در مورد سوال دوم شما تا پای دستگاه نباشم چیزی ندارم که بگم .
    سلام خدمت دوستان عزیز

حدود سه هفته پیش یه پکیج دیواری بوتان مدل Benessere Pro 28000 واسه خونمون خریدیم. دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1- روز اول که سرویسکار پکیج رو نصب کرد فشار رو روی 1.5bar گذاشت. هفته اول مشکلی نبود و فشار ثابت میموند ولی از هفته دوم فشار افت کرد و رفت رو 1.0bar منم دوباره شیر رو باز کردم تا فشار به 1.5bar برگشت ولی دو روز بعد بازم فشار افت کرد که باز همون کار رو کردم الان هر دو تا سه روز فشار افت میکنه! چک کردم که از جایی نشتی نباشه چون لوله ها روکار کشیده شده ظاهرا مشکلی نبود. مدار هم کامل هواگیری شده. حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟

2- وقتی دمای مدار گرمایش رو از 60 پایین تر میذارم دقیقا هر 3 دقیقه یکبار شعله چند ثانیه روشن بعد خاموش میشه تا اینکه بعد چندبار روشن رو خاموش شدن شعله دائمی میشه. بعد خاموش شدن هم دوباره این روند تکرار میشه! البته اینم بگم که تو این چند روزی که هوا سرد تر شده این مشکلم کمتر پیش میاد.

4. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

رادیاتور پنلی کرمی ، فرولی ، آج آ ، بایکان ،سانیکا و یا ...... هر رادیاتوری که گارانتی معتبری داشته باشه.
    بله می تونید رادیاتورهای پنلی را در کنار رادیاتورهای آلومنیمی استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    با سلام
    برای آپارتمان 50 متری که دوتا رادیاتور 10 پره تو حال ویک 5 پره که تو اتاق خواب داره می خوام رادیاتور پنلی بگیرم چه مارکی وچه سایزی رو پیشنهاد می کنید که خونه کاملا" گرم بشه . الان خونه زیاد گرم نمیشه و پکیج هم زیاد روشن میمونه(پکیج هم ایساتیس 24هست). در ضمن اشکال نداره که رادیاتور آلومینیومی و پنلی با هم استفاده بشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فقط نگفتی که چه سایزی با مشخصات بالا بگیرم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر روی پارکینگ نیستید دوتا رادیاتور یک متری توی پذیرای و یک رادیاتور 80 سانتی هم توی خواب .اما اگر روی پارکینگ یا طبقه آخر هستید دوتا 1.2 متری برای پذیرای و یک رادیاتور 1 متری هم برای خواب خیلی عالیه. .
    با سلام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام من یه پکیج سونیه دوال دارم مدل THEMACLASSIC C24 E1 یه مدتیه موقعی که شیر اب گرم باز میکنم برای چند دقیقه اب گرم میشه و دوباره سرد میشه
    همینجوری هی گرم و سرد میشه و اصلا نمیشه حمام رفت
    کسی میدونه مشکل از کجاشه
    فشار ابم همش رویBar 0.8 نشون میده
    عکساش هم میزارم اگر کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه پکیج اخگر داریم بالای ۱۵ سال برامون کار کرده
    مدتیه که فشارش رو میارم روی ۱.۵ ولی بعد از چند دقیقه باز میره روی ۳ اینا و وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم از زیر پکیج آب قطره قطره میریزه. مدتیه که تشت گذاشتم زیر پکیجه
    با این مطالبی که خوندم باید مشکل از منبع انبساط باشه. چجوریه این منبع انبساط ؟ تعمیریه ؟ تعویضیه ؟
    یه یارو هم اومد نیگاش کرد گفت کلا باید پکیج عوض بشه !! فعلا هم که قیمت ها کمرشکن هست و توان تعویضش رو نداریم. نظر شما چیه ؟ منبع انبساط رو میشه جدا خرید ؟ قیمت تقریبی ؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شاید شیرهای آب مصرفیتون رسوب گرفته. صافی های مربوط به شیر های مصرفی (حمام، ظرفشویی ، دستشوییو ...)را باز کنید و ببینید که رسوب یا شن و ماسه جلوی صافی ها را نگرفته باشه.
    سلام من یه پکیج سونیه دوال دارم مدل THEMACLASSIC C24 E1 یه مدتیه موقعی که شیر اب گرم باز میکنم برای چند دقیقه اب گرم میشه و دوباره سرد میشه
    همینجوری هی گرم و سرد میشه و اصلا نمیشه حمام رفت
    کسی میدونه مشکل از کجاشه
    فشار ابم همش رویBar 0.8 نشون میده
    عکساش هم میزارم اگر کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم

Last edited by tamirkar1; 22-12-2013 at 20:30.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احتمال زیاد مشکل از منبع انبساط است. معمولا منبع انبساط های پکیج های زمینی خراب میشن و باید تعویضش کنید.اما قبلش با تلمبه بادش کنید ببینید باد نگه میداره یا نه. اگر مشکلی نداشت فشار باد منبع انبساط را روی1.5 تنظیم کنید و دوباره نصبش کنید روی دستگاه.و دستگاه را راه اندازی کنید.به همین سادگی.
    یه پکیج اخگر داریم بالای ۱۵ سال برامون کار کرده
    مدتیه که فشارش رو میارم روی ۱.۵ ولی بعد از چند دقیقه باز میره روی ۳ اینا و وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم از زیر پکیج آب قطره قطره میریزه. مدتیه که تشت گذاشتم زیر پکیجه
    با این مطالبی که خوندم باید مشکل از منبع انبساط باشه. چجوریه این منبع انبساط ؟ تعمیریه ؟ تعویضیه ؟
    یه یارو هم اومد نیگاش کرد گفت کلا باید پکیج عوض بشه !! فعلا هم که قیمت ها کمرشکن هست و توان تعویضش رو نداریم. نظر شما چیه ؟ منبع انبساط رو میشه جدا خرید ؟ قیمت تقریبی ؟

12. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •