خوب اره
مگه شما نمیگیرید؟
این سرویس ارزونترین سرویس هست که شبی بالای 2.5 گیگ میگرفت و بازهم میگیره ولی یه سرویس اولترا داره که سرعت دانلود بین 400 تا 600 کیلو هست و شبی حدود 10 تا 12 گیگ دانلود داره
خوب اره
مگه شما نمیگیرید؟
این سرویس ارزونترین سرویس هست که شبی بالای 2.5 گیگ میگرفت و بازهم میگیره ولی یه سرویس اولترا داره که سرعت دانلود بین 400 تا 600 کیلو هست و شبی حدود 10 تا 12 گیگ دانلود داره
![]()
والا مخابرات همدان بعید میدونم یه همچین حرکتی زده باشه!!!
این طرح کلیه؟؟؟؟
راستی آمار اینو داری که 256 به بالا هم به لیست دانلود شبانه ها اضافه کردن؟؟؟
پ.ن: من منظورم فقط بازه رایگانی هم که برای دانلود در نظر گرفته شده ها!!!
خوبی کامبیز؟؟؟؟
راستی تو توی این طرح جدید مخابرات که تازه اومده بیرون شرکت کردی؟؟؟
سرعت دانلود شبانت چنده؟؟؟
والا من که از حرفهای شما چیزی دستگیرم نشد
ولی مگه مخابرات همدان سرویس هاش نامحدود نیس؟
در ضمن برای اینکه تعرفه های مخابرات تبریز رو ببینی میتونی از این سایت استافاده کنی_در عرض 1 دقیقه همه چی دستگیرت میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوستان هستیم اگر پاسخ بدن
سلام
ببخشید حجم شمام نصف شده احیانا
لعنتی ها هیچ جوابی نمیدن
![]()
سعی کن زیر4کانکشن نزاری. ریتم و ثبات سرعت رو بالا میبره. البته روی سرعت بالا کمی هم تعثیر داره!
سلام.
خیر عزیز. مشکلی نیست.
شما دانلودات و ریز مصرفت رو حتما چک کن(البته از این شرکت منورالعقل هیچی بعید نیست!!!).
معمولا با idm همون 8 کانکشن میزارم موقع دانلود. ولی مرورگر رو چیکار کنم ؟ سرعت پایین تک کانکشن باعث افت سرعت تو وبگردی و پیج میشه .
من الان سرعت تک کانکشنم چه با مرورگر چه تو idm برابر 1/8 سرعت دانلود تو حالت 8 کانکشنه. که واقعا عذاب آوره . خیلی اختلاف داره. مال شماهم همینطوریه؟
پی سی من حدود 30 ساعت خاموش بوده و قبلش حدود 5.2 gb حجم داشتم ولی امروز دیدم شده 2.5
شاید تو خاموشی دانلود میکرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)