دوست عزیز شما تو ایرانسل با 1000 تومن میتونی یه بسته 3 روزه با 150 مگ ترافیک بخری !! ولی تو رایتل ببین چیزی میتونی پیدا کنی مناسب خودت !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پیدا کردی میتونی بخری!!!
وگرنه بیخیال شو
دوست عزیز شما تو ایرانسل با 1000 تومن میتونی یه بسته 3 روزه با 150 مگ ترافیک بخری !! ولی تو رایتل ببین چیزی میتونی پیدا کنی مناسب خودت !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پیدا کردی میتونی بخری!!!
وگرنه بیخیال شو
آخه میدونی چیه
سرعت ایرانسل خیلی پایینه
خیلی وقت ها هم جی پی آر اس ش قطع میشه و میره رو اعصاب
ولی این رایتل رو دیدم زده طرح 128 با دو گیگ ترافیک 12000 تومان
والا وسوسه شدم برم این رو بگیرم
نظر شما دوستان چیه؟؟؟
درود
بسته خريدم. يعني همراه سيم کارت خريدم. نکته اينجا است که ظاهرا سرعت ارتقا پيدا کرده ولي انقدر کمه که من اصلا متوجه نميشم.
دوستان کسي تا حالا سيم کارت هديه گرفته؟ روندش چطور هست؟ برا من بعد از يک هفته هنوز پيامکي براي سيم کارت هديه نيومده.
نه بابا سرعت همون 32 کیلو هست !!!
والا منطقه ما که ایرانسل سرعت تا 45 باز هست
به هر حال بستگی به خود شما داره !! اگر مایل باشید میتونید استفاده کنیدو سرعتش 32 هست ولی پینگش بهتره
سیم کارت هدیه رو تازه گرفتن
فکر نکنم کسی گرفته باشه
ولی این سیم کارت دیتا خریدن خیلی اشتباه بزرگیه![]()
جدا؟؟؟
عجب
ایرانسل طرفای ما سرعتش به 10 هم نمیرسه
البته یه پست گذاشتم حذفش کردند![]()
احتمالا BTS های اطراف شما پهنای باندش خیلی کمه !!
=========
پس شما رایتل بگیری بهترتره !! البته سیم کارت دیتا اصلا نخر(چون تعرفه هاش خیلی آشغاله)
آقا یکی این موضوع رو واسه من روشن کنه چطوری میشه من 4000 تومن شارژ کردم با باقیمونده حسابم شدش 4900 تا اینجا درسته ، بعد 8000 دیگه شارژ کردم باید بشه 12900 ولی زده 12300 !!! مالیات و چرت وپرت های دیگه هم نیست چون موقع پرداخت خودش گفت با مالیات این مبلغ هست که پرداخت کردم !! حالا جالب تر اینکه اس ام اس هم که زده برام حرفای منو تایید میکنه !!
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر به این صورت هست که شما میگی پس چرا هیچ شرکتی نمیتونه با سرویس های مخابرات رقابت کنه!(از جذب مشتری+پول بیشتر بدشون میاد؟)
عزیز دل اون لینک هایی که گذاشتی مربوط به پروانه هاست نه ارائه STM1!
شرکت ارتباطات زیر ساخت متصل به مخابرات که جفتشون زیر مجموعه وزارت ارتباطات هستن + سپاه ...................مابقی هم کشک!
اگر تعدادشون زیاد بشه کنترل فضای مجازی براشون سخت میشه!
هر پهنای باندی خارجی بخواد توی کشور ارائه بشه باید از سویچ های اینا ارائه بشه!
وسلام!
دیگه سخنی نیست
STM1
من که سیم کارت رو قبل از عید سفارش دادم و روز 9 فروردین به دستم رسید. خوب این قبل از اعلام سیم کارت هدیه بود. بعد چند روز پیش که گفتن مشترکای سال جدید میتونن سیم هدیه بگیرن برای من یه SMS اومد داخلش یه کد بود که رفتم و توی سایتش کد رو وارد کردم و بقیه مشخصات خودم و سیم کارت رو بعد از 3 روز اوردن. پولی هم نگرفتن (نبایدم میگرفتن) . داخلش هم فقط 500 تومن اعتبار بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)